2015 Şubat Anneleri

ben de besik nevresim dışında bir sey almadım. Bgn mothercare den hastane cikislarina bakayım diyorum. Bir de havlu icine tulbent oneriyorlar onlar da satiliyormus orda.Bari cantamizi hazirlayalim bu ara.

Çanta önemli onu hazırlamamış başlıyım diyorum ben de. Kendi giyeceklerimi yıkamam sanırım da bebiş için aldıklarımı yıkar öyle koyarım. Yine de o da bir günde hazırlanmaz başlamak lazım.

bir şey dikkatimi çekti daha aralık gelmeden aralık annelerinin çoğu doğurdu bizde mi öyle olcaz la D: ocak girdimi patır patır doğurcaz mı :D yalnız aralığın sonunda olanlar duruyor. ay heyecan basıyor onları okudukça inşallah bizde böyle bir kaybolup kızlar ben doğurdum deyip geri geliriz D:

Benim kendi doğum tarihim 17 Şubat bakalım burdan kimin bebişi 17 Şubat'ta gelicek. Benimki daha önce gibi ama on gün daha beklerse anmediyse aybı gün doğmuş olur ;) inşallah maşallah :nazar: Allah sağlıkla kavuştursun inşallah.

Esoba diş ağrısı sert bişey yiyince oluyor canım. Dün keşfettim ben de. Yer elması biraz sertti ağrı yaptı. Büyük olasılıkla kalsiyum takviyesini artırmamız gerekiyor.

Kızlar bacak kramplarına gün itibariyle merhaba demiş bulunmaktayım.Hem ne kramp, uykumdan uyandım, ağlayacaktım neredeyse. :KK34:

bir şey dikkatimi çekti daha aralık gelmeden aralık annelerinin çoğu doğurdu bizde mi öyle olcaz la D: ocak girdimi patır patır doğurcaz mı :D yalnız aralığın sonunda olanlar duruyor. ay heyecan basıyor onları okudukça inşallah bizde böyle bir kaybolup kızlar ben doğurdum deyip geri geliriz D:

Dun doktorum dogumların buyuk çoğunluğu 38. Haftada olur dedi:anneadayı: subatin basindakiler direk ocagin ortasi oluyo by durumda.. Ayy o zaman cok az kaldi. @esoba kız dediğin gibi 1,5 ayımız kalmış :KK45:

Sabah sabah canım Hint yemeği çekti. Garam masala o nasıl kokudur yaaa. Midesi olan yiyemez ama nerden canım istedi ufff :KK43:
Litchiciğimm, benim de arada canım çin yemeği çekiyiii ama sushi falan zaten yasak yiyemiyorum.Hint mutfağı ile hiç tanışmadım henüz fazla baharatlıdır diye hep çekindim yemeğe.

günaydınlar hanımlar :)
kocişi okula uğurladım soluğu burda aldım çok acıktım bnde yav biri hazırlasada bende yesem :)
troidi içtim 1 saat geçmesini bekliyorum üzerinden.

Dun doktorum dogumların buyuk çoğunluğu 38. Haftada olur dedi:anneadayı: subatin basindakiler direk ocagin ortasi oluyo by durumda.. Ayy o zaman cok az kaldi. @esoba kız dediğin gibi 1,5 ayımız kalmış :KK45:

demekki doktor ocak 15ten sonra demesi normalmiş. :D hayırlısı olsun artık zamanında gelsin sıpalar :D

Bir de sizlere bir şey danışmak istiyorum.Kimisi erkek bebek erken geliyor diyor, kimisi kız bebek için erken geliyor diyor.Var mı gerçekten böyle bir şey?Yoksa tamamen hurafe mi?

Bir de sizlere bir şey danışmak istiyorum.Kimisi erkek bebek erken geliyor diyor, kimisi kız bebek için erken geliyor diyor.Var mı gerçekten böyle bir şey?Yoksa tamamen hurafe mi?
Banada erkek tam gününü doldurur kız erken gelir diyorlar hep ama bnm kuzen kız doğurdu 2 yıl önce dr.un dediği günü sancısı başladı ertesi güne doğurdu kızını :) bence hurafe bunlar

hurafe onlar canım. her bebeğin allah tarafından gelme günleri var kimi 40. haftayı dolduruyor kimi 37 de geliyor. herkesin değişik olur nasıl ki hiç birimizin bebeklerinin hareketleri gelişimleri bir değilse geliş şekilleride bir olmaz. :)

Benım gorduğum genelde erkekler gec geliyo. Ama doktorlar bizim hareket etmemizle ilişkilendiriyo. Bilemedim :)

Banada erkek tam gününü doldurur kız erken gelir diyorlar hep ama bnm kuzen kız doğurdu 2 yıl önce dr.un dediği günü sancısı başladı ertesi güne doğurdu kızını :) bence hurafe bunlar
Evet ben de pek inanmadım ama insan merak etmekten de duramıyor. :KK22:

hurafe onlar canım. her bebeğin allah tarafından gelme günleri var kimi 40. haftayı dolduruyor kimi 37 de geliyor. herkesin değişik olur nasıl ki hiç birimizin bebeklerinin hareketleri gelişimleri bir değilse geliş şekilleride bir olmaz. :)
Haklısın canım ama insan yine de bir "Acaba" diyor ya ben de bir sorayım sizlere istedim.:KK73:

Back
X