valla gün içinde iş yerinde o kdr çok yoruluyorum ki eve gidince de ev işi yapıyorum derken yatağa nası yattığımı hatırlamıyorum. ama kesintisiz uyumuyorum. gece uyanıyorum ama tekrar dalıyorum.
Çok yoruyosun kendini

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla gün içinde iş yerinde o kdr çok yoruluyorum ki eve gidince de ev işi yapıyorum derken yatağa nası yattığımı hatırlamıyorum. ama kesintisiz uyumuyorum. gece uyanıyorum ama tekrar dalıyorum.
ben karnıbahar ve brokoliyi metal süzgece koyup, tuzlayıp, içine su koyduğum bi tencere üstüne yerleştirip üzerine kapak kapatıp, yenilecek kıvama gelene kadar buharda haşlıyorum. haşlanınca ya sarımsaklı yoğurt yapıyorum üzerine ya da sadece zeytinyağı ve limonla soslayıp öyle yiyorum :)))
brokoliyi yıkıyorum sirkeli suda bekletiyorum sonra üstüne limon sıkıyorum bide zeytinyağ gezdiriyorum öyle yiyoz senin dediğini de deneyeyim bi brokoli candır : ))
Aman götür ya randevu zamanı kilo yüzünden geriliyosun doktorun mu kilo konusunda uyarıyordu seni...Günaydın kızlar.
Bir aydır yedim yedim 3 kilo almışım. Şimdi derdine düştüm çünkü yarın randevum var.
Yulaf kepeğinden ekmeğimi yaptım ve bugün protein tüketip ödemi atmam gerek derken, sabah sabah yufkaları götürdüm.
Canım bende aynıyım çantaları bile hep yıkadım. Şimdi bebek eşyalarını direkt çantaya koymamak için telden kese yaptırıyorum. Her şey her yerde.kafam allak bullakolsun, zamanım varken ben temiz olsun içime sinsin istiyorum. çok titiz bi insan değilim ama yine de bi su geçsin istedim.
karnıbahar ve brokoliden sonra ne alaka dicenAynı şekilde yapıyorum yalnız karnıbaharla brokolinin üzerine kapak kapatmıcakmışız. Pişerken çıkardıkları gazların uçmasını engelliyormuş kapak.
İnce battaniyede gelmemiş aklıma bak. Akıl akıldan üstündür danışmak iyidir daima. Emzik ve biberon koyacağım 1 er tane. Ama daha kaynar suya basmadım. Tulumda iyi olur kış gününde. Hepiniz sağolun. Listem kabarıyo :)Canimbirkac eksigin var gibi geldi,tabi hastanenin vereceklerini öğren önc,
Bebek için hastanede kullanacagin ince battaniye,bez,varsa 1tulum, verecek sen emzik olabilir,agız bezi
senin için, ped veya hasta bezi , terlik, vb.
Çanta ya konacaklar da kisiden kişiye değişiklik gösterir ben krem birkaç kozmetik,tarak gibi kişiselbhakim eşya si da koyucam ....
Amin...Canım benimkide 65 yaşında. Baba hayattaki en büyük dayanak.Allah yokluğunu yasatmasın.
Ağla ağla iyi gelir. Şu 34. Hafta da gelse. Say say perişan olduk.bakalım yarın bana ne diyecek doktor.bilemedim.. Haftada 1 kilo fazla geldi. Bi de benim suyum artmıştı geçen ay, sonra düzelmişti. Şimdi o arttı da o sebeple mi kilo alımı fazla oldu diye kafaya taktım. Su fazlalığı erken doğum sebebiymişBi de işte hamile hamile kafayı takcak yer arıyorum
Bu havalar da iyice depresif yaptı beni. Ağlama duvarına çevirdim seni
![]()
İnternetten bakıyorum canım ama çok abartı listeler var. Burda tecrübelilerden fikir almak istedim.katılıyorum bir kaç parça daha eşya koymak lazım.pirelideve internetteki listelerden eksiklerini kendine göre tamamlayabilirsin. ben çantaya koyarken yazarım size tekrar. kendi listemi paylaşmıştım ama arkadaşlar alt üst takımları arttırmamı söylemişti. şimdi kafama göre hazırlayıp yıkadım ütüleyip yerleştirirken tekrar yazıcam.
karnıbahar ve brokoliden sonra ne alaka dicenşampuan bakcaktın canım yazdında ben mi kaçırdım acaba ?
Saten falan mı :)
En iyisini yapmışsın sonra aynısını bekliyorlar.ben eşime kk ilgili bir sürü şey anlatıyorum ama erken kalkanlar, hamarat hatunlar vb konuları anlatmıyorum :) insanların aklını bulandırmaya gerek yok diye düşünmekteyim :)
Aynı şekilde yapıyorum yalnız karnıbaharla brokolinin üzerine kapak kapatmıcakmışız. Pişerken çıkardıkları gazların uçmasını engelliyormuş kapak.
Harika bisey bu ....Eki Görüntüle 1315865
benim kızıma da bu takım örülüyo,atkısı ve eldiveni de olacak,çok şeker dimi :)
[QUOTyandsheer, post: 38001656, member: 149545"]katılıyorum bir kaç parça daha eşya koymak lazım.pirelideve internetteki listelerden eksiklerini kendine göre tamamlayabilirsin. ben çantaya koyarken yazarım size tekrar. kendi listemi paylaşmıştım ama arkadaşlar alt üst takımları arttırmamı söylemişti. şimdi kafama göre hazırlayıp yıkadım ütüleyip yerleştirirken tekrar yazıcam.
canım ne kadar sürede bir çağırıyo doktorunAğla ağla iyi gelir. Şu 34. Hafta da gelse. Say say perişan olduk.bakalım yarın bana ne diyecek doktor.
Uyarmıyor. Uyarsa otuz kilo almazdım ama adam her seferinde şok oluyor. Diyecek bu ne kadar pis boğaz.Aman götür ya randevu zamanı kilo yüzünden geriliyosun doktorun mu kilo konusunda uyarıyordu seni...