bu akşam içimden hamaratlık geliyor, bişeyler pişircem hamurişi falan...
Benim hiç Halim yok dersten sonra pert oldum yine.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu akşam içimden hamaratlık geliyor, bişeyler pişircem hamurişi falan...
Benimki de 6 sıydı ama misafirim gelecek bi kaç gun erken gidicem ( hiç şikayetçi sayılmam= )bnm randevum da 6 aralık :)
Bence erkek kız diye bi ayrım olmuyo bebekten bebeğe değişiyoBişi sorabilir miyim? Erkek çocukları mı kız çocukları mı daha iri ve uzun oluyor?
Kimsenin aklına bakmaz o çünkü akıllıdır,kusursuzdur,doğrudur.. Düzelemez o yüzden.. Ailesini bile beğenmez,cahil,akılsız,mantıksız bulur.. Dil yarası derler ya hakikaten sözel şiddet bambaşka bir şeymiş.. Benim gibi sevgi dolu,bağları güçlü bir ailede büyümüş biri için daha da zor.. Ailem en başından beri istemedi zaten ama saygı duydular sevgime.. Tükendi artık güzel duygularım,öldürdü hepsini.. Kendime,kızıma acıyorum bazen,o duruma düşürdü artık beni.. Pöff canınızı da sıktım ama hem gurbet hem bu adam tüketti beniBelki bir çeşit psikolojik bunalım yaşıyordur o da. Ona öğüt veren birileri yok di mi? Aklını karıştıran birileri. Yoksa kendiliğinden düzelebilir. Ama sen yine de kendini güvende hissetmezsin mutlaka koruma için başvur ne olur.
soru bana deil ama yinede cevapliyam : )))
kizimda 13. haftada dr un cani cinsuyet tahmini etmek sitedi, iri bi bebek olucak erkek olabilir dedi, kesin demedi tabi , kizim hala çok uzundur, 9 yasa geçicem kiyafete yakinda daha 6 yasinda
son ultrasonda dr dedi biraz kisa duuryor, esimde o zaman kiz mi acaba dedi bebek kuçukse ( nerden bu tahmini akil ettiyse ) dr da dedi yok hayir tersine erkek bu bebek dedi ..
yaniii cinsiyetle alakasi yok bu boyun iri olmanin, ama neyle ilgisi var bilmiyorum,4.5 yasindaki oglumda minyon tipli merakla ergen olmasini bekliyorum boy atacak diye : )
bugun yeni girdim daha canimDoğum günümü kutlayan herkeslere çok teşekkür ederim iyiki varsınız yavrumun yaşıtlarının anneleri :) iyiki varsınız 2015 şubat anneleri :) beni çok mutlu ettiniz. Hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alalım anneler gününde birbirimizi tebrik ederiz bebişlerimizin fotoğraflarıyla umarım.
Kimsenin aklına bakmaz o çünkü akıllıdır,kusursuzdur,doğrudur.. Düzelemez o yüzden.. Ailesini bile beğenmez,cahil,akılsız,mantıksız bulur.. Dil yarası derler ya hakikaten sözel şiddet bambaşka bir şeymiş.. Benim gibi sevgi dolu,bağları güçlü bir ailede büyümüş biri için daha da zor.. Ailem en başından beri istemedi zaten ama saygı duydular sevgime.. Tükendi artık güzel duygularım,öldürdü hepsini.. Kendime,kızıma acıyorum bazen,o duruma düşürdü artık beni.. Pöff canınızı da sıktım ama hem gurbet hem bu adam tüketti beni![]()
benim oglan 4 kg dogdu diyorum ya, simdi 16 kg , yani kg su çokk dusukBizim yediklerimiz etkiliyor mu acaba dedim de. Diyet yapıyorum bebiş beslenebiliyor mu kemikleri için yeterli besin alabiliyor mu diye düşünüyorum.
1 hafta sonra da ank daki dr ye gidicem ben :)Benimki de 6 sıydı ama misafirim gelecek bi kaç gun erken gidicem ( hiç şikayetçi sayılmam= )
1 hafta sonra da ank daki dr ye gidicem ben :)
benim oglan 4 kg dogdu diyorum ya, simdi 16 kg , yani kg su çokk dusuk
ama yemegini yer, sutunu içer beslenme sorunumuz yok
dogum kilosu hiç bisey demek deilki
nice prematureler goruyorum yasitlarinin iki kati gibi duruyolar valla goruntu olarak
bu çocugun gelismesi piyango gibi : )
bakalim 3. piyangoma ne vuracak benim![]()
kıyamam yaKimsenin aklına bakmaz o çünkü akıllıdır,kusursuzdur,doğrudur.. Düzelemez o yüzden.. Ailesini bile beğenmez,cahil,akılsız,mantıksız bulur.. Dil yarası derler ya hakikaten sözel şiddet bambaşka bir şeymiş.. Benim gibi sevgi dolu,bağları güçlü bir ailede büyümüş biri için daha da zor.. Ailem en başından beri istemedi zaten ama saygı duydular sevgime.. Tükendi artık güzel duygularım,öldürdü hepsini.. Kendime,kızıma acıyorum bazen,o duruma düşürdü artık beni.. Pöff canınızı da sıktım ama hem gurbet hem bu adam tüketti beni![]()
oyleymis canım ya annem de söyledi Ankaranın sogugu da pek fena oluyor istanbuldan sonraBurası buz gibi mutlaka kalın bişiler getir canım. Içerde sıcak basıyor üşümicem sanıyor insan ama özellikle akşamları buz olmaya başladı.
Beslenme önemlidir elbette ama çok takılma bence.. Ben de pek iyi beslenemiyorum,psikoloji berbat ama maşallah kızım 27+3 de 1170 gr,37.5 cm idi.. Ablam da pek iyi beslenmezdi ama 3 çocuğu da 4 kg üstü doğdu.. Çok örnek var çevremde böyle.. Her annenin bünyesi farklı,kimi bebeği besliyor kimi kendini kimi de hem bebeği hem kendini :)Bir de sen beslenirken neler Yemen gerektiğini de az çok tahmin ediyorsundur artık. Ben iyice boşladım diyet yüzünden bir şeker yemiyorum o kadar. Kalsiyum almam lazım yoğurt süt peynir bazen gün içinde hiç tüketmediğim oluyor.