2015 Şubat Anneleri

benım kadeşim öyle şeylerle çok ilgili. ona göre böyle sinyal göndericiler ve alıcılar diye bazı insanlar var. bunlar karşılıklı bir araya gelirse aralarında kuvveti hissetme olayları olurmuş. tam tabii onun terimleri ile açıklayamadım ama anlamışsındır bazen kafa gidiyor cümle kuramıyorum.
bende çağırıcıymışım mesela dün yıllardır görmediğim bir kuzenım var. yolda gıdıyorum yanımdan biri gectı. işte ne kadar kuzenime benziyor dıye ıcımden gecırdım. telım çaldı arayan o ve hayatında ılk kez benı aramıştır.
böyle bınlerce konu var bende.

Bazıları altıncı his de diyor buna. Hepimiz enerjiden ibaretiz zaten. Enerjimiz dalgalarla yayılıyor. Aynı dalga frekansındaki enerjiye sahip biriyle daha iyi anlaşabiliyoruz mesela.

Yok canım bizimki büyük. Fanusa balık almak balıklara işkence canım. Çok yaşamıyorlar su sıvaklığı uygun olmuyo motor olmadığı için filtre edilmiyo çok zor

kardeşimin vardı balığı bir tane fanusta 2 sene yaşattık :D kocaman oldu öldü zaten ama hergün deli gibi temizleyip sıcaklığını kontrol ederdim benim hayvanlar çok yaşıyor herhalde. tavşanım 5 yıldır benimle hala D:

Eşim teklif etti dün bebeğe zararı olurmu ki diye cesaret edemedim. Bi dahakine olmaz inşaallah ama olursa öyle yapayım canım. Çok teşekkür ederim.
Ben doktoruma da sordum canım , bir sakıncası yok dedi.Sonuçta beline koyduğun için sıkıntı olmuyor ama tabi karnına koysan etkilenebilir.

bana hiç çılgınca gelmedi , zaten içerde kendileri de dönüyor dışardan müdahaleyle döndürdü adam ne olcak canım : ))

bu bitek yabancılarda olur türkiye de hangi doktor yanaşır bu şekle veya hangi anne adayı böyle elletirir güvenipte :) ufacık birşeyde bile tereddüde düşüyoruz da böyle güvenipte döndürmesi olası gelmiyor bana D:

bu bitek yabancılarda olur türkiye de hangi doktor yanaşır bu şekle veya hangi anne adayı böyle elletirir güvenipte :) ufacık birşeyde bile tereddüde düşüyoruz da böyle güvenipte döndürmesi olası gelmiyor bana D:
dönmedimi yat keselim diyor bizimkiler

dönmedimi yat keselim diyor bizimkiler

evet çünkü tabu olmuş bu durum bu ülkede. aslında geçen okudum bir yerde doktorlarda haklı mesela acil müdahele durumu sayesinde bebek ve anne ölümleri türkiye de çok azalmış. anne diretse doktor diretse o bebek içeride sıkıntıya girse suç hemen doktorun olur :)

evet çünkü tabu olmuş bu durum bu ülkede. aslında geçen okudum bir yerde doktorlarda haklı mesela acil müdahele durumu sayesinde bebek ve anne ölümleri türkiye de çok azalmış. anne diretse doktor diretse o bebek içeride sıkıntıya girse suç hemen doktorun olur :)
aynen öle canım hemen doktor zorladı normal doğuma diye çıkıveriyorlar

Back
X