- 29 Ağustos 2014
- 712
- 806
- 158
- 40
Eşim şehir dışında balığım var bi tane o yapar mı ki :)benim annem ameliyat oldu, ablam ona bakıyor. iki seçeneğimde gitmiş oldu.
senin yok mu yakınında kimse.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim şehir dışında balığım var bi tane o yapar mı ki :)benim annem ameliyat oldu, ablam ona bakıyor. iki seçeneğimde gitmiş oldu.
senin yok mu yakınında kimse.
140 altında olması gerekiyormuş.
Canım ama bana ilk lokmandan tam bir saat sonra dedi. Yemek bittikten sonra 1 saat değil yani. Benim ilk saatim yüksek çıkmıştı.Tamam canım sağol. Dr iki saat sonra ölç dedi diye iki saatte ölçüyorum ama bir saat sonra ölçmeyi de deniycem.
ZATEN o ablalar hep öyleler. benım de öyle ablam. bir kez dedim sen kötü bir ablasın gücüne gitmiş.Parayla tutucAm mecbur. Annem sürekli rahatsız gel diyemiyorum o da hiç teklif etmedi. Yeni kuzenimin nişanı oldu herşeyini annem yapmış koşturmuş yorulmuş. Ablamın bebişten haberi bile yok. Aramız da iyidir aslında ama merak edip de beni aramaz. Hep ben ararım. Bu sefer dedim aramıycam o arayınca söyliycem. Ama yok arayanım soranım. Abi'm de hiç aramaz. Genelde bir ihtiyaç olursa aranıyorum. Yoksa kimsenin aklında değilim. Sürekli ben arıyodum aramadım işte aylardır. Üçüncü çocuk olduğum için mi bilemedim. Ya da beni kapının önünde buldular da söylemiyorlar herhalde![]()
benımde adanayı beklemez canım ama Ankara da geç sezeryan için.Adana değil de ankarayı iple çekiyorum![]()
Bulantı deilde ekşime olabilir mi bende sabahları midem ekşimiş uyanıyorum ve yanıyor da bu zamanlarda olurmuş insanı sevimsiz kılıyor ama bişey yemek istemiyorsun falan. Geçmiş olsunşu anda bir göstergesi yok aşırı halsizlik var sadece ve depresyon.
ben yatsam biri bana baksa, nazlasa. çorba yapsa yedirse,çay demlese.
canım bi saat sonra mı ölçtün? Ben de iki saat sonra baktım kahvaltıdan 94 çıktu bugün reçel yemedim ama kahvaltıda :)Şekerim 88 çıktı elmamı gönül rahatlığıyla yedim![]()
ekşime falan var zaten. dün yemekte soğan varmış akşama kadar öldüm ağrıdan. normalde soğan yemeyen biriyim belki ondanda ağır gelmıs olabilir.Bulantı deilde ekşime olabilir mi bende sabahları midem ekşimiş uyanıyorum ve yanıyor da bu zamanlarda olurmuş insanı sevimsiz kılıyor ama bişey yemek istemiyorsun falan. Geçmiş olsun
canım bi saat sonra mı ölçtün? Ben de iki saat sonra baktım kahvaltıdan 94 çıktu bugün reçel yemedim ama kahvaltıda :)
Canım ama bana ilk lokmandan tam bir saat sonra dedi. Yemek bittikten sonra 1 saat değil yani. Benim ilk saatim yüksek çıkmıştı.
Kuğu ve vezir da aşağı inmiş bi tarafı bende oyle bir özellik yok bide yerden yüksek kralın yerle bir neredeyse. Beyaz kelebekle ne farkı var bende çözemedim çok açıklama yok
elimle liste yapmıştım kaybettım. şimdi bulduğum bir listeyi yeniden düzenledim. belki çıktısını alırsınız işinize yarar.
World dosyası yükleyemedim
kahvaltida ekmek yiyormusun canim ?Bulantı deilde ekşime olabilir mi bende sabahları midem ekşimiş uyanıyorum ve yanıyor da bu zamanlarda olurmuş insanı sevimsiz kılıyor ama bişey yemek istemiyorsun falan. Geçmiş olsun
canım bi saat sonra mı ölçtün? Ben de iki saat sonra baktım kahvaltıdan 94 çıktu bugün reçel yemedim ama kahvaltıda :)
Bulantı deilde ekşime olabilir mi bende sabahları midem ekşimiş uyanıyorum ve yanıyor da bu zamanlarda olurmuş insanı sevimsiz kılıyor ama bişey yemek istemiyorsun falan. Geçmiş olsun
canım bi saat sonra mı ölçtün? Ben de iki saat sonra baktım kahvaltıdan 94 çıktu bugün reçel yemedim ama kahvaltıda :)
Böyle konuşma canım ya. Sağlıkla kucağımıza alırız inşaallah. Bilgileri eslaa ya özel mesaj atıp listemize dahil olabilirsin. Aramıza hoşgeldin :)O listeye nasıl dahil olacağımı bilemedimde ondan.. doğunun parislerinden erzulüm deyim :) 29 yaşında bir erkek bebek annesi adayıyım. İki kaybım oldu biri kimyasal bi 6 haftalık yine pimpiriksiz bir anne olmaya çalışıyorum. . Çünkü bi çocuk doğacaksa doğuyor o yaşam yazılmadıysa 40 h lık ken bile yaşamıyor Allah vermesin
tıtız degılım amapıslıgede goz gore gore tahammül edemem ölsem gebersem aklıma gırdıyse kalkar yaparım. huyum batsın..sabah namazdan sonra esıme yorganı balkona at havalansın dedım(hergun havalandırırm esım cok terledıgı ıcın ) o bıseyle meşguldü aldımkendım goturdum 1 dk bekleme sen zaten ölursun dedı kızdı bana sabahın köründe delı.ee hemen yapsaymış o zamansen de çok temizlik yapıyosun bence :)
ekşime falan var zaten. dün yemekte soğan varmış akşama kadar öldüm ağrıdan. normalde soğan yemeyen biriyim belki ondanda ağır gelmıs olabilir.
Erva genç,güzel ve cesur dememiş. bir de sana birşey sormak istiyorum kimyacı olduğun için. az önce bulaşık makinasının temizliyicileri olur ya bakım için onu makinaya koyarken çay kaşığı ile dökmüştüm, ortaıktan kaldırmamışım kaşığı da eşim o sıra kaşığı şekerli zannedip çayını karıştırmış. bu neden limonlu dedi ordan anladım birden iki yudum içmiş ama dr a gitmek gerekirmi? içinde sitrik asit ve naniyonik yüzey aktif madde var. acaip panik yaptımIki isim güzel görünüyor. Erva ne demek ki? Bilgeyi sevdim![]()