2015 Şubat Anneleri

ben karnıbahar ve brokoliyi metal süzgece koyup, tuzlayıp, içine su koyduğum bi tencere üstüne yerleştirip üzerine kapak kapatıp, yenilecek kıvama gelene kadar buharda haşlıyorum. haşlanınca ya sarımsaklı yoğurt yapıyorum üzerine ya da sadece zeytinyağı ve limonla soslayıp öyle yiyorum :)))

Aynı şekilde yapıyorum yalnız karnıbaharla brokolinin üzerine kapak kapatmıcakmışız. Pişerken çıkardıkları gazların uçmasını engelliyormuş kapak.

Günaydın kızlar.
Bir aydır yedim yedim 3 kilo almışım. Şimdi derdine düştüm çünkü yarın randevum var.
Yulaf kepeğinden ekmeğimi yaptım ve bugün protein tüketip ödemi atmam gerek derken, sabah sabah yufkaları götürdüm.
Aman götür ya randevu zamanı kilo yüzünden geriliyosun doktorun mu kilo konusunda uyarıyordu seni...

olsun, zamanım varken ben temiz olsun içime sinsin istiyorum. çok titiz bi insan değilim ama yine de bi su geçsin istedim.
Canım bende aynıyım çantaları bile hep yıkadım. Şimdi bebek eşyalarını direkt çantaya koymamak için telden kese yaptırıyorum. Her şey her yerde.kafam allak bullak

Aynı şekilde yapıyorum yalnız karnıbaharla brokolinin üzerine kapak kapatmıcakmışız. Pişerken çıkardıkları gazların uçmasını engelliyormuş kapak.
karnıbahar ve brokoliden sonra ne alaka dicen :D şampuan bakcaktın canım yazdında ben mi kaçırdım acaba ?

Canimbirkac eksigin var gibi geldi,tabi hastanenin vereceklerini öğren önc,
Bebek için hastanede kullanacagin ince battaniye,bez,varsa 1tulum, verecek sen emzik olabilir,agız bezi
senin için, ped veya hasta bezi , terlik, vb.
Çanta ya konacaklar da kisiden kişiye değişiklik gösterir ben krem birkaç kozmetik,tarak gibi kişiselbhakim eşya si da koyucam ....
İnce battaniyede gelmemiş aklıma bak. Akıl akıldan üstündür danışmak iyidir daima. Emzik ve biberon koyacağım 1 er tane. Ama daha kaynar suya basmadım. Tulumda iyi olur kış gününde. Hepiniz sağolun. Listem kabarıyo :)

bilemedim.. Haftada 1 kilo fazla geldi. Bi de benim suyum artmıştı geçen ay, sonra düzelmişti. Şimdi o arttı da o sebeple mi kilo alımı fazla oldu diye kafaya taktım. Su fazlalığı erken doğum sebebiymiş :KK43: Bi de işte hamile hamile kafayı takcak yer arıyorum :KK43: Bu havalar da iyice depresif yaptı beni. Ağlama duvarına çevirdim seni :KK45:
Ağla ağla iyi gelir. Şu 34. Hafta da gelse. Say say perişan olduk.bakalım yarın bana ne diyecek doktor.

katılıyorum bir kaç parça daha eşya koymak lazım. pirelideve pirelideve internetteki listelerden eksiklerini kendine göre tamamlayabilirsin. ben çantaya koyarken yazarım size tekrar. kendi listemi paylaşmıştım ama arkadaşlar alt üst takımları arttırmamı söylemişti. şimdi kafama göre hazırlayıp yıkadım ütüleyip yerleştirirken tekrar yazıcam.
İnternetten bakıyorum canım ama çok abartı listeler var. Burda tecrübelilerden fikir almak istedim.

karnıbahar ve brokoliden sonra ne alaka dicen :D şampuan bakcaktın canım yazdında ben mi kaçırdım acaba ?

Mustela ya karar kıldık canım. Kullanan anneler de öneriyor. Ben de mustella düşünüyorum. Ikinci olarak Sebamed ve bübchen olabilir. Yurt dışında Johnson baby çok kullanılıyor ama burda pek güvenmiyorum ben. Kedimizi yıkıyoruz biz Johnson baby le ;)

benim kapattığım kapak tamamen kapanmıyor, açık kalan yerleri oluyor. gazlar da ordan çıkıversin yoksa üstleri yumuşamıyor malzemelerin. :)))

[QUOTyandsheer, post: 38001656, member: 149545"]katılıyorum bir kaç parça daha eşya koymak lazım. pirelideve pirelideve internetteki listelerden eksiklerini kendine göre tamamlayabilirsin. ben çantaya koyarken yazarım size tekrar. kendi listemi paylaşmıştım ama arkadaşlar alt üst takımları arttırmamı söylemişti. şimdi kafama göre hazırlayıp yıkadım ütüleyip yerleştirirken tekrar yazıcam.

Ben hastanemle konuştum doğum paketinde çok şey var baya bir eleme yaptim. Herkes hastanenin sunacagi imkanlari öğrensin.
ilk dogumumda hastnede duş alamamıstim doğumda çok terliyor insan, saclarimdan ter suzulmustu resmen ama cantama havlu koymamistim, hastane odasıni gezerkenilk banyoya baktım.
Her randevumda doğum katını geziyorum yeni doğan bebisleri goruyorum... Tavsiye ederim iyi geliyor...[/QUOTE]
Arayıp doğum paketinide öğrenmeliyim o zaman. Belki çantalar hafifler

Back
X