Aksam yemeginden 2saat sonra olctum sejerimi 109 cikti.. Simdi ben hangisini baz almaliyim? 1. Saat olcumunu mu 2. Saat olcumunu mu?
Bana Dr iki saat dedi. Ilk saatin kaç çıkmıştı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aksam yemeginden 2saat sonra olctum sejerimi 109 cikti.. Simdi ben hangisini baz almaliyim? 1. Saat olcumunu mu 2. Saat olcumunu mu?
Aksam icin ilk saati olcmedim. Sabah kahvaltidan sonra olcmustum ilk saati 159 cikmisti. Yarin ayni ogunde ilk ve 2. Saati olceyim bariBana Dr iki saat dedi. Ilk saatin kaç çıkmıştı?
Aksam icin ilk saati olcmedim. Sabah kahvaltidan sonra olcmustum ilk saati 159 cikmisti. Yarin ayni ogunde ilk ve 2. Saati olceyim bari
Yok cnm bana ek ilac vermedi sadece progestana geri basla dedi 200 mllikCnm sana nidilat tarzi bi ilac verdiler mi?
Ins yoktur bisey. Ben de bgn dustum odum patladi.20 gün önce bakmıştı en son o zmn yoktu belkide öyle bişe ama hamilelik öncesi hayatımda ilk kez idrar yolu enfeksiyonu olmuştum ondan daha farklı gibi tabi ihtimaller arasında
Daha kırmızı oluyo anneannem yapıyo veriyo bana.Trakya tarhanası nasıl oluyor acaba?
Daha kırmızı oluyo anneannem yapıyo veriyo bana.
Sendeki şu babaanneyi klonlayalım biz![]()
bu liste ilac ilaç gibi geldi kiyaslayacagim kendimkiyle. On onbes takım yazıyor millet ben çok mu cimri davranıyorum diye tedirgindim sanki bu liste bnmkine yakın
çok şükür ama hala beşik ve arabamız olmayınca herşey eksik gibi geliyorkıyafet olayını bitirmiş gibisin o zaman canım pek bişi kalmamış
tuzu tamamen kes canım ayaklarını yukarda tut fırsat buldukça evdeyken de ılık suya tuz ekle ayaklarını içine sok
Zaten İstanbul'daki ürünler orda da vardır. Inşallah bu sefer hava çok güzel olur![]()
ara sıra açlık ve tokluk kan şekerini ölçtürürsün demişti. ayrıntılı bir bilgi vermedi şeker yüklemesi yaptırmadığım için.Dr kaçıncı saati ölçmeni söylemişti?
Domateste var kırmızı kapya biber de var içinde. Hiç yaparken yanında bulunmadım ama şu kadar kilo aldım tarhana için diyodu anneme. Ordan biliyorumKırmızı olması için domates falan mı koyuluyor acaba?
Kafami karistiran bisey var bu ara düşük tansiyon sorunum var o yüzden de tuzlu ye dediler he öyle aman aman tuz tukettgm de yok ama düşük tansiyon ile ödem durumu tezat degil mi kafama takiliyor.surekli bitkinim bas agrim oluyor yoğunluklu baldirlarim odemden hep ağrıyor bas donmesi sersemlik yasiyorm zaman zaman tokken bile.bütün tepkiler birbrne karsti düşük tansiyon ve yüksek tansiyon ile
var evet insallah icime sinerek hallederiz. Hava durumuna bakmadan gitmem zaten![]()
Domateste var kırmızı kapya biber de var içinde. Hiç yaparken yanında bulunmadım ama şu kadar kilo aldım tarhana için diyodu anneme. Ordan biliyorum
kizlar ya 56 cm kaç ay oluyordu kiyafetde , 0 mi 1 AY MI ?