2015 Şubat Anneleri

Doğum günümü kutlayan herkeslere çok teşekkür ederim iyiki varsınız yavrumun yaşıtlarının anneleri :) iyiki varsınız 2015 şubat anneleri :) beni çok mutlu ettiniz. Hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alalım anneler gününde birbirimizi tebrik ederiz bebişlerimizin fotoğraflarıyla umarım.

Belki bir çeşit psikolojik bunalım yaşıyordur o da. Ona öğüt veren birileri yok di mi? Aklını karıştıran birileri. Yoksa kendiliğinden düzelebilir. Ama sen yine de kendini güvende hissetmezsin mutlaka koruma için başvur ne olur.
Kimsenin aklına bakmaz o çünkü akıllıdır,kusursuzdur,doğrudur.. Düzelemez o yüzden.. Ailesini bile beğenmez,cahil,akılsız,mantıksız bulur.. Dil yarası derler ya hakikaten sözel şiddet bambaşka bir şeymiş.. Benim gibi sevgi dolu,bağları güçlü bir ailede büyümüş biri için daha da zor.. Ailem en başından beri istemedi zaten ama saygı duydular sevgime.. Tükendi artık güzel duygularım,öldürdü hepsini.. Kendime,kızıma acıyorum bazen,o duruma düşürdü artık beni.. Pöff canınızı da sıktım ama hem gurbet hem bu adam tüketti beni :(

soru bana deil ama yinede cevapliyam : )))
kizimda 13. haftada dr un cani cinsuyet tahmini etmek sitedi, iri bi bebek olucak erkek olabilir dedi, kesin demedi tabi , kizim hala çok uzundur, 9 yasa geçicem kiyafete yakinda daha 6 yasinda

son ultrasonda dr dedi biraz kisa duuryor, esimde o zaman kiz mi acaba dedi bebek kuçukse ( nerden bu tahmini akil ettiyse ) dr da dedi yok hayir tersine erkek bu bebek dedi ..

yaniii cinsiyetle alakasi yok bu boyun iri olmanin, ama neyle ilgisi var bilmiyorum,4.5 yasindaki oglumda minyon tipli merakla ergen olmasini bekliyorum boy atacak diye : )

Bizim yediklerimiz etkiliyor mu acaba dedim de. Diyet yapıyorum bebiş beslenebiliyor mu kemikleri için yeterli besin alabiliyor mu diye düşünüyorum.

Doğum günümü kutlayan herkeslere çok teşekkür ederim iyiki varsınız yavrumun yaşıtlarının anneleri :) iyiki varsınız 2015 şubat anneleri :) beni çok mutlu ettiniz. Hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alalım anneler gününde birbirimizi tebrik ederiz bebişlerimizin fotoğraflarıyla umarım.
bugun yeni girdim daha canim
geç kaldim galiba ama idare et rtik : )
dogum gunun kutlu olsun :KK37:

Kimsenin aklına bakmaz o çünkü akıllıdır,kusursuzdur,doğrudur.. Düzelemez o yüzden.. Ailesini bile beğenmez,cahil,akılsız,mantıksız bulur.. Dil yarası derler ya hakikaten sözel şiddet bambaşka bir şeymiş.. Benim gibi sevgi dolu,bağları güçlü bir ailede büyümüş biri için daha da zor.. Ailem en başından beri istemedi zaten ama saygı duydular sevgime.. Tükendi artık güzel duygularım,öldürdü hepsini.. Kendime,kızıma acıyorum bazen,o duruma düşürdü artık beni.. Pöff canınızı da sıktım ama hem gurbet hem bu adam tüketti beni :KK43:

Hormonların etkisi doğumdan sonra da devam ediyormuş. Karar vermek için o etkilerin geçmesini bekle canım. Belki o da çok ilgili biri olucak sonrasında .

Bizim yediklerimiz etkiliyor mu acaba dedim de. Diyet yapıyorum bebiş beslenebiliyor mu kemikleri için yeterli besin alabiliyor mu diye düşünüyorum.
benim oglan 4 kg dogdu diyorum ya, simdi 16 kg , yani kg su çokk dusuk
ama yemegini yer, sutunu içer beslenme sorunumuz yok
dogum kilosu hiç bisey demek deilki
nice prematureler goruyorum yasitlarinin iki kati gibi duruyolar valla goruntu olarak
bu çocugun gelismesi piyango gibi : )
bakalim 3. piyangoma ne vuracak benim:D

