2015 Şubat Anneleri

ben kendımı bıldım bılelı cıtcıktı badımı hıc çıkarmazdım. doktor hamıleyken bunu artık çıkar vcudun nefes alsın dedı. çıkardım ve sımdı atlet tarzı seyler benı bunaltıyor. hıc atlet gıymedım daha hava buz gıbı ama.
hastanelerde cok sıcak oluyor ben zaten ne zaman hastaney gıtsem klımayı çalıştırırım sıcağa dayanamıyorum. o nedenle atlet almıycam.
ayyyy bir atlet uzerıne neler yazdım...hepimiz ayrı telden çalıyoruz.

Ben atlet giymeyi sevmiyorum zaten :)

Günaydın anneler.:) size bir sorum olacak nacizane:) fikri olanlar yazip rahatlattsin beni:) şeker yulemesi yaptirmasam ne olur...çünkü yaptırmayı düşünmüyorum. ..bana mantıkli gelmiyor ama aklim karışık işte. .:)
Ben de yaptırmadım. Yurtdışındayım doktorum zaten bundan bahsetmedi bile; fakat Türkiye'de cinsiyetinden emin olmak için Özel bir hastaneye gittim ve doktorun odadan ayrılırken kendi hastası olmamama rağmen ve hiçbir şey sormadan (ailenizde şeker hastası olan var mı yada kaç kilo aldınız bu aya kadar gibi) şeker yüklemesi yaptırmadıysanız onu da yapalım dedi. Yaptırdım ilginiz için teşekkürler diyip arkama bakmadan ayrıldım hastaneden. Iş Türkiye'de ticaret olmuş. Ama birinci derece akrabalarında şeker hastası varsa ve aşırı kilo aldıysan doktorunla bu konuyu konuşmanı tavsiye ederim.

aynen benımde zaten atlet gıbı. alıştım ona da artık. doğumdan sonra çıkarmak zor gelmesın :))
valla bilmiyorum ama iki ablam var ikiside doğumdan sonra bir süre daha giydiler sezeryan oldular dikişlerini acıtmıyomuş. pantolonlar

bebek doğduğunda kanlı oluyor ya,acil hastane çıkışı diye bir şey var,iç zıbın,dış zıbın,şapkası,eldiveni,ayaklı pantolonu,bembeyaz ilk onu giydiriyolarmış,sonra onu atabilirsin,zaten ucuz bişey,sonra esas hastane çıkışlarını giydiririz. :)
anladım canım ayrı ayrı aldım ben onları veririz artık bakalım

valla bilmiyorum ama iki ablam var ikiside doğumdan sonra bir süre daha giydiler sezeryan oldular dikişlerini acıtmıyomuş. pantolonlar
zaten bana başka bır sey olmaz artık mecbur insan kilosuna dönene kadar onlarla idare edeceğim.

valla bizde de bişi yok. mobilyası falan hiçbişi almadım. çantamı da içindekileri yavaştan alıyorum. daha hazırlamadım ama. :KK37:

Canım yaa yasa varmış aslında 7,5 saatten uzun çalıştırılamazmışız ama yasayı dinleyen yok tabii. En azından ev işleri bari biraz beklesin. Hafta sonu belki eşin de yardım eder.

8-5 calısıorum memurum zaten. ama işim yoğun ve stresli. haftasonu da ders çalışıo garibim. :KK61:
biraz daha yavaş yavaş yapmaya çalışcam :KK51:

valla bizde de bişi yok. mobilyası falan hiçbişi almadım. çantamı da içindekileri yavaştan alıyorum. daha hazırlamadım ama. :KK37:
iyi yapiyon canim
daha çokkk varr
ben tek kalmayim topikde çantasiz olan : ) yanima rkaads olun

içine koyaacklarimi gordukçe hosuma gideni aliyorum ama çantayi ahzirlayip neryee koyacam ben simdi :)

kizimda 7 aylik hamileyken gidip park yatak almistim,gelincede kurmustum , 2.5 ay bekledi o yatak oyle :D
bunda valla elimi surmuycem park yaatgi kurmak kaç dakkalik is, hastaneden gelince açarim kurarim demi :))

Tünaydin ben geldim bugün dersim azdi okulu kırdım gittim saglik ocağında gebe izleme ve tahlile. Kuzumun pıtpıtlarını duydum gönlüm açıldı :KK37:gerci tartidaki rakam gözümü pörtletse de artik yapcak bir şey yok napalım:)yürüyerek gittim geldim o da iyi geldi temiz havada hareket oldu. Şimdi de minicik cicileri renklerine ayırdım sıradan yıkamaya basladim hepsi birbirinden şirin ya nasil özlemişim bakmaya doyamadım. :KK36:Büyük kuzumdan kalan o kadar çok kiyafet var ki ilk cocuk bi heves dünyalari almışız hurclari açtıkça bebek koktu oda daha dün gibi sanki kuzumun bebekligi o kadar güzel o kadar gercek kokuyorlar ki gozlerim doldu.:KK61: Yavaştan giristim islere bakalim yıka as utule gene günlerimi alır rabbim saglikla giydigni de göstersin inşallah;):nazar:

şimdi ben birşeyi anlamadım tamam bebek hemşirelerin silinmesiyle çokta temiz olmuyor ama hastane çıkışını ne için aldık o zaman :S şöyle düşündüm sizin yazdıklarınızdan sonra mermeşah kumaştan bir takım almıştım 5 li şapkası eldiveni altı iç zıbını var onu versem doğumdan sonra hemen silip yenileri giydirsek olur mu ki :S sonra hemşireler demesin kadına bak ne biçim kumaştan almış hastane çıkışını :D ya da dandik bir takım mı versem hoş hiç biride dandik değil ya :D

Back
X