2015 Şubat Anneleri

Nasıl bi sorun oldu ki canım ? Benim de birinin var birinin yok. Sinir oluyorum özürlü muamelesi yapıyorum ucu çıkmayana
Meme ucu olmadığından alamadı kuzum, çok uğraştım birinin ucu oldu ama diğeri genç kız memesi gibi :) emziremedim o gögsümü hani süt geri gitti derler ya öyle oldu.. Inşallah bu sefer olmaz.

Şok olmayız ben 30 kilo aldım. Benden şoklandı arkadaşlar zaten.

Olsun ya cocuklarimiz insallah saglikli dogsunlarda gerisi gelir. Allah hepsine Hayirli uzun ömür versin. Kizim suan hasta yatiyo yanimda öksürünce bile insan Cok kötü oluyo ici gidiyo insanin. Allah acilarini göstermesin hicbirinin.

Meme ucu olmadığından alamadı kuzum, çok uğraştım birinin ucu oldu ama diğeri genç kız memesi gibi :) emziremedim o gögsümü hani süt geri gitti derler ya öyle oldu.. Inşallah bu sefer olmaz.

meme ucu olmaması sonradan çıkan bir sorun mu? hamilelikte göğüsler büyüyor ondan sonra mı oluoyr

Kizlariyi akşamlar ben 28.haftamdayim aranizda sari kahverengiye doģru guden lekelenme yada akinti tarzinda sorunu olan varmi sizce normal bi durummudur bu

Kizlariyi akşamlar ben 28.haftamdayim aranizda sari kahverengiye doģru guden lekelenme yada akinti tarzinda sorunu olan varmi sizce normal bi durummudur bu

bende o haftadayım ama bende öyle bir durum yok canım doktorunla görüştünmü

meme ucu olmaması sonradan çıkan bir sorun mu? hamilelikte göğüsler büyüyor ondan sonra mı oluoyr
Evet aynen öyle, hatta benim Eltim 4 tane çocugu var hiç olmadıgından emziremedi... Bebek eme eme gögüs ucu oluyor bu arada çeke çeke çatlıyor yara oluyor. Silikon meme uçları var bir ara onla idare ettim sonra makina kullandım öyle böyle birinin ucu oldu şükür... Düşününce çok stres oldum zor günler geçirdim o zaman :110:

takvimde yazanları günü gününe yaşıyorum yaa
dün gece sabaha kadar 2 defa bu gün de bu saate kadar yine 2 defa kasılmalarım oldu
yavaş yavaş doğum sancılarına alışıyorum sanırım

Evet aynen öyle, hatta benim Eltim 4 tane çocugu var hiç olmadıgından emziremedi... Bebek eme eme gögüs ucu oluyor bu arada çeke çeke çatlıyor yara oluyor. Silikon meme uçları var bir ara onla idare ettim sonra makina kullandım öyle böyle birinin ucu oldu şükür... Düşününce çok stres oldum zor günler geçirdim o zaman :110:

inş öyle bir durum olmaz bebeği emzirememek en büyük dert

[TE="Pirelideve, post: 37995961, member: 548985"]Saolasın canım. Sende ağrı yoksa fıtık değildir bu[/QUOTE]

Sag ve solda iki fitigim var agrim yok sanirim yüzmek iyi geldi....

ev hanımından beklenen yemekle çalışandan beklenen yemek aynı değil yada ben evde olunca daha zengin bir menü yapmak istiyorum

Bazı menüler var onu istesem de değiştiremiyorum. Pratik yemekleri de herkese yediremiyorsun ki. Bebişi erkek olacak anneler lütfen mutfağı sadece kızların girebileceği biryer diye öğretmeyin :) azıcık yardım fena olmaz :)

Bazı menüler var onu istesem de değiştiremiyorum. Pratik yemekleri de herkese yediremiyorsun ki. Bebişi erkek olacak anneler lütfen mutfağı sadece kızların girebileceği biryer diye öğretmeyin :) azıcık yardım fena olmaz :)
Baba'nın da mutfağa girdiğini görsün örnek alır zaten :) bizim evde herkes her işi yapar, annemlerde de öyle

Back
X