olumlu bak olaya yeni eşya aliriz
yok ya psikolojim bozulur bu kadar kiloyla yaşamak zor valla.

hamilelikte kaybetmediğim psikolojimi kilo aldığım için kaybedebilirim.
sırf bunun için emzirebildiğim kadar emzircem inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olumlu bak olaya yeni eşya aliriz
inşallah hepimiz emziriz gider inşallah kafan çok takmayok ya psikolojim bozulur bu kadar kiloyla yaşamak zor valla.
hamilelikte kaybetmediğim psikolojimi kilo aldığım için kaybedebilirim.
sırf bunun için emzirebildiğim kadar emzircem inşallah.
Yaa tabiikii herkesi memnuun etmekk cook zoor ama bende okadar kararsz biriyimki biri olmsuz yorum yapnca direk aklm karışıyo bak siz takmıyomşsunz kmseyi ne güzelasrın güzel yaa içinize siniyorsa koyun bakmayın başkasına
ben ikra koyacağım dedim bütün millet ayağa kalktı zor isimmiş bilmem neymiş
kimseyi duymuyoruz he deyip geçiyoruz
bende geçen doktoruma söyledim kasık ağrilarim oluyor diye olailir ilk gebelik birde dedi geçmiş olsunKızlar merhaba bnm gibi aranizda karin kasık ağrısı olan varmı. Dun gece bbu yuzden acile giittim muayne etti sorun çıkmadı cok şükür. Gece icin yatis verdi ama bn evime gelmek istedim cok korktum. ? Doktor yenidogabnla filan konustu sanki o an hersey bitmis bebegimi benden alacaklarmis gibi hissettim esime dedim git konus kalmak istemiyorum dedim cok korktum sanki sabah dogum olacak gibi hissettim..doktor en ufak bi agri artisinda gelmek sartiyla bizi birakti hastaneden cikinca ohh cektim suan geceden itibaren yatıyorum dinleniyorum agri artmadi ama hala var..tabi cumartesi tekrar kendi doktoruma gitcem onun icinde tembihledi doktor kendi doktorunuza rahatsızlığınız gecsede cumartesiye kadar gelin dedi bnde 2 3 gun dinleniyim evden hiç cikmadan hic is yapmadan biraz duruyum oyle gidiyim diye cumartesi icin doktorumla gorustum gitcem..ama esimle bni bji odaya aldilar nst cihazi geldi cok korktum kendime bundan sonra daha dikkat edicem..sizlerde dikkatli olun az bi zamanimiz kaldi yavrularimiz zamaninda gelsin inşallah
Kızlar merhaba bnm gibi aranizda karin kasık ağrısı olan varmı. Dun gece bbu yuzden acile giittim muayne etti sorun çıkmadı cok şükür. Gece icin yatis verdi ama bn evime gelmek istedim cok korktum. ? Doktor yenidogabnla filan konustu sanki o an hersey bitmis bebegimi benden alacaklarmis gibi hissettim esime dedim git konus kalmak istemiyorum dedim cok korktum sanki sabah dogum olacak gibi hissettim..doktor en ufak bi agri artisinda gelmek sartiyla bizi birakti hastaneden cikinca ohh cektim suan geceden itibaren yatıyorum dinleniyorum agri artmadi ama hala var..tabi cumartesi tekrar kendi doktoruma gitcem onun icinde tembihledi doktor kendi doktorunuza rahatsızlığınız gecsede cumartesiye kadar gelin dedi bnde 2 3 gun dinleniyim evden hiç cikmadan hic is yapmadan biraz duruyum oyle gidiyim diye cumartesi icin doktorumla gorustum gitcem..ama esimle bni bji odaya aldilar nst cihazi geldi cok korktum kendime bundan sonra daha dikkat edicem..sizlerde dikkatli olun az bi zamanimiz kaldi yavrularimiz zamaninda gelsin inşallah
