olaya tamamen vakıf degılım ama durum bu denlı cıddı mı gerçekten
bendebılıyorum onu ama saçma geliyor..
Bir ara kapı falan çarpmıştı şiddet eğilimli ve psikolojik baskı yapıyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olaya tamamen vakıf degılım ama durum bu denlı cıddı mı gerçekten
bendebılıyorum onu ama saçma geliyor..
eşim netten almış indirimdeydi belki lazım olur diye
bende düşünüyordum kullanışlı olur mu diye
leke olmadıgı sürece tekrar kullanabilirim değil mi?
özellikle seyehat sırasında hijyenik bir ortam sağlamak adına kullanışlı olabileceğini dşünüyorum
mikrop yada hastalıktan değilde , abdestsizliktenmiş
hmmm. kafalar calısıyor bır kullanma yolunu buluruz elbet.çok makyaj yapıyorum ya : ))) o pedlerin de dış yüzeyi normal ped gibiymiş (orkit, molped vb)
bu akşamki planım: çamaşır makinesini sirkeli kaynar suyla boş çalıştırmak, dezenfekte olması için. ardından bebişimin çamaşırlarını yıkamak. inşallah yapabilirim. : )
alt açma bezleri nsl bişey ki normal naylon şeyler mi ? en ucuzunu alacam onun , kullan at mı onlar ?
Dün eşimde dedi kanser yapıyormuş sakın kullanma dedi. Eşimin de benim de alerjimiz var zaten çamaşırsuyuna ama klozetinnsadece onunla temiz olacağını düşünüyorum. Eskiden amwayın tuvalet deterjanını kullanıyordum ama şimdi kredi kartını iptal ettirdiğimiz için temin edemiyorum. Ne önerirsin canım ? Bizimle paylaşır mısın ?
bende rahat anne olmayı çok ıstıyorum ama mumkun degil. kafada tahta eksik nasıl olacakki. aslında annem benı hıc sıkmadı çok özgür bir cocuktum,bir şeyden korkmazdım ama ben öyle olamayacağım şimdiden belli.ben bekarken toplu bi iftar yemeğine gitmiştik ev arkilerimle , yemekte doktor olanlar falanda vardı neyse , dikkat ettim yemek yendi doktorların çocukları yalın ayak çimlerde koşturuyor oynuyor yere düşüyor ekmekleri alıp yiyolar falan hiç karışmadılar o çocuklar öylece oynadı diğer yandan normal aileler çocuklarını yanlarından ayırmadı sürekli gözetlediler orda dedim demekki mikrop lazım çocuğa doktor bile önemsemiyor o kadar
kullan at oluyor. şu hasta yatak koruyucular varya öyle bır sey ıste. buyuk düz ped gıbı.alt açma bezleri nsl bişey ki normal naylon şeyler mi ? en ucuzunu alacam onun , kullan at mı onlar ?
Makineye kireçli önleyici kullanıyoruz ya bebiş kıyafetinde de koyucaz onu o da kimyasal pufff![]()
listem yok ama herşeyden yiyorum, dün sabah kahvaltı yaparken karatay konuşuyordu ekmek yemeyin yemeyin diye bağıra bağıra , boğazıma dizdi : )) pide ye de hayır denmiyor ki canım : )))
hastane için hasta bezi mi yoksa ped mi koymalıyız..
kürtaj oldugumda yatakta tek kullanımlık bezden sermişlerdi leke olunca atıyorlardı yine öyle olsa sadece ped götürmem yeterli olur mu?
sirke....
en ucuz ve en doğal temizleme ürünü
dün bi video izledim kadın bebek dolaplarını içini dışını sirkeli suyla temizleyin kıyafetleri öyle yerleştirin kimyasal kullanmayın dedi
bende çok ehvamlıyım hiçbir alışverişimi ağız tadıyla yapamadım ya bişey olursa diye düşünmekten
ilk üç ay geçene kadar daha kötüydü o geçti 5. ay korkusu başladı oda geçti ben hala rahat değilim..
hamilelik takvimi bile koymadım..Allahım korusun inş. sağlıkla kucağımıza alalım
e bebekte canım , yanlış hatırlamıyorsam 87 falandı
Aman diyim asiri hijyene alistirmayin cocuklari. Baska koyun mikrobu hasta eder diye bi laf vardir bizim orda az cok aliscak ki cocuk bagisikligi olsun. Cocuk 2-3 yasina gelince dr uyarisiyla fark ediyor insanlar ne yaptigini cok zorluk yasiyorlar.
oyy yerler onu. öyleler annelerıne kıyamazlar ama ilerde gelınler kapınca anneyı unutuyorlar.agla bacim agla. Aglayabiliyorken : ))
Oglum anne bisey mi oldu anne bunda aglancak bisey yok anne niye agladin anne annee diye susturuyor beni. Azicik gerilsem gozum sulansa anne sen agladib mi anne niye agladin niyeee