- 12 Ocak 2014
- 4.056
- 3.221
- 448
Ewt canım bi komşum bile yok o kadar sakinOhh bana da biri evim var otur dese koşarak giderim valla. Çok güzel oralar sankin aynı zamanda.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ewt canım bi komşum bile yok o kadar sakinOhh bana da biri evim var otur dese koşarak giderim valla. Çok güzel oralar sankin aynı zamanda.
Meme ucu olmadığından alamadı kuzum, çok uğraştım birinin ucu oldu ama diğeri genç kız memesi gibi :) emziremedim o gögsümü hani süt geri gitti derler ya öyle oldu.. Inşallah bu sefer olmaz.Nasıl bi sorun oldu ki canım ? Benim de birinin var birinin yok. Sinir oluyorum özürlü muamelesi yapıyorum ucu çıkmayana
Kocamdan önce kalkıyorum ama ona pek hayrım yok. Kendime kalkıyorum. Hoş kahvaltı falan yapsa her sabah hazırladım ama maalesefKayınvalidem hep der kocasından sonra kalkan kadından hayır gelmez diye. En hayırlımız sensin :)
Şok olmayız ben 30 kilo aldım. Benden şoklandı arkadaşlar zaten.
Meme ucu olmadığından alamadı kuzum, çok uğraştım birinin ucu oldu ama diğeri genç kız memesi gibi :) emziremedim o gögsümü hani süt geri gitti derler ya öyle oldu.. Inşallah bu sefer olmaz.
Olmasin insallah hic doguma kadar canimcimBugün ağrım yok çok şükür canım :)
Kizlariyi akşamlar ben 28.haftamdayim aranizda sari kahverengiye doģru guden lekelenme yada akinti tarzinda sorunu olan varmi sizce normal bi durummudur bu
Kizlariyi akşamlar ben 28.haftamdayim aranizda sari kahverengiye doģru guden lekelenme yada akinti tarzinda sorunu olan varmi sizce normal bi durummudur bu
Evet aynen öyle, hatta benim Eltim 4 tane çocugu var hiç olmadıgından emziremedi... Bebek eme eme gögüs ucu oluyor bu arada çeke çeke çatlıyor yara oluyor. Silikon meme uçları var bir ara onla idare ettim sonra makina kullandım öyle böyle birinin ucu oldu şükür... Düşününce çok stres oldum zor günler geçirdim o zamanmeme ucu olmaması sonradan çıkan bir sorun mu? hamilelikte göğüsler büyüyor ondan sonra mı oluoyr
İKisi de cok guzel...Teyzeleri kuzu paşa nın süsleri :) kapı süsü ile çikolata sepeti :) beğendiniz mi
Evet aynen öyle, hatta benim Eltim 4 tane çocugu var hiç olmadıgından emziremedi... Bebek eme eme gögüs ucu oluyor bu arada çeke çeke çatlıyor yara oluyor. Silikon meme uçları var bir ara onla idare ettim sonra makina kullandım öyle böyle birinin ucu oldu şükür... Düşününce çok stres oldum zor günler geçirdim o zaman![]()
O biraz abartı :) travma geçirince oluyor seninkinın onla alakası yoktur da fıtık belki olabilir ya da kas zorlanmasıdır canm vücudun dengesi Değişti sonuçtaDisk kaymasının belirtileri ne peki
Cok teşekkür ederiz teyzesi cok mutlu ettin bizi:)İKisi de cok guzel...
ev hanımından beklenen yemekle çalışandan beklenen yemek aynı değil yada ben evde olunca daha zengin bir menü yapmak istiyorum
Kızımın cicileri makinede yikanmakta. :)))
Baba'nın da mutfağa girdiğini görsün örnek alır zaten :) bizim evde herkes her işi yapar, annemlerde de öyleBazı menüler var onu istesem de değiştiremiyorum. Pratik yemekleri de herkese yediremiyorsun ki. Bebişi erkek olacak anneler lütfen mutfağı sadece kızların girebileceği biryer diye öğretmeyin :) azıcık yardım fena olmaz :)