- 20 Mart 2014
- 4.750
- 3.024
- 248
Ohh ne güzel :)Benm kasılmalarım olduğu için 2 aydır fln yasak :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohh ne güzel :)Benm kasılmalarım olduğu için 2 aydır fln yasak :)
zeytini bile suda bekletip yiyordum:) doktor vur dedi ben öldürdüm sanırım :)Olabiliir , ben de tuzsuz yerim alışkanlık, zeytinle takviye yapıyorum
Evet yapar da bende yok kansızlık..tamamen artan kan hacminden kaynaklı heralde içerde kalbi 140 atan bi minik var sonuçta :)Yaa sanada geçmiş olsun cnm o zaman. İnternette araştırdım kansızlık falan da yapar diyorlar neyse hayırlısı.
Ne güzel manzara
Çok güzelmiş cnm güle güle kullan inşaAllah. Ne kadara aldın? Bende alcamda araştırmadayım:)
Kızlar arkadaşıma gittim. Sezeryan olmuştu ya, bebek o gün bugündür emmiyo annesini. Kız sağıp vermeye çalışıyo. Bugün süt gelmemiş, göğüsler şişmiş ağrı yapmış. Girmişler hastaneye, hemşirw sütün bol ama damarlarda mayalanma yapmış demiş. Evde sağdığı makinede mahvetmiş kızı. Hastanenin sağma makinesiyle 25 er dk sağmış göğüslerini, açılmış damarlar. Kiralamışlar makineyi getirmişler. Evdekiyle alalası yok diyo, evdeki acıtıyo bu masaj gibi yapıyo dedi. Sütüde artırıyormuş. Tembel oğlan emmiyo:)
Mandalina yedim bolca bana da o yaptı gibi geldi.
Çok güzeller tam benlik janjanlı değil. Özdilekte pijama mı varmış?
Neden ağladım? Ben maşallah diyim dün hiç ağlamadım.
SİZ ÇOK GÜZEL ŞEYLER BULMUŞSUNUZ. benimki bu kadar şık değil gibi geldi şimdi.
Güzel di mi :) Ankara'da bu kadar yeşillik bile yok. Çarşıya uzağız ama burası apayrı :) yer değiştirmeyelim sen de buraya gelSaleplerimizi tokuşturalım :)
günaydın bacılar,
bugün şimdiden bitsin eve gidip yatayım istiyorum.
bide size bişey soracağım utanarakacaba bu ilişki ne zaman yasaklanacak doktor yasaklasın diye bakıyorum kadın bişey demiyor. acayip kasılıyorum hemde artık acıyomuş hissi veriyor veya doğurcakmışım gibi doğumu hızlandırır gibi geliyo bilen veya doktoruyla konuşan varmı ?
krizantemcik bu arada bende tuz ödem yapar diye yemiyodum kanda tuz oranı düşük çıktı şimdi hergün iki bardak tuzlu ayran verdi dr iç o kadar bişey olmaz
Dolapla besikmi aldin tam takim deilmi sifon yeri yokmi? Gule gule kullansin bebisin cnm sagligiyla insallah :)
Sıvı mı alsak ki?
bu doktorlar kafayı yemiş yemin ediyomBenim doktorum tam çatlak. 32. haftadan sonra eğer her şey normalse haftada 3 kez yapmalısınız diyoNormal doğumu kolaylaştırıyomuş bayağı. Tabi bebeğin durumuna da bağlı. Geçen haftalarda suyum fazla diye yasaklamıştı.
fyz cnm bız hıc o ıslere gırmıyoruz hamılelıkte bır kere oda tee basladrda oldu sonra esıme yanasma bana dfedım saolsun oda ellesmıooo cunku ıcımde hıccccccccccccccc ıstek yok kızımda boyle deıldım oglan bı garıpbu doktorlar kafayı yemiş yemin ediyomkütle gibiyiz zaten zor oluyo anlamıyorlar
Ya bide standart boydan biraz ufak oluomus buyuyunce hepsi ona uygun yatak bulcaz :) ama sonuc olarak cilekteki buyuyumcede yatak derdi olacak cunku kucuk bebek yatagi verio..
fyz cnm bız hıc o ıslere gırmıyoruz hamılelıkte bır kere oda tee basladrda oldu sonra esıme yanasma bana dfedım saolsun oda ellesmıooo cunku ıcımde hıccccccccccccccc ıstek yok kızımda boyle deıldım oglan bı garıp
ya sanırım bendede öle aslında beraber yatmak bile istemiyorum o kadar yok istek içimde yani diyorum hamilelik kadınlık duygularımı aldıfyz cnm bız hıc o ıslere gırmıyoruz hamılelıkte bır kere oda tee basladrda oldu sonra esıme yanasma bana dfedım saolsun oda ellesmıooo cunku ıcımde hıccccccccccccccc ıstek yok kızımda boyle deıldım oglan bı garıp
fyz cnm bız hıc o ıslere gırmıyoruz hamılelıkte bır kere oda tee basladrda oldu sonra esıme yanasma bana dfedım saolsun oda ellesmıooo cunku ıcımde hıccccccccccccccc ıstek yok kızımda boyle deıldım oglan bı garıp