2015 Şubat Anneleri

tülbent gibi değil kumaşı ama :S birde tülbent heryeri örtse de bebeği göremiyorsun bu ise boyun tarafı açık diğer yanlara doğru genişleyen bir kumaş bende aynı şekilde yaklaştım ama kumaşını ve deneyip gördüğümde gerçekten işe yarayan birşey. böyle boyun tarafından tel gibi sert birşey geçiyor ki katlanıp rahatsız etmesin.
biliyorum canım bende alcam zaten :) işte modernize edilmiş hali bi nevi

birde bizim burada mevlütlerde ikramlık dağıtılmaz. bize en az 100 kişi gelir konu komşu akrabalar derken bulur yani 100 kişiyi. biz cantık ayran dağıtıcaz dünde öyle yaptı teyzemler. çokta iyi oldu,2 şer tane herkese yetip de artıyor bile. birde mevlütte dağıtmaya ufak havlu yaptırıcam. herkes süs eşyası filan dağıtıyor ama ben kese içine konmuş ufak havlu da karar kıldım.

Kayınvalidem eşimin üzerine çok düşmüş çok temizlik yapmış eşimi kendince mikroplardan korumuş ama şu an çok pişman. Çünkü eşimin çoğu şeye alerjisi var. Bebekken tabiki dikkat edilmeli geldiği ortam çok temiz çünkü. Ama 3-4 ay sonra kısıtlamanın bi lüzumu yok gbi bana göre. Alışmalı bizim gbi olmaya.
Benim annemin de bizi bir tek çamaşır suyuyla yıkamadığı kalmıştı. Sonuç alerjen ve zayıf bünye :(

Benim annemin de bizi bir tek çamaşır suyuyla yıkamadığı kalmıştı. Sonuç alerjen ve zayıf bünye :KK43:

benim de bi çamurla yıkanmadığım kalmıştır herhalde. : )
omo matikle bile yıkamıştı babaannem beni. :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:kafamda tane tortular kalmıştı. çocuk aklımla "babaanne ben çamaşır mıyım beni tozla yıkıyorsun" demiştim çok da iyi hatırlıyorum. yazık kız kadın demiştir "ama kızanım temiz olsun da o da sabun bu da sabun"

sonuç, "sıfır alerji, sıfır zehirlenme" :rolleyes::rolleyes:

tülbent gibi değil kumaşı ama :S birde tülbent heryeri örtse de bebeği göremiyorsun bu ise boyun tarafı açık diğer yanlara doğru genişleyen bir kumaş bende aynı şekilde yaklaştım ama kumaşını ve deneyip gördüğümde gerçekten işe yarayan birşey. böyle boyun tarafından tel gibi sert birşey geçiyor ki katlanıp rahatsız etmesin.

hımmm kaça aldın ?

birde bizim burada mevlütlerde ikramlık dağıtılmaz. bize en az 100 kişi gelir konu komşu akrabalar derken bulur yani 100 kişiyi. biz cantık ayran dağıtıcaz dünde öyle yaptı teyzemler. çokta iyi oldu,2 şer tane herkese yetip de artıyor bile. birde mevlütte dağıtmaya ufak havlu yaptırıcam. herkes süs eşyası filan dağıtıyor ama ben kese içine konmuş ufak havlu da karar kıldım.

cantık ??

yaa ben ağlayan bebelere dayanamam benimki ağlar susmazsa bende başlarım ağlamaya videoda bebeğin ağlamasına bile dayanamadım

Size 15 günlük bir bebeyle 24 saat nasıl geçiyor videosunu yollamaya çalışacağım, bayılıyorum.

İçim karardı cidden. hiç neşeli zamanları yok mu bunların?
kafam rahat olarak bir kaç hafta iznim olsa 7/24 hiç uyumadan bebek pışpışlamaya razıyım.

İçim karardı cidden. hiç neşeli zamanları yok mu bunların?
kafam rahat olarak bir kaç hafta iznim olsa 7/24 hiç uyumadan bebek pışpışlamaya razıyım.
aa niye karardı için ben hoşunuza gider diye attım aslında.Küçücük bir bebe , belki bu bebiş çok ağlıyordur.Bizimkiler ağlamaz belki.

benim de bi çamurla yıkanmadığım kalmıştır herhalde. : )
omo matikle bile yıkamıştı babaannem beni. :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:kafamda tane tortular kalmıştı. çocuk aklımla "babaanne ben çamaşır mıyım beni tozla yıkıyorsun" demiştim çok da iyi hatırlıyorum. yazık kız kadın demiştir "ama kızanım temiz olsun da o da sabun bu da sabun"

sonuç, "sıfır alerji, sıfır zehirlenme" :rolleyes::rolleyes:

aynen , akşama kadar eve girmezdik salçalı ekmekle büyüdük : ))) annem hep kızardı bu kadar kirletme üstünü başını diye bende de ne alerji ne başka bişey turp gibiyim maşallah : )))

Back
X