2015 Şubat Anneleri

konyadayim sabah basladi hala yagiyor. Okula yururken kayip duscem diye cok korktum

bizim buraya da yağsa ya :( eskiden ben çocuktum o zamanlar çok yağardı bursa ya kar artık 1 2 gün serpiştirip gidiyor. anca uludağa yağıyor onun soğuğunu çekiyoruz :) neyse allahtan köye 1 2 metre yağıyor da babam götürüyor bizi kar topu oynamaya gerçi bu şişko halimle nasıl kar topu oynayacaksam :D

selam kızlar
uzun zamandır gıremedım yıne...
gecen haftalarda yazmıştım Şişli etfalde gebe eğitim okuluna gıdeceğim dıye... perşembe gunu gıttım ve cok memnun kaldım... 1,5 gıbı başladık 4,3 da bıttı ama çok akıcı gectı ..anlatan hemşiremızde cok tatlı bır bayan... yakın olanlar bu şansı değerlendırsın ... faydalı bılgıler var... benım 2.bebeğim olduğu halde bilmedğiğim şeyler var... öğrenıyoruz...

önerıler
bol bol hareket egzersız
beslenmeye dıkkat etmek lazım lıste verıyor...
kegel ezgersızlerı nefes egzersızlerı vs...

birincı derste kabaca bunlara baktık ...
2.derste bakalım neler olacak.

Kızlar arabızda instagram kullanan yokmu ya:) ben hepinizi çok merak ediyorum. Amaç ordan konuşmal değil, sima olarak görmek istiyorum. Topic açıcam he:) soyleyin instagram isinlerinizi görelim birbirimizi:)

facebook sayfası acılabılır
zaten engel olamayıp acacagız bu sayfayı... bende olabıldığince gec açılması taraftarıyım ama bebekler doğunca gerçekten görmek ısteyeceğiz bırbırımızı

Öylede Canım Çok Uzun Sürüyo Bu Kol Ağrısı Hele Bebekle Daha Zor Olmazmı. 2.Doz Yeter Gibime Geliyo 3.Doz Baya Baya İstemiyorum Ama Fikrim Değişmezse Tabi :KK12:
Ben de 2 kez tetanoz aşısı oldum birincisinde çok azıcık bir ağrı oldu ikincisinde hiç birşey olmadı sanki hiç aşı olmamışım gibi.. sizinki neden bu kadar ağrıdı acaba?

maşallah sende tecrübeli analar kategorisine giriyorsun yani :) aramıza tekrardan hoşgeldin canım :)

Hosbulduk canim, tecrübeli oldugumu sanmiyorum cünki ayni korku be heyecani Tekrar yasiyorum Ama Bunda hep dua ediyorum normal dogum icin ilk kizimin popo üstüne oturuyordu mecbur sezeryan oldu.

facebook sayfası acılabılır
zaten engel olamayıp acacagız bu sayfayı... bende olabıldığince gec açılması taraftarıyım ama bebekler doğunca gerçekten görmek ısteyeceğiz bırbırımızı

blackberry facebook sayfası açtığı için ceza verildi canım. bizler o zaman istememiştik ben hala istemiyorum benim kendi adıma facebookum yok eşimin kini kullanıyorum.eşimin facesinden de sizlerle konuşmak doğru gelmiyor yeri geliyor en mahrem şeylerimizi konuşabiliyoruz o yüzdne ben burada devam etme taraftarıyım :)

hee anladım karşıdasın. bizim tarafta olsaydı ben hepsını ıncelemıs notunu vermıstım.
bende bır ara c.paşada doğum yapacaktım. sonra orayla ılgılı bir virüs dedıkodusu cıkmıstı korktum vzgectım. nihayetınde kalacağımız en fazla ıkı gun. hoş bızı dövecek degıller. en ıyı doktorlar devlet hatanelerınde zaten.
randevu almak zor ve tahlıller gec çıkıyor gıt gel zor olur dıye özele gıdıyorum ben.
Aynen Senin Dediklerini Eşimde Diyo Döven Olmıcak Söven Olmıcak Yine Özelden İyidir Diyip Duruyo Kısmet Artık Bi Gideyimde Bakalım. Yoksa SSK Varken Tabiki Şartları Sonuna Kadar Kullanmak Güzel Olur. Ben O Parayla Yavruma Oda Takımı Alırım:KK36:

Back
X