2015 Şubat Anneleri

kızlar bende yorulma belirtileri daha yeni oluşmaya başladı.işteki koltuk orama burama batıyo.eve zor atıyom kendimi erkenden de uyayakalıyorum.bi de yürüyüş filan yap diyo doktor.nerdeee hal mi kalıyo sanki

akşam üstü bir hüzün çöktü içime.
şurda biraz uzansam aslında .

kız onu bırak da 7 ay nasıl geçmiş yahu... o tahlil bu doktor bu tarama derken valla kayıp gitti koca bi sene nerdeyse...
aynen öyle. ilk sayfaları okudum da amann mıde bulantıları, yok kırmızı leke geldı, kese gorundu bebek gorunmedı
şöyleydı döyleydı geçti işte. hoş bahardı nerdeyse hamile olduğumuz zamanlar
kocaman yaz geçti sıcak dedik mızmızlandık . yağmur yağsın dedık bak kış geldi.
yakında da inşallah Allahın ıznı ıle bebek resımlerımızı paylaşıcaz.
aralıktan sonra ilk doğumu goruruz zaten ocak ayında.

aynen öyle. ilk sayfaları okudum da amann mıde bulantıları, yok kırmızı leke geldı, kese gorundu bebek gorunmedı
şöyleydı döyleydı geçti işte. hoş bahardı nerdeyse hamile olduğumuz zamanlar
kocaman yaz geçti sıcak dedik mızmızlandık . yağmur yağsın dedık bak kış geldi.
yakında da inşallah Allahın ıznı ıle bebek resımlerımızı paylaşıcaz.
aralıktan sonra ilk doğumu goruruz zaten ocak ayında.

ay hakkaten... çok güzel yazmışsın...

kızlar bugün bizim 7. ayımız tamamen bitti. yarın 8. ayın içinde olucaz... kaldı 2 ay 2 hafta...
Hayır canım,70 gün kaldığında 7.ayın bitecek.. Şöyle ki, hamilelik 40 hafta,9 ay 10 gün,280 gün..1 ay 30 gün olarak hesaplanıyor yani.. Senin 77 günün kalmış..70 günün kaldığında 210 gün yani 7 ay geçmiş bitmiş olacak.. Doğru hesaplama budur aslında.. Ne güzel açıkladım dimi :):D;)

Hayır canım,70 gün kaldığında 7.ayın bitecek.. Şöyle ki, hamilelik 40 hafta,9 ay 10 gün,280 gün..1 ay 30 gün olarak hesaplanıyor yani.. Senin 77 günün kalmış..70 günün kaldığında 210 gün yani 7 ay geçmiş bitmiş olacak.. Doğru hesaplama budur aslında.. Ne güzel açıkladım dimi :):D:KK66:
ya sen bırak şimdi ince hesapları. şurda avunuyoruz. ben herkese 1,5 ay kaldı doğuma dıyorum.

Back
X