öyle tabii. %75 i bitti %25 kaldı. o bile çok geliyor. en ıyısı 1,5 ay olarak ıfade etmek. 1,5 ay gecsın bır sonrasına bakarız.ahahaha çok tatlısın :)
Bizim aramızda 1 gün var. Benim de 1,5 kaldı o zaman![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle tabii. %75 i bitti %25 kaldı. o bile çok geliyor. en ıyısı 1,5 ay olarak ıfade etmek. 1,5 ay gecsın bır sonrasına bakarız.ahahaha çok tatlısın :)
Bizim aramızda 1 gün var. Benim de 1,5 kaldı o zaman![]()
eslaa hanım yok buralarda şu anda. özelden mesaj yaz ekler sanırım.BENDE ŞUBAT ANNESİYİM LİSTEYE NASIL EKLENEBİLİRİM
Canim bence hastaneyle alakali bu dedigin benik kizimi yikamislardi mis gibi geldi hatta cok aglio rahatlasin diye bi kere daha yikamislardi bizde izlemistik ole pis degildi yanihastane cıkısıyla alakalı sormussunuz ya arkadaşlar..
çocuk doğar doğmaz yıkamıyorlar sılıyorlar ama kafası helede saclı bır bebek ıse ne kadar silerlerse sılsınler kanlı ve pıs kalıyor.. ılk verdıgınız kıyafetlerı ona gore secın derım...
bız gayet kalıtelı bır takım vermıstık bır baktımkı les gıbıydı kan olmus sapkası falan kızımda..çokta sacı vardı..
Onu düşünmedim . Hastanede bez olmaz mı ama ya ?Ya gece heryer kapalıyken gerekirse?
Ayy bende bende :) acımasız anne ilan ediyo beni her seferindeBir tek ben degilmişim göbegi ortada gezip de bebişi üşüten, hehehe.
Kocişe anlatamadim miniğin içerde üşümeyeceğini
Yapıskanlı tek kullanimlikonlar kilitli poşet mi ?
sen yinede 40 lık paket al çantana koy 10 tane zaten ne kadar yer kaplıcak nolur ne olmazOnu düşünmedim . Hastanede bez olmaz mı ama ya ?
bizimkide elvan daltona tepki veriyokızım Rafet El Romanı sevdi sanırım. müziğe tepki verdi.
birde elalarını elalarını şarkısına tepki vermişti.
süpersin canım beğenince anladın sen onu :)@fyz35 nasıl karşılamam? oldu mu bu?
baslangiçta kaçtin canim70 kilo olmşummoralim çok bozuk yaw. Nasıl vercem
yani ona hepsi verir emin ol. ben çıksa şu halimle kalkar oynarım. :)bizimkide elvan daltona tepki veriyo![]()
Aaaah ahhh. 59 lahamile kaldım bende 70 kilo ile bitiririm diyordum ama daha 2 ay var 80 i bulurum bu gidişlebaslangiçta kaçtin canim
bende aldim galiba, aç akrnina 67 geliyorum
75 i bulacam bu gidisle bundada : (
Hayır canım,70 gün kaldığında 7.ayın bitecek.. Şöyle ki, hamilelik 40 hafta,9 ay 10 gün,280 gün..1 ay 30 gün olarak hesaplanıyor yani.. Senin 77 günün kalmış..70 günün kaldığında 210 gün yani 7 ay geçmiş bitmiş olacak.. Doğru hesaplama budur aslında.. Ne güzel açıkladım dimi :)![]()
doktor ne diyo buna peki ?Aaaah ahhh. 59 lahamile kaldım bende 70 kilo ile bitiririm diyordum ama daha 2 ay var 80 i bulurum bu gidişle![]()
bende 56 yla baslamistim, kilo almamiz ayni gidiyor gibi ama bi farkla sen benden ondesin hafta oalrakAaaah ahhh. 59 lahamile kaldım bende 70 kilo ile bitiririm diyordum ama daha 2 ay var 80 i bulurum bu gidişle![]()
aralık anneleri patır patır doğurmaya başladı. okuldan arkadaşım 15 aralıkta doğuracaktı 24 kasımda doğurdu. Bu gün başka biri daha 3 hafta önce doğurmuş. Allah zamanında sağlıklı doğum nasip etsinaynen öyle. ilk sayfaları okudum da amann mıde bulantıları, yok kırmızı leke geldı, kese gorundu bebek gorunmedı
şöyleydı döyleydı geçti işte. hoş bahardı nerdeyse hamile olduğumuz zamanlar
kocaman yaz geçti sıcak dedik mızmızlandık . yağmur yağsın dedık bak kış geldi.
yakında da inşallah Allahın ıznı ıle bebek resımlerımızı paylaşıcaz.
aralıktan sonra ilk doğumu goruruz zaten ocak ayında.
aynen öyle. ilk sayfaları okudum da amann mıde bulantıları, yok kırmızı leke geldı, kese gorundu bebek gorunmedı
şöyleydı döyleydı geçti işte. hoş bahardı nerdeyse hamile olduğumuz zamanlar
kocaman yaz geçti sıcak dedik mızmızlandık . yağmur yağsın dedık bak kış geldi.
yakında da inşallah Allahın ıznı ıle bebek resımlerımızı paylaşıcaz.
aralıktan sonra ilk doğumu goruruz zaten ocak ayında.