Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu liste ilac ilaç gibi geldi kiyaslayacagim kendimkiyle. On onbes takım yazıyor millet ben çok mu cimri davranıyorum diye tedirgindim sanki bu liste bnmkine yakınselam kızlar alışverişimi yavaş yavaş tamamlıyorum
şimdiye kadar aldıklarım
1 tk 10 lu kaliteli hastane çıkış
3 tk 5 li günlük kullanım için hastane çıkış
2 uzun kollu çıtçıtlı zıbın
1 kadife tulum
1 polar battaniye
1 triko battaniye
1 alt açma ve kundak ikisi bir arada
6 adet patik çorap
12 adet ağız mendili
1 penye battaniye de hastane çıkış setinden çıktı
kendim için 1 tk pijama ama normal kullanım için aldım loğusa pijaması deyince fiyatlar 2 katına çıkıyor
birde prensesim için babaannesi nazar boncuklu bilezik aldı
ha bu arada bunların hepsini babaannesi aldı ben sadece 3 tk 5 li hastane çıkış almıştım e bebekten.
ctesi doktora gidince avm den tekrar pijama bakacağım kendim için
sizce bunlara ek başka neler almalıyım bebek için
bakım setlerinden bahsetmiyorum
zıbın alacağım daha ama başka neler olabilir
bu arada yeni doğum yapan doktor arkadaşımla konuştum biraz önce
bakım setlerinden hangisi daha iyi chicco alayım diyorum dedim
unibaby chiccodan daha masum parabensiz ben onu kullanıyorum hastalarımada onu tavsiye ediyorum dedi
ya ben sürekli soda içmek ıstıyorum.
yani bıraksalar su yerine soda içecegım o derece.
resmen soda aşeriyorum.
Hamile olduğunu farketMedi sanırım hala dar giyinmiyorsun sen di miDersten sonra akşam için marketten yicem bişiler alıp eve öyle gideyim dedim. Yorgun argın hızlıca bişiler aldım expres kasadayım bir kadın geldi elindekileri gösterip kusura bakmayın şunları geçirebilir miyim dışarda araba bekliyor dedi. Ben de siz kusura bakmayın çok yorgunum dedim vermedim sıramı. Hayatımda ilk defa birine hayır dedim yaw![]()
Meyveli deilde normal sodanin zarari yokmus aksine yarari varmis. Ama meyveliler katki maddeli oldugu icin zararliymis cnm bende gunde bitane sade soda kesin iciorum beni cok rahatlatio mideme cok ii gelioya ben sürekli soda içmek ıstıyorum.
yani bıraksalar su yerine soda içecegım o derece.
resmen soda aşeriyorum.
avent için güzel diyorlar hsonu ben de baktim brz
Ben avent in cam anne göğsüne benzeyen 120 ml lik olanindan aldımbugün biberon alayım dedim kafam karıştı çok çeşit var
birde hangi markayı öneririniz
biberonun boyutu ne olmalı?
Sodanin tansiyon yükseltici etkisi varmış kızlar abartmamliBence içebilirsin fazlasının zarar olacağını sanmıyorum.
Cnm benim msjimla birlesince anlayamamisim kusuruma bakma.. randevun ne zaman? Bende doktorumu aramistim genisleme agrisidir bide bebegin asada ya mesanene baski yapiodur dedi ama sonra kontrole gittigimde bebek dogmak uzere demisti. Tecrubesiz olunca bilemiyoruz ki nedir ne deildir. Hemen paniklemek istemiorm bende bu deisik agrilarimi ama doktora gitmeyi dusunuorm gecen seferki gibi serin kanli davranmicam. Ben doktor randevusunun ertesi gunu ankaraya gezmeye gidiodum iiki once doktora gitmisim yoksa yollarda doguracakmisimsende baktin agrilar devam edio git doktoruna olmamasi gerekn bi durum varsa hemen mudahale ederler yada sikinti edilecek bisi yoktur sende rahatlarsin düşünmezsin
![]()
Chicco bana pahalı geldi canım. En uygunu en kalitelisi arayışındayım. Eşimi zora sokamıyorum. Çoğunuz çalışıyorsunuz bilirsiniz eşim özelleştirme mağduru 4/c li. Maşımız düştü kadromuz elimizden alındı. Çok üzülüyo bocalıyo ben de ona uygun bişiler sunuyorum hep. Bu konudada bize dua edin baştakiler insafa gelsinde kendi emekleriyle kazanıp ellerinden alınan kadroları geri verilsin..
Bitkisel temizlik malzemelerin geldi kizlar.
Sodanin tansiyon yükseltici etkisi varmış kızlar abartmamli
eti sütü peyniri bile sınırlamış anlamadım ben yani.salatalık domates yesen ne olacak. şekere etki etmeyen bir sürü yiyecek var. sankı seni zayıflatmaya çalışıyor.
Seninde Allah yardımcın olsun. Zor ya eğitim sistemide oturmamış memurlukta. Adaletsizlik çok. Bugün vezneye koymuşlar eşimi 1 saat geç geldi. Halbuki veznede durmadı gereken kişi eşimden çok maaş alıyo. O kadar haksızlık varki. Çok üzülüyorum. Allah insaf versinInşallah canım. Allah hakkımızı almamızı nasip etsin inşallah. Bügün derse girdim ama girdiğim dersin parasını hoca alıcak. Böyle garip bir memlekettetiz işte. Allah yardımcımız olsun.
ersağın fazla kullanıcı yorumu yok ama bazıları kötü yazmış ya , şimdi bi arkadaşımda böbchen çok iyi dedi , bi de ona bakmalı ,Litchi nerdesin ? : )))
bübchen varmış , kasım ayında e bebekte indirimdeymiş, kullanıcı yorumu bulamadım ama bi arkadaşımın yengesi doktor (üniversite de ama branşını hatırlamıyorum) neyse o da doğum yaptı bübchen önerdi , olmazsa akşam e bebeğe gidip alsam mı , kartın gününü mü beklesem , pişik kremi de indirimde![]()