- 5 Ekim 2011
- 2.898
- 1.851
- 248
benımde Şırnak .
Şırnak Kilis' i döver.
benimde AKSARAY

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benımde Şırnak .
Şırnak Kilis' i döver.
konyadayim sabah basladi hala yagiyor. Okula yururken kayip duscem diye cok korktumsen nerdesin?
Selam kizlar
Bende subat annesi olacam ins araniza katilabilirmiyim??![]()
konyadayim sabah basladi hala yagiyor. Okula yururken kayip duscem diye cok korktum
hoşgeldin canım aramıza. tanıt kendini nerelisin kaçıncı haftadasın falan :)
BEn o kadar gelişemedim sadece whatsap var.
benımde Şırnak .
Şırnak Kilis' i döver.
Ben 26 yanindayim almanya da yasiyorum, ikinci hamileligim yine kizim olacak ins. Suan 27+2 haftadayim.
Kızlar arabızda instagram kullanan yokmu ya:) ben hepinizi çok merak ediyorum. Amaç ordan konuşmal değil, sima olarak görmek istiyorum. Topic açıcam he:) soyleyin instagram isinlerinizi görelim birbirimizi:)
Ben de 2 kez tetanoz aşısı oldum birincisinde çok azıcık bir ağrı oldu ikincisinde hiç birşey olmadı sanki hiç aşı olmamışım gibi.. sizinki neden bu kadar ağrıdı acaba?Öylede Canım Çok Uzun Sürüyo Bu Kol Ağrısı Hele Bebekle Daha Zor Olmazmı. 2.Doz Yeter Gibime Geliyo 3.Doz Baya Baya İstemiyorum Ama Fikrim Değişmezse Tabi![]()
kızlar ya sağ kaburgamın altında bizim kızın nesi varsa beni deliyor resmen, sürekli yatar pozisyonda durmam gerekiyor ama bunu da iş yerinde yapamıyorum, pozisyonunu da bilmiyorum...
maşallah sende tecrübeli analar kategorisine giriyorsun yani :) aramıza tekrardan hoşgeldin canım :)
Canim ikiside cok guzel ama ilk olan sabahlikli nettenmi aldin bide kaliplari nasil cok hosuma gitti okızlar ikinci aldığım pijama da bu. chicco'nun mağazasından aldığım için 75 TL, kendi sitesinde daha uygun.
yaaaaabenimde AKSARAYŞırnak'ı döver
![]()
facebook sayfası acılabılır
zaten engel olamayıp acacagız bu sayfayı... bende olabıldığince gec açılması taraftarıyım ama bebekler doğunca gerçekten görmek ısteyeceğiz bırbırımızı
Aynen Senin Dediklerini Eşimde Diyo Döven Olmıcak Söven Olmıcak Yine Özelden İyidir Diyip Duruyo Kısmet Artık Bi Gideyimde Bakalım. Yoksa SSK Varken Tabiki Şartları Sonuna Kadar Kullanmak Güzel Olur. Ben O Parayla Yavruma Oda Takımı Alırımhee anladım karşıdasın. bizim tarafta olsaydı ben hepsını ıncelemıs notunu vermıstım.
bende bır ara c.paşada doğum yapacaktım. sonra orayla ılgılı bir virüs dedıkodusu cıkmıstı korktum vzgectım. nihayetınde kalacağımız en fazla ıkı gun. hoş bızı dövecek degıller. en ıyı doktorlar devlet hatanelerınde zaten.
randevu almak zor ve tahlıller gec çıkıyor gıt gel zor olur dıye özele gıdıyorum ben.
ya ben içanadoluya mı geçsem ne yapsam. burda gereksız kuru bır soğuk var.konyadayim sabah basladi hala yagiyor. Okula yururken kayip duscem diye cok korktum
Ya senin alisveris yaptığın magazayi merak eder oldum :) bana ikiside kucuk dediler valla aklım kalmadi deil cok guzel denk getirmissin cnm yaa :)