bende ocak ayında![]()
Yaşamayan çok az kişi var zaten aramızda. Inşallah Allahım bu sefer tamamına erdirir Bebişlere sağlıkla kavuşmayı nasip eder.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende ocak ayında![]()
Stres yapma canım daha var zamanı döner o.Hiç başaşağı olmadı işte. Her hafta ultrasona giriyorum. Dr habire ters diyor stres yapmaya başladım.
Ağdayı düşünüyor musun gerçekten? Doğuma yakın daha çok acırsa? Hem bir de Dr lar önermiyor ki.
şu senin doktorunda felaket tellalı litchiya ben 22. haftamda ayrıntılıya girdiğimde asistan, ultrason yapan doktora bebek dönmemiş dedi bende doktora o ne demek niye dönmesimi gerekiyor dedim. doktorda yok asistan henüz yeni öğreniyor dönmesi gerektiğini sanıyor dedi benim kızım 32. hafta da döndü dedi
yani daha dönmelerine var. yerleri henüz var bizim kızanların. dönmez ise de yapacak birşey yok. en kötüsü sezeryan olursun çünkü bizim ülkemizde ters duran bebeği doğurtacak doktor yok sanırım :)
düşünüyorum uygulamaya koyarmıyım henüz emin değilim. aşırı acıma olur bu seferde kendimi kasarsam sıkıntı olursa diye düşünmeden de edemiyorum. şimdi sen böyle dedin hiç hevesim kalmadızaten sadece lafta söylüyordum en iyisi jilete devam edeyim doğum sonrası çaresine bakarım. kendimi üzemem şimdi bir kıl için
![]()
Bağcılar medipol bana yakın şişli bana çok uzak. Hele trafik olursa yolda doğurabilirim :) şaka bi yana sancılar 12 saat sürüyormuş suyun gelince 14 saat vaktin varmış yetişiriz yani her halükarda diye düşünüyorum. Doktorum girsin de doğumuma. Ayy heyecan bastı :) sağlıla gelsinler inşaAllahşişlide çok uzak değil aslında bize heryer yakın ama şişli trafığıne de gıremem. inzarın gıttıği Esenler medipol benım dedıgımde onun bıraz ılerısınde . neyse ay sonu kontrolüm var ona gıdeyım olmazsa sonrada tektar medipolü denerim. ısınırsam doktora öyle yaparım artık.
benımkı de ters genelde. doğum pozisyonuna gırecegı zaman donuyor dedı. yanı bır kac kez döndü düz sonra yine ters döndü. geçen bir yerde son aylarda kafa kemikleri kapanır doğum pozisyonu alır dıye falan yazıyordu. yanı bundan sonra dönecek dıye bılıyorumEvet öyle yaa bir de sesli düşünüyor neden dönmedi acaba plesentadan mı falan dedi aklımda sürekli ol var şimdi. Hayır ben şu durumdan memnunum aslında. Allahım hayır etsin inşallah.
sevgili bebek havlusu alan arkadaşlar.
en az 20 mağazada bir çok havluya, bornoza dokundum ama bir tane bile yumuşacık havlu bulamadım.
havlu aldıysanız ne marka aldınız? nereden aldınız ?
Bursa'da fabrikalar var tabii onlar biraz şanslı.
Kremi bol süreyim o zaman :) çatlamasın memişler. Süt hormonu dedin ya erken dopum olmaz değil mi ?bızım oğlanda hep bassagıydı sunca aydır hatta detaylıda doğum pozısyonunda demıstı dr ..bu hafta bas yukarda ayaklar rahımde dedı yok ya bır terslik var bu ıste bıda bakın dr hanım demısımkadın bıda baktı korkma döner daha dedı..
kasıntı varsa muhtemelen memısler de çatlayacak..ucundan gelen sey sut hormonundan kaynaklanan bır sıvı..yaklaşık 3 haftadır bendede oluyor...
2 gündür bendede var kaşıntı. İkisindede var ama. Bide ucunda beyaz bişiler oluyo bazen. Süt mü acaba ?
sevgili bebek havlusu alan arkadaşlar.
en az 20 mağazada bir çok havluya, bornoza dokundum ama bir tane bile yumuşacık havlu bulamadım.
benım doktor moktor takıntım yok valla. benı dogurtsunda kım gırerse gırsın. hoş bana sarılıp öpecek degıl doğum sırasında. :)Bağcılar medipol bana yakın şişli bana çok uzak. Hele trafik olursa yolda doğurabilirim :) şaka bi yana sancılar 12 saat sürüyormuş suyun gelince 14 saat vaktin varmış yetişiriz yani her halükarda diye düşünüyorum. Doktorum girsin de doğumuma. Ayy heyecan bastı :) sağlıla gelsinler inşaAllah
benımkı de ters genelde. doğum pozisyonuna gırecegı zaman donuyor dedı. yanı bır kac kez döndü düz sonra yine ters döndü. geçen bir yerde son aylarda kafa kemikleri kapanır doğum pozisyonu alır dıye falan yazıyordu. yanı bundan sonra dönecek dıye bılıyorum
ben ishal ve sağ tarafımda ağrı olduğu için doğum yapmayı planladığım hastanedeki dr gittim orada nst bağladılar ( ilk kez olunca çok heyecanlandım ) Allah izin verirse normal doğum istiyorum hatta çok istiyorum ( ağrıya hiç dayanamam aslında azcık nazlıyımdır ) başımda duran ebeye hastanede normal ve sezeryanla olan doğumları sordum anlattıklarından çıkardığım şu ki özeller ( çoğu ) zaten evde doğurabilecek kadar herşey yolundaysa normal doğum yaptırıyor devlet ise normal olabilecek her hastayı normal doğurtuyor ( ama muamele kötü ) bu arada bebeğimin duruşu şu an tersmiş bu konuda ne yapabilirim dedim doktora o da yürüyüş,yüzme,plates dışında hiçbirşey dedi bende ordan çıkınca zeynep kamili aradım şu doğuma hazırlık kursuna kaydoldum yarında asıl doktoruma gidicem.... sizce ben devlette doğurabilir miyim yani bana kötü davranırlarsa ya avazım çıkana kadar ebelere bağırırım yada ağlamaktan bebeğimle ilgilenemem ay düşünmekten başım ağrıyor
çok yazdım farkındayım ama daha da yazabilirim Allahım yardım et
birde ben ağdayı sormadım dr ama ben çok kıllıyım jiletle baş edilmez rezil olurum vallahi
Kordon dolanması yaşayan varmı
civilde hepsını elledım. sert geldiler . böyle yumuşacık olsun ıstıyorum. güzel havular vardı aslında. akşam özdılek satan yerlere bakayım onlar nasılmış.civilden aldım ben havluyu henüz bornozu almadım onu da özdilek alıcam. zaten sadece özdilek alıyorum havluları onun kalitesi pek yok diğer markalarda. tabi bursa da olsan kapalı çarşı da çok daha yumuşaklarını bulursun ama.sen istanbuldaydın istanbulda özdilek var diye biliyorum ama :S
burda bir arkadaş tülbentli havlular var demişti ben eminönüye gittiğimde ondan gördüm aldım ama bir tanede yumuşacık pembe bir havlu istiyorum özdilekte vardır diye düşünmüştümsevgili bebek havlusu alan arkadaşlar.