2015 Şubat Anneleri

daha neler duyacağım abiye haa!!
valla ne kadarda gösterişe önem veriyoruz
halbuki lohusa kadın hem fiziksel hemde ruhsal olarak hırpalanmamalı bu çok özel ve güzel bir an her ne kadar zorlukları olsada
bizde bu tip adetler yok bebek görmeye hemen gidilmez anne toparlansın derler gidilsede kısa oturulur yatak odasına herkes giremez anne bebeği getirir gelenlere gösterir sonra direk odasına odaya en yakınlar girer
bebekyaşına yaklaşırkende beşik denilen adet yapılır her iki taraftan misafir gelir anneanne toruna aldıklarını getirir odaya dizerler bebek çeyizi gibi bişey yani misafirler hediye falan geitirir güzel geçer
o lohusa zamanlarındaki sıkıntılar olmayacağından annede bebekte rahat olur

he ya de mi bizim orda hatta 40 ı çıksında gidelim derler , bu ne hemen üşüşür gibi kaçmıyoz ya az kendimize gelek

ne anlarlar lohusa depresyonundan öle demezlerde suratsız gelin derler :D

: ))) deli gelin derler , umarım uzun oturmazlar bari ne diyim, emzirme önlüğü iyiymiş ben bi keresinde otobüs yolculuğum sırasında bebekli bi bayan oturmuştu yanıma da o emzirirken tülbent taktıydı boynuna

Aslında bak hepimizden daha cesur ve güçlüsün annen böyle yapmasa güçlü olmazdın belki de :)
ne cesaretı bacım..mevlam bır bebek koymus ıcıne..ölsende cıkartacan kalsanda.. sen sadece başrol oyuncusu ..
amann ne fena kadınlar var. arkadaşımın işyerindeyım kadının biri geldı hamile birisi ile ilgili çok kötü bir hikaye anlattı gitti. içime sıkıntı çöktü .
yani birazcık düşüncesi olan birisi düşünür bu kadın hamile yanında anlatmıyım diye.
şok geçirdim.
n olmuş ay bak cok merak ettım:KK70:

Allahtan kayınvalidem tarafında yok böyle şeyler. Yapmak zorunda kalırdım yoksa. Normal gün yapar gbi mevlüt yapmayı planlıyorum ben. İkram hazırlar kuran okuturuz daha ne olsun yani. Ne kuaförü ne abiyesi ne geceliği. Ayy ne tuhaf adetler. İlk defa duyuyorum.

mevlütü kv dem bizde yapalım dedi , canıma minet yapalım dedim bende.. biraz ikram hazırlanır kuran okunur tamam ,

: ))) deli gelin derler , umarım uzun oturmazlar bari ne diyim, emzirme önlüğü iyiymiş ben bi keresinde otobüs yolculuğum sırasında bebekli bi bayan oturmuştu yanıma da o emzirirken tülbent taktıydı boynuna
işte tülbentin modern hali emzirme önlüğüymüş :D tülbent 10 tl emzirme önlüğü 20:D

mevlütü kv dem bizde yapalım dedi , canıma minet yapalım dedim bende.. biraz ikram hazırlanır kuran okunur tamam ,
Ben istedim mevlüt yapmak. Bebeğime evime bereket olur. Yoksa gelecek hediyede değilim. Görümcem çalıştığıniçin o yapmadı çocuklarına. Ama ben istiyorum yapmak. Ha 40 ın da mı olur 70 inde mi bilemem. Ne zaman kendimi hazır hissedersem

Ben istedim mevlüt yapmak. Bebeğime evime bereket olur. Yoksa gelecek hediyede değilim. Görümcem çalıştığıniçin o yapmadı çocuklarına. Ama ben istiyorum yapmak. Ha 40 ın da mı olur 70 inde mi bilemem. Ne zaman kendimi hazır hissedersem

hediye de mi geliyormuş ?

Sayfamdaki konuma göz atmanızı isterim :))
1441418_838313182902119_4516622413001342283_n.webp
10403531_837602349639869_1872882089410210728_n.webp
10450797_838327406234030_6915283482994903531_n.webp

amann ne fena kadınlar var. arkadaşımın işyerindeyım kadının biri geldı hamile birisi ile ilgili çok kötü bir hikaye anlattı gitti. içime sıkıntı çöktü .
yani birazcık düşüncesi olan birisi düşünür bu kadın hamile yanında anlatmıyım diye.
şok geçirdim.
benim iş yerinde oda arkadaşım sürekli saçma sapan şeyler anlatıyordu hamileler ve doğumlarla ilgili en son bugün patladım. garip bir zevk alıyor bu insanlar yaa,ruh hastaları!

işte tülbentin modern hali emzirme önlüğüymüş :D tülbent 10 tl emzirme önlüğü 20:D

tülbent gibi değil kumaşı ama :S birde tülbent heryeri örtse de bebeği göremiyorsun bu ise boyun tarafı açık diğer yanlara doğru genişleyen bir kumaş bende aynı şekilde yaklaştım ama kumaşını ve deneyip gördüğümde gerçekten işe yarayan birşey. böyle boyun tarafından tel gibi sert birşey geçiyor ki katlanıp rahatsız etmesin.

Back
X