Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu düşünmedim . Hastanede bez olmaz mı ama ya ?
bir şey anlamadım. ciddi kaç yaşındasın._?On senedir yirmibeş yaşındayım ona göre doğum tarihim değişiyor![]()
Hadi yaa.. Anaaammm ne hevesle aldim ben hastane cikisini, yikasinlar bebişimihastane cıkısıyla alakalı sormussunuz ya arkadaşlar..
çocuk doğar doğmaz yıkamıyorlar sılıyorlar ama kafası helede saclı bır bebek ıse ne kadar silerlerse sılsınler kanlı ve pıs kalıyor.. ılk verdıgınız kıyafetlerı ona gore secın derım...
bız gayet kalıtelı bır takım vermıstık bır baktımkı les gıbıydı kan olmus sapkası falan kızımda..çokta sacı vardı..
şeker yüklemesinden sonra 114 çıktı 50 likte bide ben ishal olduğum için dr özellikle muz ye dedi rahatladım çok şükür şekerlede lgili bişey yok inşalah değişmez sonraİkisïnde de şeker yüksek dikkatli ye canım. Ben ikisini de şekerimi yükseltirse diye yemiyorum.
Ben niye doymuyorum acaba yaaa![]()
yıkanmaması daha iyiymiş. yıkarız bız sonra. bir şey olmaz feda olsun onlara hastane çıkışları.Hadi yaa.. Anaaammm ne hevesle aldim ben hastane cikisini, yikasinlar bebişimi
bir şey anlamadım. ciddi kaç yaşındasın._?
Hadi yaa ben de kaç aylık diyene altı diyorum yaw :)
bende eve gidip uzanmak istiyorum hemen son 20 dk dediğin gibi geçemedi gitti yaniohh bugün de bitiyo son 20 dk. eve gidip bacaklarımı serip yatarak dizimi seyretmek istiyorum. Kaçak Gelinler var bu akşam. şu dizinin de günün bi kararlaştıramadılar.
Hastaneler steril olur canım. Gönlün rahatolsun.Bebek için olsa bile onu kullanmak istemem sanırım. Bizim için vardır zaten hasta bezi.
Şeker yok çok şükür kilo verme grubu kuralım noooolurrbende 56 yla baslamistim, kilo almamiz ayni gidiyor gibi ama bi farkla sen benden ondesin hafta oalrak
kilo verirsin takma kafana,seker falan bi hastalik çikmasinda kilo isi kolay
bi karatay grubu kurariz hepimiz manken oluruz valla :))))
Doktor hiçbrzaman kilomu sormadı bile. Kaçla hamile kaldığımı bile bilmiydoktor ne diyo buna peki ?