2015 Şubat Anneleri

Kızlar okuyamadım ızun bi süre üç gün hastanede kaldım erken doğum tehtidi tanısı konlmştu hafif agrım var gibiydi gastaneye bi gittik nst de şiddetli sancı öıktı ve sancılar arası 6 dk idi çok kprktum dpktr dogum heran başlayabilir dedi ve yatış iştedi serumlar ve nidilat doğumu erteliyomş ilaç aldım şükür evdeyim ama hala risk geçmedi daha 30 haftam bitti 34 te bati doğurayım duaedin bana olur mu
Csnim cok gecmis olsun bizede ozlem haber verdi insallah zamaninda gelicek minnoslarin gelisimleri nasil peki bebeklerin bol bol yat dinlen beslenmenede dikkat et

Saraçoğlundan öğrendiğim ve uyguladığım birşey var onu da tavsiye ederim.
Sabah aç karna yarım bardak oda sıcaklığındaki suya 1 tam limonu sıkıp içiyoruz. 2 3 dk hareket ediyoruz.
Midedeki gazı ve şişkinliği alıyor. İlk başta iyi olmazsa öğlen de aynısını yapıyoruz.
Düzenli yaptığımda sabah uyandığımdaki şişlikler olmuyor.
Ama limon kabızlık yapiyor

Hayirli geceler

Bizde Yeni hastaneden geldik kizim Cok ateslendi ve üsüyodu havale gceirecek diye korktuk götürdük simDi iyi sükür yatirdim. sayfalar birikmis yine coguna yorum yapmak istiyorum ama yetisemiyorum inanin:KK31:

Kızlar okuyamadım ızun bi süre üç gün hastanede kaldım erken doğum tehtidi tanısı konlmştu hafif agrım var gibiydi gastaneye bi gittik nst de şiddetli sancı öıktı ve sancılar arası 6 dk idi çok kprktum dpktr dogum heran başlayabilir dedi ve yatış iştedi serumlar ve nidilat doğumu erteliyomş ilaç aldım şükür evdeyim ama hala risk geçmedi daha 30 haftam bitti 34 te bati doğurayım duaedin bana olur mu
Allah yardımcın olsun inş her sey yolunda gider

[QUOTEEARMAGAN, post: 38018851, member: 292487"]Hayirli geceler

Bizde Yeni hastaneden geldik kizim Cok ateslendi ve üsüyodu havale gceirecek diye korktuk götürdük simDi iyi sükür yatirdim. sayfalar birikmis yine coguna yorum yapmak istiyorum ama yetisemiyorum inanin:KK31:[/QUOTE]
Allah sifa versin canim kizin kac yasinda bagisikligini desteklemeye calis derim. Benimde 3 yasi da kizim

Gecmis olsun cnm insallah tamamlarsin :)

Geçen çikolata yemiştim o gün cidden çok olmuştu. Normalde şeker sadece sabah çaya atıyorum. Gün içinde başka şekerli bir şey yemiyorum.

İnşallah çok rahatsızlık vermez canım. Mideyi bazik şeylerle şuruplarla falan rahatlatmak yerine yanmaya neden olan şeyleri tüketmemek en iyisiymiş. Onları bir bulabilsek. Çözülür gibi geliyor.

inşallah :) yok be canım bizim sitelerde sadece güvenlik kamerası var :D
buranın yapılaşması öyle kooperatif siteleri hep zaten :)
biliyorum o metroyu antares, cepa-kentpark'a giderken kullanıyoruz kızılay'dan

Ben de alışverişe kentparka ve cepaya gidiyorum. Görüşürüz belki ;)

Diyelim ki sabah uyandim kabizlik olmasin diye ilik su ictim su geri cikiyor yemek boruma bebek midemi daraltiyorsa. Bugun tursu yedim cikolata yedim yanma olmadi biraz durusu rahat cunku dunden beri. Cok bastiriyor midemi ilk hamilelikte hic yasamadim. Surup fln kullanmiyorum ama inanin pozisyonla ilgili.

Ayni kiloyla baslamisiz v su an 84-85 oldum. Doguma kacla gidicem acabaaa

ya normal dogum oldu gozumden ayirmadim sadece penye bi beze sardi basta sonra da giydirdi. Sadecr saclari yapisikti banyo yaptirmadan acilmadi. Leke fln olmadi beyazdi hastane cikisi. Ne olunca kanli oluyor acaba.

O zaman hamilelikte reflü önlenemez bişey desene. İnşallah devam etmez.

Diyelim ki sabah uyandim kabizlik olmasin diye ilik su ictim su geri cikiyor yemek boruma bebek midemi daraltiyorsa. Bugun tursu yedim cikolata yedim yanma olmadi biraz durusu rahat cunku dunden beri. Cok bastiriyor midemi ilk hamilelikte hic yasamadim. Surup fln kullanmiyorum ama inanin pozisyonla ilgili.

