Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kendımı bıldım bılelı cıtcıktı badımı hıc çıkarmazdım. doktor hamıleyken bunu artık çıkar vcudun nefes alsın dedı. çıkardım ve sımdı atlet tarzı seyler benı bunaltıyor. hıc atlet gıymedım daha hava buz gıbı ama.
hastanelerde cok sıcak oluyor ben zaten ne zaman hastaney gıtsem klımayı çalıştırırım sıcağa dayanamıyorum. o nedenle atlet almıycam.
ayyyy bir atlet uzerıne neler yazdım...hepimiz ayrı telden çalıyoruz.
Ben de yaptırmadım. Yurtdışındayım doktorum zaten bundan bahsetmedi bile; fakat Türkiye'de cinsiyetinden emin olmak için Özel bir hastaneye gittim ve doktorun odadan ayrılırken kendi hastası olmamama rağmen ve hiçbir şey sormadan (ailenizde şeker hastası olan var mı yada kaç kilo aldınız bu aya kadar gibi) şeker yüklemesi yaptırmadıysanız onu da yapalım dedi. Yaptırdım ilginiz için teşekkürler diyip arkama bakmadan ayrıldım hastaneden. Iş Türkiye'de ticaret olmuş. Ama birinci derece akrabalarında şeker hastası varsa ve aşırı kilo aldıysan doktorunla bu konuyu konuşmanı tavsiye ederim.Günaydın anneler.:) size bir sorum olacak nacizane:) fikri olanlar yazip rahatlattsin beni:) şeker yulemesi yaptirmasam ne olur...çünkü yaptırmayı düşünmüyorum. ..bana mantıkli gelmiyor ama aklim karışık işte. .:)
Tam 50 sayfa var okunacak. Bugun dersim de cok az konusun da hepsini okuyabileyim. Ben okumadan atlayamiyorum ayip gibi geliyor :)
Guzel bir gun olsun bugununuz
Bugun 34 oldum yasasin yeni bir yaş daha aldim
bebeğin odası falan hazırda benim çanta yok sanki komşu kızı doğurcak çok gamsızımAynen benimde yok sadece mobilya siparişini verdik bu hafta sonuda inşallah kızımın odasını duvar kağıdı yapıp boyicaz başka hiçbir hazırlık yok :)
valla bilmiyorum ama iki ablam var ikiside doğumdan sonra bir süre daha giydiler sezeryan oldular dikişlerini acıtmıyomuş. pantolonlaraynen benımde zaten atlet gıbı. alıştım ona da artık. doğumdan sonra çıkarmak zor gelmesın :))
yavaşladı şu sıra.Ben okumaya başladığımda on sayfa vardı hala on sayfa var habire yazıyorlar![]()
anladım canım ayrı ayrı aldım ben onları veririz artık bakalımbebek doğduğunda kanlı oluyor ya,acil hastane çıkışı diye bir şey var,iç zıbın,dış zıbın,şapkası,eldiveni,ayaklı pantolonu,bembeyaz ilk onu giydiriyolarmış,sonra onu atabilirsin,zaten ucuz bişey,sonra esas hastane çıkışlarını giydiririz. :)
bende eve gidince göbek hep açık eşortmanı göbeğimin altında kalıyo atlet hüsamettin gibi tepede tam kirli moduBen evdeyim ya pijamayla geziyom. Eşim geeceği zaman üstüme bişi geçiriyorum doğru düzgün :)
zaten bana başka bır sey olmaz artık mecbur insan kilosuna dönene kadar onlarla idare edeceğim.valla bilmiyorum ama iki ablam var ikiside doğumdan sonra bir süre daha giydiler sezeryan oldular dikişlerini acıtmıyomuş. pantolonlar
Canım yaa yasa varmış aslında 7,5 saatten uzun çalıştırılamazmışız ama yasayı dinleyen yok tabii. En azından ev işleri bari biraz beklesin. Hafta sonu belki eşin de yardım eder.
iyi yapiyon canimvalla bizde de bişi yok. mobilyası falan hiçbişi almadım. çantamı da içindekileri yavaştan alıyorum. daha hazırlamadım ama.![]()
Tamam CanımBenim bazanın altında canım. Eşim gelsin bazayı kaldırsın foto atarım ben sana
Heee Anladım. Ben Beşik İçin Cibinlik Tülü Almışım Baya Arttı Ondan Yapsam Olurmu Acepşunun büyüğü. parça tül alıp dikicem.