2015 Şubat Anneleri

Bebek bakım çantası şu annelerin her daim yanında dolaştırdıkları çanta mı? Eğer o ise ben sırt çantası alıcam çünkü. Hem bebeği taşıyıp hemde kolunda çanta taşımak zor oluyormuş yalnız çıkınca. Ebebete 300 ye bile vardı.bir şey anlamadım neden o kadar pahalılar

bende sırt çantası almayı planlıyorum , dediğin gibi hem bebek hemde çanta taşımak zor olur , zaten ben normaldede çok sevmem kol çantası falan hepsi buradada bi tane var 60 lira güzel bişeye benziyor

Kizlar
ben de hep solumda yaticam diye sol kalcami çürüttüm sanırım :) dokununca acıyor
Kizlar sukredin halinize. Ben 10 gun once dusmustum ya, hem kalcam hem kukum her yerim hala aciyor. Dr aylarca aciyabilir dedi. Oturma simidi verdi. Bir de arkasindan kurdesen doktum. Serumlar, igneler, kremler cabasi. Cok sukur kasinti gecti, morluklara ve bu aciya da hamdolsun artik :)

Bebek bakım çantası şu annelerin her daim yanında dolaştırdıkları çanta mı? Eğer o ise ben sırt çantası alıcam çünkü. Hem bebeği taşıyıp hemde kolunda çanta taşımak zor oluyormuş yalnız çıkınca. Ebebete 300 ye bile vardı.bir şey anlamadım neden o kadar pahalılar

bak bi de hem sırt çantası olan hemde yan takılabilen var 91 lira o da fena değilmiş , sen hepsi buradaya bak bacım bi

merhaba kızlar. geçen hafta eşimin tayini ankara'ya çıktı. şu an yaşadığımız yere 10 saat mesafe uzak bi yere yani. bir haftadır her şey allak bullak. müthiş bir belirsizlik ve düzensizlik var hayatımızda. 20 gün sonra göreve başlaması gerekiyor. benim doğum izni hakkım 3 hafta sonra yani aynı zamana denk geliyor. ama ankara'yı hiç bilmiyoruz. litchi yardımcı oldu sağolsun semtler konusunda ama gidip görmeyince tam canlandıramıyor insan kafasında.

merkeze yakın olsun evimiz istiyoruz ama evler çok eski ve pahalı. uzak yerler daha uygun ve yeni ama arabamız yok. bebek gelince acil durumlarda vs. ne yaparız bilmiyorum. ev bulamıyoruz istediğimiz gibi.

ve eşim önce kendisinin gidip bi kaç ay kalması gerektiğini söylüyor. tanımak için ortamı. benim doğumu şu anki şehrimizde yapmamı istiyor. yanıma da yalnız kalmamam için anne ve babasını getirmeyi düşünüyor. ama bunun düşüncesi bile beni deli ediyor. bir haftadır ağlıyorum, bi çıkış bulamıyorum. kısa zaman içinde benim de onunla beraber oraya taşınmam gerektiğini, bunun en doğrusu olacağını düşünüyorum. bi süre sonra uçağa da almayacaklar beni. ve 10 saat otobüs yolculuğu da çekemem tabiki. yani en kısa zamanda gitmemiz en mantıklısı bence ama bunu anlamıyor.

burda doğum yapmayı ben de isterim tabii ki ama yanımda eşim olmadan baş edebileceğimi sanmıyorum. doktorumu hastanemi seviyorum, güveniyorum. ama doğum yapmakla da iş bitmiyor ki. bebek kendine gelene kadar iki belki üç ay burda kalmam gerekecek bence yine gidemiycem ankaraya.

kısacası moralim sıfır. biraz karışık anlattım ama kafamın içi de aynı oranda karışık olduğundan başka türlü anlatamadım :KK43:
Canım kurtulus Cebeci de kiralar o kadar yüksek değil Yani biz ogrenciyken orda oturan arkadaşlar olurdu o taraflara da bi bakın Isterseniz

bana satan kız ilk olarak şu ucuz şeylerden giydir diye iç dış zıbın olan beyaz ince bi takım verdi sadece üst ama alt yok birde eldiven ve şapka
sadece bunları giyse bebek üşür bunları alta giydirip üste tulum versem nasıl olur?
yada bi hastane cıkışı var direk onu versem diyorum kararsız kaldım

yanında kimse olmayacak mı ? tecrübeli biri olursa o halleder , benim kv de ayarlar hiç düşünmüyom o yüzden : ))) kızının 2 doğumunda bulunmuş biliyordur ne vereceğini ona sorar koyarım çantaya , gerçi hastane çıkışlarını o aldıydı onda getirince sorarım toplu getirecekmiş örgülerle : ))

