Cok mu ayakta kaldin, cok mu merdiven inip ciktin? Benim daha once oyle olmustukızlar benim bugün çok sancım var yaa özellikle benimle aynı haftadakilere soruyorum aynı şeyleri yaşayan varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok mu ayakta kaldin, cok mu merdiven inip ciktin? Benim daha once oyle olmustukızlar benim bugün çok sancım var yaa özellikle benimle aynı haftadakilere soruyorum aynı şeyleri yaşayan varmı
dun aynı seyı bende dedım..gerçekten doğuruyorum sandım.. ama benım popom cok ağrıyor,ayrılır gıbı kasık yada bel ağrısı degılkızlar benim bugün çok sancım var yaa özellikle benimle aynı haftadakilere soruyorum aynı şeyleri yaşayan varmı
Salonun perdesini 2 defa yıkadım onun dışındakileri 3 defa 1 sene içersinde. Hamile kaldığımdan beri hiç dokunmadım yani 7 aydır.
Kadın fikrine kayınvalidemler karşı çıkar ben yaparım der. Benim de içime sinmiyo o yapınca. Görümcem zaten üniversite okuyo çok dersleri var onada kıyamam yazık yani. En iyisi yavaş yavaş yapcam ben.
aramiz bi haftakızlar benim bugün çok sancım var yaa özellikle benimle aynı haftadakilere soruyorum aynı şeyleri yaşayan varmı
muzigi degistirKızlar bebişe müzik dinletiyorum tepki vermiyor, neden acaba?
İşle güçle kendimi yorsam bana da oluyor canm , uzan dinlen biraz bakalmkızlar benim bugün çok sancım var yaa özellikle benimle aynı haftadakilere soruyorum aynı şeyleri yaşayan varmı
yok yahu ne erkenı artık alsak bıkac hafta anca tatamlanır sonra yıka utule hazırla doktorda 32 den sonra hazır olsun dıyo e anca
yok be canım..tez canlılık dıyelım..aklıma geldıgı anda yaparım ben ..2 ay oldu sızın daha yapmadığınız seylerı benyapalı
zencefıl nıye yasak..
ılk hamılelıgımde 3 4 kez boğaz ağrısı grıp gecırdım..zencefılle balı karıştırıp macun yapıpyedım sabah aksam 2 gun yesen gecıyo zaten..![]()
canım doktorun progestan vermedımı sana benımde aynı problemler oldu ama ilaca başlayınca nst cok sukur düzeldi.gecmıs olsun tatlım sakın agır kaldırma ve bol bol dınlen dualarım senınleKızlar okuyamadım ızun bi süre üç gün hastanede kaldım erken doğum tehtidi tanısı konlmştu hafif agrım var gibiydi gastaneye bi gittik nst de şiddetli sancı öıktı ve sancılar arası 6 dk idi çok kprktum dpktr dogum heran başlayabilir dedi ve yatış iştedi serumlar ve nidilat doğumu erteliyomş ilaç aldım şükür evdeyim ama hala risk geçmedi daha 30 haftam bitti 34 te bati doğurayım duaedin bana olur mu
zencefılın bende zararlı olduğunu duymuştum onun yerıne tarçın kullanabılırsınız kızlarsöktürücü özelliği var yeme dediler bana o yüzden yasak diye biliyorum. ama dr a sormadım açıkçası.. zencefil candır yaa zaten zararlı değilse kullanayım bende gerçekten iyi geliyor çünkü
cok güzel sut yapıyor..coktaguzel gaz yapıyorYer elmasıyla yapılan bir yemek bilen var mı? Udun zamandır yemedim yediğim zaman da çiğ yemiştim. Alerjik bişi yapmaz di mi?
Canım erken derken sana uyarsa doğuma 15 gün kalasi yap yada yaptir en gec 1 ayNe zaman yapmalıyız peki en erken ?
Geçmiş olsun canım bebeğin bence gayet normal benim ilk bebeğim de öyleydi sıkıntı yapma dişin içinde üzerine karanfil koy inşallah geçerSabahtan beri iş güç hastane sonunda geldim evime.
Kafamda dünya soru işareti,kafa allak bullak.
Doktor muayene boyunca 32 haftalık dedi ve dayanamadım 30 haftalık daha dedim.yanlış biliyorsun dedi.
Gitti eski kayıtlara baktı evet haklıymışsın dedi.
İki hafta önde ve 2200 gr 43 cm her şeyi ilerde. Şekerden şüphelendi ama şeker normal çıkmıştı.
Sonra gürbüz iri bir bebek dedi ama kafama takıldı şimdi şeker testi yanlış çıkmasın diye.
Ters bebek zaten bakar bakmaz ters normal doğum olmaz dedi. Sanki dönmeyecek direkt normal yapmasın diye olmaz dedi.
Sonrada kilo çok çıkınca mümkün değil normal doğmak dedi.
Nts midir nst midir ona bağladı normalmiş her şey. Bir ay sonra gel dedi.
Şimdi de dişim ağrıyor uff en korktuğum.