2015 Şubat Anneleri

Gördün mü işte süper. Sadece bizde önem vermiyorlar. Arkadaşta googleden hollanda da sokaklarını,evlerini gösterdi her sokak yemyeşil evler hep bahçeli. Biz ne zaman o duruma geleceğiz.
Huzur doğada.

Bizim en az otuz seneye daha ihtiyacımız var o akla gelebilmek için. Bizimkilerin eviinin bahçesinde bir ceviz ağacı vardı ilk taşındığımızda babamlar dikmişti. Ağaç büyüdü yirmibeş senelik oldu cevizler veriyor ama birinci kattaki komşu ağaç benim görüşümü kapatıyor dedi kestirmek istedi. Bizimkiler karşı çıktı ya bakalım inşallah kestirmez. Bir de bahçede yine ayva ve kiraz ağaçları dikmişlerdi onlar da meyve veriyor hatta ayva daha çıkmadan canım istediğinde babam koparıp getirmişti :) gönül ister ki her evin bahçesi ağacı olsun. Yürüdüğümüz yollar geniş ağaçlıklı olsun. Inşallah bakalım bir gün insanımız akıllanır.

Kızlarrrrrr günaydın bol tepikler hepimize :) dün okuldan 7 buçukta çıktık hemde öğretmenler gününde. Eve git yemek yap ye saat 10 olmuş takip edemedim formu inşAllah herkes iyidir güzrl haberli bir gün ve hafta olsun .

off tansiyonum 7 ye 5 e düştü nasil gözüm karardi elim ayağım boşaldı kahvaltı da yapmıştım Oysaki.. 9 a 6 çıktı şimdi olcturdum ama hala halsizm

Ordan hiç çıkmadan,kimseyle görüşmeden yaz kış yaşayabilirim. Bizim sokakta bir tane bile ağaç yok.arkada vardı dalları balkona sarkardı bir sabah uyandım yok. Evden nefret ettim resmen.
Şikayet etsen kimi kime şikayet edeceksin.
beykoza taşın canım bizim site orman gibi :)

Bizim en az otuz seneye daha ihtiyacımız var o akla gelebilmek için. Bizimkilerin eviinin bahçesinde bir ceviz ağacı vardı ilk taşındığımızda babamlar dikmişti. Ağaç büyüdü yirmibeş senelik oldu cevizler veriyor ama birinci kattaki komşu ağaç benim görüşümü kapatıyor dedi kestirmek istedi. Bizimkiler karşı çıktı ya bakalım inşallah kestirmez. Bir de bahçede yine ayva ve kiraz ağaçları dikmişlerdi onlar da meyve veriyor hatta ayva daha çıkmadan canım istediğinde babam koparıp getirmişti :) gönül ister ki her evin bahçesi ağacı olsun. Yürüdüğümüz yollar geniş ağaçlıklı olsun. Inşallah bakalım bir gün insanımız akıllanır.
Ben o komşuyu varya ne yaparım.görmez olmasıca ağaçtan güzel ne görecekmiş.
Bizimkilerde zemini çatlatıyor diye kestiler.
Babam ziraat mühendisliğinden emekli
beykoza taşın canım bizim site orman gibi :)
Evet karşı bize göre daha yeşil. Uzak bize oralar. İşe gelmek için 3 gibi uyanmak gerek.

Ben o komşuyu varya ne yaparım.görmez olmasıca ağaçtan güzel ne görecekmiş.
Bizimkilerde zemini çatlatıyor diye kestiler.
Babam ziraat mühendisliğinden emekli

Evet karşı bize göre daha yeşil. Uzak bize oralar. İşe gelmek için 3 gibi uyanmak gerek.
esimin Eczanesi Avcılarda ya hergün gidip geliyor :)

canim benimkilerin maasallahi var , turp gibiler : ))
ama ben farkli bi yontem kullaniyorum .. size biraz ters gelebilir :D
6 yildir anneyim,iki çocukda toplam 1 sise antibiyotik kullanmadim,agri kesici çok nadir verrim , bi yerleri agrirsa susturamazsam , ates dusurmek amaciyla kullanmam ..
grip ialci,oksuurk ilaci vs aklina ne geliyorsa hiç biri benim evime giremez, bi kasik bile içmemislerdir, dr yazsa bile eczanede istemiyorum derim geçerim ..
bugun biraz burnunu çekiyordu iksiide , bi kaç gune geçer hiçbiseycikleri kalmaz, hatta gece atesi çiksa yarin aksama turp gibi olurlar : ))))
bende oglanda seker vardi hamilelikde ondan 4 kg dogdu dediler, dahaada fazlasini bekliyolardi da durdurabildim sukur kilo alimini ..

dogum sonrasinda sorunumuz yok yani bizim ..

benim ablamda senin gibi mecbur kalmadıkça yazılan her ilacı vermiyor çocuklarına. peki nasıl başa çıkıyosun hastalıklarla? bitki çayları falan mı?

Hamur işi demişsin ne yaptın peki :) benim canım da çiğ börek istiyor bir ara yapayım :)
çiğ böreğin eti tam pişmiyor,riskli olabilir canım.

değil otuz sene yüzyıl geçse değişmez bu zihniyet. memlekette ağaçlık alan bırakmadılar.talan etmedikleri bir milli park ormanları kalmıştı onada bir düzenleme getirdiler tamamdır. bir de utanmadan istanbulu en yeşil kent yarışmasına aday göstermek istemişler heyhat!
not: ayrıca o komşunuza söyleyin ceviz ağaçları ha deyince kesilemez il tarım müdürlüğünün onayıyla ancak. gerçi bu memlekette 6000 zeytin ağacını bir gecede söktüler neyden bahsediyosam ben:KK57:

Back
X