Ayni kiloyla baslamisiz v su an 84-85 oldum. Doguma kacla gidicem acabaaa

ya normal dogum oldu gozumden ayirmadim sadece penye bi beze sardi basta sonra da giydirdi. Sadecr saclari yapisikti banyo yaptirmadan acilmadi. Leke fln olmadi beyazdi hastane cikisi. Ne olunca kanli oluyor acaba.
Bende sizle aynı kiloda kaldım.ama ben bir yerde yanlışlık yaptım sanki. Belki o sizin sabit kilonuzdur ben diyetteydim.

merhaba kızlar. geçen hafta eşimin tayini ankara'ya çıktı. şu an yaşadığımız yere 10 saat mesafe uzak bi yere yani. bir haftadır her şey allak bullak. müthiş bir belirsizlik ve düzensizlik var hayatımızda. 20 gün sonra göreve başlaması gerekiyor. benim doğum izni hakkım 3 hafta sonra yani aynı zamana denk geliyor. ama ankara'yı hiç bilmiyoruz. litchi yardımcı oldu sağolsun semtler konusunda ama gidip görmeyince tam canlandıramıyor insan kafasında.

merkeze yakın olsun evimiz istiyoruz ama evler çok eski ve pahalı. uzak yerler daha uygun ve yeni ama arabamız yok. bebek gelince acil durumlarda vs. ne yaparız bilmiyorum. ev bulamıyoruz istediğimiz gibi.

ve eşim önce kendisinin gidip bi kaç ay kalması gerektiğini söylüyor. tanımak için ortamı. benim doğumu şu anki şehrimizde yapmamı istiyor. yanıma da yalnız kalmamam için anne ve babasını getirmeyi düşünüyor. ama bunun düşüncesi bile beni deli ediyor. bir haftadır ağlıyorum, bi çıkış bulamıyorum. kısa zaman içinde benim de onunla beraber oraya taşınmam gerektiğini, bunun en doğrusu olacağını düşünüyorum. bi süre sonra uçağa da almayacaklar beni. ve 10 saat otobüs yolculuğu da çekemem tabiki. yani en kısa zamanda gitmemiz en mantıklısı bence ama bunu anlamıyor.

burda doğum yapmayı ben de isterim tabii ki ama yanımda eşim olmadan baş edebileceğimi sanmıyorum. doktorumu hastanemi seviyorum, güveniyorum. ama doğum yapmakla da iş bitmiyor ki. bebek kendine gelene kadar iki belki üç ay burda kalmam gerekecek bence yine gidemiycem ankaraya.

kısacası moralim sıfır. biraz karışık anlattım ama kafamın içi de aynı oranda karışık olduğundan başka türlü anlatamadım :KK43:

Neden kv ve kp gelecekmis senin annen-baban nerdeki bacim? Doğum ve hastane konusunda bir şey diyemem önemli olan senin sagligin ve rahatligin. Nasil rahat olursan oyle yap derim ama seyahat icin uc ay beklemene gerek yok. Dogumdan bir hafta sonra ucaga binebilirsiniz. Esin doguma gelir heralde izin alip!

hastane cıkısıyla alakalı sormussunuz ya arkadaşlar..
çocuk doğar doğmaz yıkamıyorlar sılıyorlar ama kafası helede saclı bır bebek ıse ne kadar silerlerse sılsınler kanlı ve pıs kalıyor.. ılk verdıgınız kıyafetlerı ona gore secın derım...

bız gayet kalıtelı bır takım vermıstık bır baktımkı les gıbıydı kan olmus sapkası falan kızımda..çokta sacı vardı..

saçla ilgili bişey sorayım, hani hep derler ya bebek saçlanırken mide yanması olur diye, şimdi benim mide yanmam falan yok kel mi doğacak benim kızım acaba diyorum, ilgisi var mı acaba saçla mide yanmasının şimdi sen benim kızın saçı çoktu deyince sorayım dedim , çok yandı mıydı miden ?

Günaydın anneler. kızçem acıktı sanırım vurup duruyo. bu gece de nasıl uyuduysam, sağ tarafım uyuşmuş ağrılı bi şekilde uyandım gecenin 4:30'unda. herhalde hiç dönmemişim. şimdi bile kalçam hala ağrıyor. nasıl yatmışım yahu...

Günaydın anneler. kızçem acıktı sanırım vurup duruyo. bu gece de nasıl uyuduysam, sağ tarafım uyuşmuş ağrılı bi şekilde uyandım gecenin 4:30'unda. herhalde hiç dönmemişim. şimdi bile kalçam hala ağrıyor. nasıl yatmışım yahu...
ben de hep solumda yaticam diye sol kalcami çürüttüm sanırım :) dokununca acıyor

saçla ilgili bişey sorayım, hani hep derler ya bebek saçlanırken mide yanması olur diye, şimdi benim mide yanmam falan yok kel mi doğacak benim kızım acaba diyorum, ilgisi var mı acaba saçla mide yanmasının şimdi sen benim kızın saçı çoktu deyince sorayım dedim , çok yandı mıydı miden ?
Oglum kafasinda peruk varmis gibi dogmustu ama hic midem yanmamisti bulanmamisti. Bu sefer midemde daha cok sikinti var, kesin kel dogar :)

Back
X