2015 Şubat Anneleri

Çok güzelmiş cnm güle güle kullan inşaAllah. Ne kadara aldın? Bende alcamda araştırmadayım:)

Sağol cnm amin inş :) bakiver cnm ozdilekte cidden hem uygun hem de çok kaliteli.
65 canim teki ikisine 130 verdim.

Kızlar arkadaşıma gittim. Sezeryan olmuştu ya, bebek o gün bugündür emmiyo annesini. Kız sağıp vermeye çalışıyo. Bugün süt gelmemiş, göğüsler şişmiş ağrı yapmış. Girmişler hastaneye, hemşirw sütün bol ama damarlarda mayalanma yapmış demiş. Evde sağdığı makinede mahvetmiş kızı. Hastanenin sağma makinesiyle 25 er dk sağmış göğüslerini, açılmış damarlar. Kiralamışlar makineyi getirmişler. Evdekiyle alalası yok diyo, evdeki acıtıyo bu masaj gibi yapıyo dedi. Sütüde artırıyormuş. Tembel oğlan emmiyo:)

İnşallah düzene girer Cnm ya en büyük korkum bu iste :( ama neyseki cozmis sayilir arksdasinda :)

Mandalina yedim bolca bana da o yaptı gibi geldi.

Cnm bende öyle yapiyorum hergun midem su kaynatiyo resmen ya :( uyuyamiyorsunda boyle.

Çok güzeller tam benlik janjanlı değil. Özdilekte pijama mı varmış?
Neden ağladım? Ben maşallah diyim dün hiç ağlamadım.

Sağol cnm envay cesit hem de o yüzden bakin isterseniz dedim ya :) ne olsa agliyorumda dun eşime icerledim yanimda da değil. söylemedim de üzülmesin diye kendimi uzdum. Gözlerim şişmiş resmen şuan. Maasallah canim çok kotu ya kendi kendimizi mahfediyoruz duduruk yere.

SİZ ÇOK GÜZEL ŞEYLER BULMUŞSUNUZ. benimki bu kadar şık değil gibi geldi şimdi.

Öyle deme cnm güzeldir eminim. Fikir olsun olmayanlara diye ekledim. Alindiysa kurtuldun gerisini boşver :)

Güzel di mi :) Ankara'da bu kadar yeşillik bile yok. Çarşıya uzağız ama burası apayrı :) yer değiştirmeyelim sen de buraya gel :KK50: Saleplerimizi tokuşturalım :)

Bende gelimmm. Cidden ya şöyle ortada bir yerde bulusalim mi mesela mmmm :D

Gunaydin bugun 9 a kadar uyudu oglum nasil dinlenmisim ben de.
Burda da kar var. Kar yaginca bebek gelcek diyordum ama kar erken mi yagdi ne. Daha cok var doguma

günaydın bacılar,
bugün şimdiden bitsin eve gidip yatayım istiyorum.
bide size bişey soracağım utanarak :KK23: acaba bu ilişki ne zaman yasaklanacak doktor yasaklasın diye bakıyorum kadın bişey demiyor. acayip kasılıyorum hemde artık acıyomuş hissi veriyor veya doğurcakmışım gibi doğumu hızlandırır gibi geliyo bilen veya doktoruyla konuşan varmı ?:KK57:
krizantemcik krizantemcik bu arada bende tuz ödem yapar diye yemiyodum kanda tuz oranı düşük çıktı şimdi hergün iki bardak tuzlu ayran verdi dr iç o kadar bişey olmaz

Benim doktorum tam çatlak. 32. haftadan sonra eğer her şey normalse haftada 3 kez yapmalısınız diyo :KK57: Normal doğumu kolaylaştırıyomuş bayağı. Tabi bebeğin durumuna da bağlı. Geçen haftalarda suyum fazla diye yasaklamıştı.

Dolapla besikmi aldin tam takim deilmi sifon yeri yokmi? Gule gule kullansin bebisin cnm sagligiyla insallah :)

odam çok küçük bir kanapem var odamda şifonyer e yer kalmadı bende büyüyen beşik tercih ettim yoksa küçük beşik ve şifonyer daha hoşuma gidiyordu. inşallah canım tşk ederim.

Benim doktorum tam çatlak. 32. haftadan sonra eğer her şey normalse haftada 3 kez yapmalısınız diyo :KK57: Normal doğumu kolaylaştırıyomuş bayağı. Tabi bebeğin durumuna da bağlı. Geçen haftalarda suyum fazla diye yasaklamıştı.
bu doktorlar kafayı yemiş yemin ediyom :D kütle gibiyiz zaten zor oluyo anlamıyorlar

gunaydın arkadaslar umarım hersey yolundadr sık sık gıremıyorum artık cunku malum yıl sonu benım ısler cokkk yogun.. acaıp bır sıslık yasıyorm aksam ece gıdınce ayaklarım davul olmus oluyo galıba bıkac arkadsta daha var alısverısımı hala tamamlamadım ıznımı 37 ye kadar aktarayım dıyorm ama bu sekıldede nasıl olacak hıc bır fıkrım yok...

bu doktorlar kafayı yemiş yemin ediyom :D kütle gibiyiz zaten zor oluyo anlamıyorlar
fyz cnm bız hıc o ıslere gırmıyoruz hamılelıkte bır kere oda tee basladrda oldu sonra esıme yanasma bana dfedım saolsun oda ellesmıooo cunku ıcımde hıccccccccccccccc ıstek yok kızımda boyle deıldım oglan bı garıp

"krizantemcik, post: 37963864, member: 380312"]saol canim az önce olcturdum tekrar 9 a 6 olmuş ayran falan içtim daha iyi gibiyim[/QUOTE]

Geçmis olsun.... Benim de çok düşüyor tansiyonun en iyi gelen şeyde ayaklarimi kaldirip uzanmak. Tabi sen istesin odan müsaitse bi on dakikada toparliyosun

fyz cnm bız hıc o ıslere gırmıyoruz hamılelıkte bır kere oda tee basladrda oldu sonra esıme yanasma bana dfedım saolsun oda ellesmıooo cunku ıcımde hıccccccccccccccc ıstek yok kızımda boyle deıldım oglan bı garıp

ayy bende öyleyim, libido sıfır :( bu çocuk nasıl oldu onu bile hatırlamıyorum ahahahh

Kizlar Unnado.com da gmk marka lohusa pijamalari var ben 1 pijama 1 gecelik aldim olur ins. Bakmanizi tavsiye ederim bir tanesi 55tl civarı.

Günaydın bacılar... Hamile değilken iki günde geçen gribim hamileyken bir haftada zor geçiyor, en zoruda geceleri burun tıkanması... dön sağa dön sola :( bebekte iyice yukarı çıktı, midemde yaşıyor :)

ya sanırım bendede öle aslında beraber yatmak bile istemiyorum o kadar yok istek içimde yani diyorum hamilelik kadınlık duygularımı aldı

aynen bizde de durum aynı. zaten cnm hiç istemio. hatta bazen uzun öptüğünde oğlumuz tepik atıo ben de gülüyorum haliyle :KK23::KK45: bize 32 ye kdr haftada 1 dedi. ama zaten bişi yaptıgımız yok :KK53:

Back
X