2015 Şubat Anneleri

O baski bendede oluyo canim sanki cikicak gibi bide dedigin gibi mesaneme vuruyo sanki hep.wc ye gitme istegi oluyo ama doktor normal durusuyla alakali asagida degil bebegin gayet iyi demisti aldiklarinida gule gule kullansin pasan

Zaten anlıyorum canım aşağı ya komple iniyor öle vuruyor baskı yapıyor yada ayaklarıyla sıpa mesanemi çiğniyor her zmn olmuyor gün içinde belli bir dönem yada akşamları oluyor genelde çok sabit koltukta fln oturduysam aşağıya mesaneme vuruyor yada çok yol yürüdüm ayakta durduysam başlıyor bu mesaneme vurma işini :)
Bu durum beni tedirgin etmiyor çünkü devamlı böle değil.
Benim şimdi takıntı yaptığım beni yalancı sancım oluyor mu olsa anlar mıyım sancı gerçekten gelse anlarmıyım doğumun nasıl başladığını nasıl anlıcam ben vs. bunları kafaya takıyorum

Zaten anlıyorum canım aşağı ya komple iniyor öle vuruyor baskı yapıyor yada ayaklarıyla sıpa mesanemi çiğniyor her zmn olmuyor gün içinde belli bir dönem yada akşamları oluyor genelde çok sabit koltukta fln oturduysam aşağıya mesaneme vuruyor yada çok yol yürüdüm ayakta durduysam başlıyor bu mesaneme vurma işini :)
Bu durum beni tedirgin etmiyor çünkü devamlı böle değil.
Benim şimdi takıntı yaptığım beni yalancı sancım oluyor mu olsa anlar mıyım sancı gerçekten gelse anlarmıyım doğumun nasıl başladığını nasıl anlıcam ben vs. bunları kafaya takıyorum
Takma canim onu anlarsin zaten ben yasamadim ama burda yazilanlara gore farkli binagri bide artik daha sik gitmeye baslicagimiz icin ole bi sanci olsada nst de cikar

Olumsuz ne diyebikirki bu doktor gayet iyi demis bebek icin muhtemelen buda aynisini soler bebek icin sadece daha iyi ilgilenir senin sikayetleride dinler en azindan bende sali gidicem soluma yatamadigim icin bende bebek beslenemiyomu acaba diye endise ediyorum
Ya bende pek soluma yatamıyorum. Yatıyorum iki dakika sonra ödül olarak biraz sağa yatayım diyorum. Olmuyor solda nefes alamıyorum.sanmıyorum yatmayla olsun.

Takma canim onu anlarsin zaten ben yasamadim ama burda yazilanlara gore farkli binagri bide artik daha sik gitmeye baslicagimiz icin ole bi sanci olsada nst de cikar
İnşAllah canım ya ne bilim haftalar ilerledikçe anlar mıyım sancı nasıl die aklıma geliyor :)

Sağol canım bence burdaki annelerin bebeklerinin hepsi yanmış. Grubun adı Şubat 2015 anneleri değilde üşütük anneler topluluğu olmalıymış :-)

Aynen canım illa hepimiz her gün takacak bişi buluyoruz :-)

Ya bende pek soluma yatamıyorum. Yatıyorum iki dakika sonra ödül olarak biraz sağa yatayım diyorum. Olmuyor solda nefes alamıyorum.sanmıyorum yatmayla olsun.
Bende sagda rahat ediyorum sola yatim diyorum 2 dkda kolum bacagim uyusmaya agrimaya basliyo ozamn benim bebekde onde cikarsa sola yatma mevzusu yalan:)

[E="esoba, post: 38034921, member: 341682"]Kapı süsümün son durumu ama çevresine tül gelecek henüz bitmedi.
Nota bilgisi olanlar takılmasın notalar biraz ters olabilirler.[/QUOTE]

Renkler süper ellerine sağlık... Hoşgelsin Emek bebek....

Tansiyonum çıktı ilk kez 13 olmuş,nabzım.yükselmiş neden oldu.bılmıyorum titreme geldi.
Limonlu su içtim banyo yaptım tansiyon düştü ama nabız yüksek.
Uyku haram bu gece yine
Geçmiş olsun. Bende de baş ağrısı var dönüyorum yatakta bir sağa bir sola.
Çarpıntı hissi sanki ben de hissediyorum bu aralar. Normal olabilir de diyor olmaya bilir de diyor.
Özellikle sola yattığımda oluyor bakalım sürekli olursa doktora giderim.
Seninki de normale döner inşallah gün içinde de oluyor bana sonra geçiyor.

Geçmiş olsun. Bende de baş ağrısı var dönüyorum yatakta bir sağa bir sola.
Çarpıntı hissi sanki ben de hissediyorum bu aralar. Normal olabilir de diyor olmaya bilir de diyor.
Özellikle sola yattığımda oluyor bakalım sürekli olursa doktora giderim.
Seninki de normale döner inşallah gün içinde de oluyor bana sonra geçiyor.
Benim ilk kez oldu. Biraz canım sıkılmıştı ondan olabilir ya da vadesi geçmiş.süt içmiştim ondan mı oldu bilmiyorum.
Baş ağrısı 3 gündür var mide zaten rezil.
Şurup içtim etki etmedi.
Sana da geçmiş olsun.

Back
X