Taksici yine çukurlara kasislere hızla girip hoplatarak sürüyordu yavaş sürün dikkat edin dedim ne oldu mideniz mi kalktı diyo. Kış geldi kalın kalın giyinince yine anlaşılmıyor bebiş pufff

benim oglan 4 kg dogdu diyorum ya, simdi 16 kg , yani kg su çokk dusuk
ama yemegini yer, sutunu içer beslenme sorunumuz yok
dogum kilosu hiç bisey demek deilki
nice prematureler goruyorum yasitlarinin iki kati gibi duruyolar valla goruntu olarak
bu çocugun gelismesi piyango gibi : )
bakalim 3. piyangoma ne vuracak benim:D

Bir de sen beslenirken neler Yemen gerektiğini de az çok tahmin ediyorsundur artık. Ben iyice boşladım diyet yüzünden bir şeker yemiyorum o kadar. Kalsiyum almam lazım yoğurt süt peynir bazen gün içinde hiç tüketmediğim oluyor.

Kimsenin aklına bakmaz o çünkü akıllıdır,kusursuzdur,doğrudur.. Düzelemez o yüzden.. Ailesini bile beğenmez,cahil,akılsız,mantıksız bulur.. Dil yarası derler ya hakikaten sözel şiddet bambaşka bir şeymiş.. Benim gibi sevgi dolu,bağları güçlü bir ailede büyümüş biri için daha da zor.. Ailem en başından beri istemedi zaten ama saygı duydular sevgime.. Tükendi artık güzel duygularım,öldürdü hepsini.. Kendime,kızıma acıyorum bazen,o duruma düşürdü artık beni.. Pöff canınızı da sıktım ama hem gurbet hem bu adam tüketti beni :KK43:
kıyamam ya :( :( ne kendini üz ne kızını ... bence fazlasıyla şans vermişsin ama elbette hem kalbini hem aklını kullanıp karar verecek ve uygulayacak olan sensin Allah yardımcın olsun

Mevlüt isinde gecelik pjama olayini ben de sevmiyorum yatilmaz bizde oyle haftasina da yapılmaz yapilsa da ben yapmam kendimi toprlmadan kimseye gore uyduramam kendimi.zaten annemlerde olcam mevlut yine orda olur es dost akrabam orda babam hastaligi nedeniyle büyük kalabalık davet etmeyi düşünmüyorum rahatszlik veremem onlara. Buyuk kizimin yas gunuyle dogum cok yakin olcagi için ikisini ortak bi organizasyon seklinde düşünüyorum yakin akrabalar hala teyze kuzen gibi bir iki yakin dost buyukle otuz kadar kisi gelir bu bile cok bile. Ayimizi doldururken yaparim diye düşünüyorum nasipse. Guzel bir elbise giyerim ikramliklar hazrlanir kuran okunur ardindan buyugumun pastasi kesilir falan ortaya karisik bizbize samimi bisey olur insallah. Lavanta kesesi ve mevlut sekeri dagtmayi dusunuyorum simdilik. Bebise cok cici bi elbise aldim ekru renk dantelli gelinlik gibi ablamiza da ona uygun cicili bi elbise bulurum insallah simdilik aksilik cikmadkca hayalim planim boyle:)

mutfakta tecrübeli bayanlar çözemediğim bir konu var yağdanlık olarak cam sürahi kullanıyorum ve her kullanımdan sonra ağzındaki damlayı siliyorum ama sürahinin altı hep hep yağ anlamadım gitti bilen varsa nolur yardım etsin altına peçete koydum ama öylede olmuyor siz ne yapıyorsunuz

Bir de sen beslenirken neler Yemen gerektiğini de az çok tahmin ediyorsundur artık. Ben iyice boşladım diyet yüzünden bir şeker yemiyorum o kadar. Kalsiyum almam lazım yoğurt süt peynir bazen gün içinde hiç tüketmediğim oluyor.
Beslenme önemlidir elbette ama çok takılma bence.. Ben de pek iyi beslenemiyorum,psikoloji berbat ama maşallah kızım 27+3 de 1170 gr,37.5 cm idi.. Ablam da pek iyi beslenmezdi ama 3 çocuğu da 4 kg üstü doğdu.. Çok örnek var çevremde böyle.. Her annenin bünyesi farklı,kimi bebeği besliyor kimi kendini kimi de hem bebeği hem kendini :)

kızlar birde benim kızım çok hareketlidir ama bugün sabah uyandık sonra hissetmedim yarın dr gidicem ama niyeyse içimde kötü bir his yok biraz önce sola yattım 2 saat bekledim ama var yok gibi birşey hissettim ama eminde değilim duşa mı girsem napsam bu arada 28. haftadayım ben

Back
X