canım cok gecmis olsun.bnm kasık bel agrım cok oluyo.sebebi esin asagıda olması erken dogum riski var.birde sag bobregimde buyume var o yuzden böbregim agrıyo.seni cok iyi anlıyorum.umarım tekrar etmez agrıların ve dinerKızlar merhaba bnm gibi aranizda karin kasık ağrısı olan varmı. Dun gece bbu yuzden acile giittim muayne etti sorun çıkmadı cok şükür. Gece icin yatis verdi ama bn evime gelmek istedim cok korktum. ? Doktor yenidogabnla filan konustu sanki o an hersey bitmis bebegimi benden alacaklarmis gibi hissettim esime dedim git konus kalmak istemiyorum dedim cok korktum sanki sabah dogum olacak gibi hissettim..doktor en ufak bi agri artisinda gelmek sartiyla bizi birakti hastaneden cikinca ohh cektim suan geceden itibaren yatıyorum dinleniyorum agri artmadi ama hala var..tabi cumartesi tekrar kendi doktoruma gitcem onun icinde tembihledi doktor kendi doktorunuza rahatsızlığınız gecsede cumartesiye kadar gelin dedi bnde 2 3 gun dinleniyim evden hiç cikmadan hic is yapmadan biraz duruyum oyle gidiyim diye cumartesi icin doktorumla gorustum gitcem..ama esimle bni bji odaya aldilar nst cihazi geldi cok korktum kendime bundan sonra daha dikkat edicem..sizlerde dikkatli olun az bi zamanimiz kaldi yavrularimiz zamaninda gelsin inşallah
keyıflerıne düşkünler bellı oldular. ben 8 yıldır hiç eşimden sonra uyanmadım ve yataktan hep önce ben kalkıyorum.şunu kocam okusa da cevap verse. normal zamanda da hamileyken de (normal zamanda daha çok) daha eşim wc'ye veya su içmeye kalktığı an, refleks olarak tüüüüm yatağı kaplayacak bi pozisyona geçiyorum.
keyıflerıne düşkünler bellı oldular. ben 8 yıldır hiç eşimden sonra uyanmadım ve yataktan hep önce ben kalkıyorum.
fyz35 bana korkutma dedın. yeni gelen arkadaşlarla sen konuşacaksın bundan sonra :)
Ay gerçekten benimde öyle 8 kilo aldım ama sadece gobekten ibaretim:) herkes nasıl kızın olacak diyo erkek gibi diyorlar :)bende aynen öleyim 6 kilo aldım ama çin seddinden sonra sanırım görünen bizim göbekler dizimde taşıyom göbeğimi otururken
bende 2 tane var almıcam başka çorap aldım bende bugün 2 tane ne alcağımı şaşırır oldum artık kendine çamaşır alcaktım unuttumelekt. kesildi 2 dk dışrı çıktım herkes kaybolmuş. o iki dakikayı değerlendırdım bebek önlüğü aldım 3 tane. önlük 4 tane oldu yeter mi acaba.? çok kullanılıyor dedıler.
idare etcez artıkAy gerçekten benimde öyle 8 kilo aldım ama sadece gobekten ibaretim:) herkes nasıl kızın olacak diyo erkek gibi diyorlar :)
kıyafetler tamam gibisubat anneleri bebeklerimiz için alısverişe basladınız mı.tamamlayan varmı.cok heyecanlı gercekten:)
Aman burda da sular yok. Damacaba suyla temizlik yapti kadin. Dusakabin fln kaldi tabi. Disarda kar var okul tatil ama cikip bi avm ye gidemedim cesaret edip. Kaygan her yer.elekt. kesildi 2 dk dışrı çıktım herkes kaybolmuş. o iki dakikayı değerlendırdım bebek önlüğü aldım 3 tane. önlük 4 tane oldu yeter mi acaba.? çok kullanılıyor dedıler.
Kızlar merhaba bnm gibi aranizda karin kasık ağrısı olan varmı. Dun gece bbu yuzden acile giittim muayne etti sorun çıkmadı cok şükür. Gece icin yatis verdi ama bn evime gelmek istedim cok korktum. ? Doktor yenidogabnla filan konustu sanki o an hersey bitmis bebegimi benden alacaklarmis gibi hissettim esime dedim git konus kalmak istemiyorum dedim cok korktum sanki sabah dogum olacak gibi hissettim..doktor en ufak bi agri artisinda gelmek sartiyla bizi birakti hastaneden cikinca ohh cektim suan geceden itibaren yatıyorum dinleniyorum agri artmadi ama hala var..tabi cumartesi tekrar kendi doktoruma gitcem onun icinde tembihledi doktor kendi doktorunuza rahatsızlığınız gecsede cumartesiye kadar gelin dedi bnde 2 3 gun dinleniyim evden hiç cikmadan hic is yapmadan biraz duruyum oyle gidiyim diye cumartesi icin doktorumla gorustum gitcem..ama esimle bni bji odaya aldilar nst cihazi geldi cok korktum kendime bundan sonra daha dikkat edicem..sizlerde dikkatli olun az bi zamanimiz kaldi yavrularimiz zamaninda gelsin inşallah