BEN şimdi de birinin evine gıdıyorsam o evde cocuk ya da bebek varsa hedıye almadan gıtmem. cocuk esyası almayı cok sevıyorum. sevindirmeyideBoş elle gelmezler heralde. Annem boş gitmezdi yani.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BEN şimdi de birinin evine gıdıyorsam o evde cocuk ya da bebek varsa hedıye almadan gıtmem. cocuk esyası almayı cok sevıyorum. sevindirmeyideBoş elle gelmezler heralde. Annem boş gitmezdi yani.
Ya kizlar benim tahmini dogum tarihim 11 subattan 4 subata kaydi sezeryan olacagim ozamanda erken alinirsa ben ocak annesimi olacam anlamadim 2 hafta buyuk cikiyor sata gore bilgisi olan varmi yada benim gibi olan
Cantik dedigin nedir canim bizdede tavujlu yada etli pilav ayran ve tatli pide ve ayran verenlerde oluyo oda olabikir
kac kılo kı bebegın?canım bnm oğlumda 11 gün gelişimi ilerde çıktığı için d.tarihi aralığı değişti önceden 30 ocak 4 şubattı snra gelişimi ileri gidince 24 ocak 4 şubat diyor usgde ki ölçümlere göre. Dr.umda diyor ki gelişimi önde die ille o kadr gün erken doğmaz ama bellide olmaz doğabilirde diyor. Sen sezeryan olacaksan bunu dr.una sor dr.un büyük ihtimalle senin sata göre olan tarihi dikkate alarak sezeryan tarihi verir sana bence.
ağlamadı tabı bıraz mıkırdandı okadar..böyle karı koca çocuk bakmaya ne var..adam bıbasına banyo yaptırıyor,altını temızlıyor..he mutfak tezgahında yıkadı ya cocugu..gavurların usullerıde bır başka canımmm![]()
cantık ??
ailelere hak veriyorum ama sokak konusunda , kaçırılma olayları malum , Allah kimsenin başına vermesin
saka gıbı bı ben varım aranızda kırmızı et yemeyen bır ben bılıyorum onun pıde olduğunuay hiçbiriniz cantığı bilmiyor mu :S ya pideyi bilirsiniz sanırım onun ufak boyu genelde kıymalı olur hamuru daha kabarıktır :S
kac kılo kı bebegın?
hımmm kaça aldın ?
Saol canim benim gec dollenmeydi yeni sat ayarlanmisti simdide ona gore 2 hafta buyuk cikiyo istecanım bnm oğlumda 11 gün gelişimi ilerde çıktığı için d.tarihi aralığı değişti önceden 30 ocak 4 şubattı snra gelişimi ileri gidince 24 ocak 4 şubat diyor usgde ki ölçümlere göre. Dr.umda diyor ki gelişimi önde die ille o kadr gün erken doğmaz ama bellide olmaz doğabilirde diyor. Sen sezeryan olacaksan bunu dr.una sor dr.un büyük ihtimalle senin sata göre olan tarihi dikkate alarak sezeryan tarihi verir sana bence.
saka gıbı bı ben varım aranızda kırmızı et yemeyen bır ben bılıyorum onun pıde olduğunu![]()
Saol canim benim gec dollenmeydi yeni sat ayarlanmisti simdide ona gore 2 hafta buyuk cikiyo iste
Ah canım 3 yıldır yaşadıklarımı bilsen.. Geçen yıl psikoterapi gördüm,psikoloğum bile üzülmüştü halime,eşim kabul etmemişti eş terapisini.. Bi ara düzelir gibi oldu ben evi terkettiğimde ama geçiciymiş malesef.. O arada kızıma hamile kaldım düzeldiğini düşünerek ama can çıkar huy çıkmazmış.. Gün içinde arayıp sormuyor,akşam okuldan çıkıp arkadaşlarının yanına koşuyor,demiyor bu kadın iyi mi,bi yerde düşüp kaldı mı.. Evin 5. duvarıyım ben.. Bekliyorum son kez sabırla.. Doğumdan sonra da değişen bir şey olmazsa tayin isteyip çekip gidicem.. Benim ruh sağlığımı bozdu,kızımınkini bozmasına izin vermicem..Canım polise falan haber versen senin için çok endişeleniyorum. Çok baskı altındasın. Aile ve sosyal politikalar bakanlığına mı bildirsek. Bu böyle görmezden gelinecek bişey değil senin güvende olman lazım.
ay pardon canım ya şimdi araştırdım da bursa dışında yapılmıyormuş. ben ne bileyimpidenin ufak boyu işte siz öyle düşünün
![]()
eslaa ben bilirim cantigi bayilirim da annem bursali orda dugun dernek mevlut olunca verilirdi çocukken heyecanla bekledgmz bi ikramdi yillar var yemedim kpnu nerden cikti bilmiyom da sayfayi acar acmaz mesajni gorunce yazayım dedm:)
Doner ya beni bi onceki kiz 2 hafta kala dondu doguma seseryan olmama sebep ise aniden sitrese girmisti 4yani canım gene senin sezeryan olayın var günün belli olacak ama ben normal istiyorum artık 15 ocaktn snra her an beklemeye başlarım herhalde ben bir terslik olmazsa geldi gelecek dieşuan sn kontrollerde hala başı yukrdaydı bakalım sıpam gene kaburgalarıma vuruyor sanırım hala dönme eğilimi yok
![]()
Anladim cnm gordum bizdede kirpidesiydi galiba ustu kapali olan verilir ayran ve tatliyla yada etli pilav iste ama pide daha pratik geliyo banaay nasıl anlatayım bilemedim pideyi bilirsin belki pidenin ufak boyu yuvarlak veya uzun olabiliyor. kıymalı olur genelde
sadece bursada var canım bilmeleri normal ben resmini ekledim tarif ettim ama sanırım msjımı görmediler bir kaç sayfa geride kaldı pide gibi biraz küçük şekli yuvarlak oluyor kuşbaşılıda var kıymalıda peynirli de var bizde kardeşimin sünnet kınasında dağıtmıştık bursada genelde bunun dağıtılması tercih ediliyor böle sünnet mevlüt kına vs. gibi günlerde :)