Kizlar

Kizlar sukredin halinize. Ben 10 gun once dusmustum ya, hem kalcam hem kukum her yerim hala aciyor. Dr aylarca aciyabilir dedi. Oturma simidi verdi. Bir de arkasindan kurdesen doktum. Serumlar, igneler, kremler cabasi. Cok sukur kasinti gecti, morluklara ve bu aciya da hamdolsun artik :)
geçmiş olsun canım kaşıntı da gıcık bi olay

• Beğen
Reactions: ydm
Kızlarrrrr günaydınnnn bol tepikler hepimize :) bu sabah göbeğimin alt kısmı sertleşmişti şimdi biraz daha iyi ama bebişimin toplanması gibi bişi değildi ayırtedebiliyorum oluyor mu sizde de? Öptümmm

Kızlarrrrr günaydınnnn bol tepikler hepimize :) bu sabah göbeğimin alt kısmı sertleşmişti şimdi biraz daha iyi ama bebişimin toplanması gibi bişi değildi ayırtedebiliyorum oluyor mu sizde de? Öptümmm
Günaydın canım :) o sertleşme bende de oluyodu hala oluyo,özelliklede wc sonrası,doktoruma sormuştum,normal olduğunu söylemişti.. Ulaşabiliyosan dr una sor istersen,garanti olsun ;)

yanında kimse olmayacak mı ? tecrübeli biri olursa o halleder , benim kv de ayarlar hiç düşünmüyom o yüzden : ))) kızının 2 doğumunda bulunmuş biliyordur ne vereceğini ona sorar koyarım çantaya , gerçi hastane çıkışlarını o aldıydı onda getirince sorarım toplu getirecekmiş örgülerle : ))
annem gelecek o halleder aldıklarımıda göstermem gerekiyor eksik var mı gelince bakar ona göre son halini veririrz

Günaydın hanımlar , bu sabah göbeğimi nerelere soksam saklasam bilemedim . Cübbeye de sığmıyor artık teytey . Neyse son aylar keyfini çıkar lalaaa
Bayanların cüppeside aynı mı oluyor bilmiyorum ama babamın cüppesi var 5xl. O emekli. verebilirim sana. 5 kez sarar seni.
Ben küçükken pek hevesle giyip bakardım.

Amin kozlar sagolun ikizleri n gelişimi gayet iyi dedi doktr ama tabi içerde ne kadar fazla kalsalar kâr hepinizi öptm
Geçmiş olsun canım. Gördüm erken yazamadım. Bir kez tuttularsa dururlar içerde. Beni beklesinler hemen doğmasınlar. Şu ocak ayına bir geçseydik.
Birde kaç kilolarmış

saçla ilgili bişey sorayım, hani hep derler ya bebek saçlanırken mide yanması olur diye, şimdi benim mide yanmam falan yok kel mi doğacak benim kızım acaba diyorum, ilgisi var mı acaba saçla mide yanmasının şimdi sen benim kızın saçı çoktu deyince sorayım dedim , çok yandı mıydı miden ?
Yok kız saçla alakası. Saçı keseyi mi denecek batsın. Yoksa benimki Barış Manço doğardı. Midem berbat

Günaydın canım :) o sertleşme bende de oluyodu hala oluyo,özelliklede wc sonrası,doktoruma sormuştum,normal olduğunu söylemişti.. Ulaşabiliyosan dr una sor istersen,garanti olsun :KK66:
sağol cnm cevabın için hiç olmamıştı daha önce endişelendim. Şimdi biraz daha iyyim insan ayırt edemiyor ki gaz sancısı mı mide mi başka bişey mi?Allahım hepimizin yavrusuna sağlıkla zamanında gelmeyi nasip etsin inşAllah.

çikilota seker vs agzima surmuyorum canim
çokk andir çocuklarin biskuvi tarzi syelerinden agzima atarim ama nefsim çekdi diye rutin halde yedigim sadece sabah kahvaltidaki 1 kesme seker var çaya kattigim yani

diyorum ya ben nerden aldim 10 kg yu bilmiyorumki :KK43:(
bide yuruyusum yok tabi çabuk yoruluyorum maalesef :KK61:
Yürüyüş olmadığı içindir, çok sağlıklı besleniyorsun ama çok güzel :nazar: Aslında çayı filan da şekersiz içsen ,
Yok canım basenler fena oldu :KK43: genişledim
Canım benim hepsini veririz doğumdan sonra inşallah,Hele bir gelsin o günler.

Kizlar

Geçmiş olsun. Pişmiş tavuk misali olmuş. Cidden insan başına bir şey gelince rutin sıkıntılara şükrediyor.
Hamilelikte her rahatsızlığı 10 kat fazla hissediyoruz.
Benimde görünürde bir şey yok ama iki gündür dişim ve o taraftan boğazım ağrıyor. İltihap var sanırım ama neden olduğu meçhul.

Back
X