2015 Şubat Anneleri

Ozdilekten aldigim pijamalar kızlar. Ekleyemedim kaç gündür. Bugünde aksamdan beri agliyorum. Gözlerim sizliyo simdide. Nie boyle olduk biz :KK43:
Çok güzeller tam benlik janjanlı değil. Özdilekte pijama mı varmış?
Neden ağladım? Ben maşallah diyim dün hiç ağlamadım.

kızlar dr kontrole 31. haftada çağırdı bebek doğum yoluna girmiş kafa aşağıda hiç ayrılmak istemiyom ama sanırım raporu erkenden verecek

sabırsız azra , canım inşallah en azından vaktine yakın zaman kadar durur kuzu

Mandalina yedim bolca bana da o yaptı gibi geldi.

Şeker testinden beri mandalina yemiyorum içinde çok şeker varmış diye meyve listemden çıkardım. Portakal suyu sıkıyodum makinesi vardı kırdım kenarını o yüzden uzun zamandır portakal suyu da içmiyorum. Elma ayva Trabzon hurması yiyorum. Hiç yanma yaşamıyorum. He bir de tam bugday ekmeği yiyorum.

Güzel di mi :) Ankara'da bu kadar yeşillik bile yok. Çarşıya uzağız ama burası apayrı :) yer değiştirmeyelim sen de buraya gel :KK50: Saleplerimizi tokuşturalım :)
Ordan hiç çıkmadan,kimseyle görüşmeden yaz kış yaşayabilirim. Bizim sokakta bir tane bile ağaç yok.arkada vardı dalları balkona sarkardı bir sabah uyandım yok. Evden nefret ettim resmen.
Şikayet etsen kimi kime şikayet edeceksin.

benim aldıklarımdan birisi soldaki pembe. üzerinde polar sabahlığı var. markası, haluk&bayram. 100 TL'ye almıştım.

Eklentiler

• pjm.webp
    pjm.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 90
Şeker testinden beri mandalina yemiyorum içinde çok şeker varmış diye meyve listemden çıkardım. Portakal suyu sıkıyodum makinesi vardı kırdım kenarını o yüzden uzun zamandır portakal suyu da içmiyorum. Elma ayva Trabzon hurması yiyorum. Hiç yanma yaşamıyorum. He bir de tam bugday ekmeği yiyorum.
Hurma dediğiniz o turuncu yumuşak meyve mi?
Ben pek meyve yiyen biri değilim elma severim 3 aydır yemedim. Dün arkadaşım yedirdi zorla soyup tıkıyor yedirme hastalığı var.
Portakal da en sevmediğim meyve.
Yasak olsa ya da diyet falan yapsam can atarım yemek için de ıvır zıvırlardan sıra gelmiyor.

image.webp
Ordan hiç çıkmadan,kimseyle görüşmeden yaz kış yaşayabilirim. Bizim sokakta bir tane bile ağaç yok.arkada vardı dalları balkona sarkardı bir sabah uyandım yok. Evden nefret ettim resmen.
Şikayet etsen kimi kime şikayet edeceksin.

Ağaç kesen insanlara sinir oluyorum. Bazıları sadece görsellik için bile ağaçları kesiyor :( bak Fransa'da da yürüdüğüm yollar böyleydi. Ordan sonra zaten yeşil biryer aradık.

Hurma dediğiniz o turuncu yumuşak meyve mi?
Ben pek meyve yiyen biri değilim elma severim 3 aydır yemedim. Dün arkadaşım yedirdi zorla soyup tıkıyor yedirme hastalığı var.
Portakal da en sevmediğim meyve.
Yasak olsa ya da diyet falan yapsam can atarım yemek için de ıvır zıvırlardan sıra gelmiyor.

Evet Trabzon hurması turuncu elma gibi ama yumuşak bir meyve. Bir de çok tatlı zaten şekeri sadece onlardan alabildiğim için bana daha bir tatlı geliyor. Elma da çok tatlı elma iyiymiş canım hergün bir tane yemeye çalışmalı.

Eki Görüntüle 1313582

Ağaç kesen insanlara sinir oluyorum. Bazıları sadece görsellik için bile ağaçları kesiyor :KK43: bak Fransa'da da yürüdüğüm yollar böyleydi. Ordan sonra zaten yeşil biryer aradık.
Gördün mü işte süper. Sadece bizde önem vermiyorlar. Arkadaşta googleden hollanda da sokaklarını,evlerini gösterdi her sokak yemyeşil evler hep bahçeli. Biz ne zaman o duruma geleceğiz.
Huzur doğada.

Back
X