kızlar ben yaz çıkana kadar odada ynımda yatırmak için hemen böle ilk 6 ay kullanabileceği bi beşik alcam mantıklı olurmu sizce odası hazır zaten
ben park yatak aldım. seneye eylüle kdr falan yanımda kullancam. sonra odasına geçirmeyi planlıorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben yaz çıkana kadar odada ynımda yatırmak için hemen böle ilk 6 ay kullanabileceği bi beşik alcam mantıklı olurmu sizce odası hazır zaten
ben senın yerıne hepsını hesaplıyorum. kafan rahat olsun :)Allah o kadar az mı kaldı yaw.
Sorma Ya Aslında Hiç Tutumlu Biri Değil Ama Bebek İçin Hep Hediye Geliyo Saolsunlar Oda Alan Olur Diyo Beni Tanıyan Bilir Genelde Hasta BJK olduğumusenın baba .çok tutumlu canım. bende Beşiktaşlıyım ama takım şeylerini sevmiyorum.
yeğenım yalvar yakar teyze lütfen çocuk GS li olsun diye. iyi tamam seni mi kırıcam olsun dedim o alacakmış GS tulumu.
canım çok güzel beyaz süper hatta güle güle kulan nerden almışştınBunlar da benim gecelik ve pjama takımım aldigm gunden beri yukleyemedim netin yavasligindan![]()
Bide BJK Kartal Yuvasının Hastane Çıkışları Var 0-1 Ay Doğar Doğmaz Giydiriyosun Ama Çok Pahalı 120 tl Falan Kıyamıyorum 1-2 Gün Giyicek En Fazlasenın baba .çok tutumlu canım. bende Beşiktaşlıyım ama takım şeylerini sevmiyorum.
yeğenım yalvar yakar teyze lütfen çocuk GS li olsun diye. iyi tamam seni mi kırıcam olsun dedim o alacakmış GS tulumu.
canım çok güzel beyaz süper hatta güle güle kulan nerden almışştın
Biz aldık canım beşik.Bizim aldığımız 1 yaşa kadar kullanılabiliyor.Oda almayı da düşünüyoruz.Kaç ay yanımızda yatar kestiremiyorum şimdiden.İkisi de hazır bulunsun istiyoruz.kızlar ben yaz çıkana kadar odada ynımda yatırmak için hemen böle ilk 6 ay kullanabileceği bi beşik alcam mantıklı olurmu sizce odası hazır zaten
Biz aldık canım beşik.Bizim aldığımız 1 yaşa kadar kullanılabiliyor.Oda almayı da düşünüyoruz.Kaç ay yanımızda yatar kestiremiyorum şimdiden.İkisi de hazır bulunsun istiyoruz.
anam senin göbekte küçük :) benimki hangar gibi olduğundan sizin göbüşler küçük geliyo gözümeBu da kuzucumla biz![]()
Biz yanimizda yatmasi besigimizi kuzenimden aldik, sadece oda takimini alacaz. Onu da bu haftasonu alalim diyoruz. Bebek odasi olacak oda simdilik camasir ve utu odası diye hic bir duzenleme yapmadim, mobilya gelmeden once bosaltir boyatiriz diyorum. Yalniz ben cok usengecim kim yapacak simdi o kadar isi? Insallah kiz bana cekmez![]()
anam senin göbekkonudate küçük :) benimki hangar gibi olduğundan sizin göbüşler küçük geliyo gözüme
Seninde gobus az ya ben doguma gidiyorum sanki:)Bu da kuzucumla biz![]()
Olmaz mı sağ göğsüm soldan büyük :) şu anda ikiside sert ama aynılar :)E peki göğüslerinin arasında fark oluşmadı mı birinden süt gelip birinden gelmeyince ? Biri büyük biri küçük yada biri sert biri yumuşak gbi ?
Eki Görüntüle 1315957
kızlar böyle yamuluyor musunuz sizde? Benim kız hep böyle sağa toplanıyo ama kramp gibi ağrı falan olmuyo,yüze yüze şişiriyo böyle :) yarın kontrolüm var sorucam doktoruma,doğum paketi içeriğini ve fiyatını öğrencem,kardiyoloğumla da doğum şeklini netleştircem ki kendimi ona gördd hazırlayayım![]()
Bulur orada vardır boy boy benimki 20x30
Seninde gobus az ya ben doguma gidiyorum sanki:)
Eşim almış canım bize 300 tl ye maloldu satın aldığı yer kapandığı için.Ürünün linkini veriyorum;Nasil bisey aldin canım nerden ve kaca :)