• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

bende bu hamileligimde peynire sardim kizlar
sut de içerimde peynirden ona sira gelmiyorkiii : )
gunduz evdekiler meyva yerken ben peynirle ceviz yeedim baya sardi hemde
pazartesi gunu gidip degisik peynir alsam, hep aynisinida almiyorum degisik lezzetlere takiliyorum
bi tanesi koyun peyniriymis evdekielr kokuyor diyor yemiyor hepsi bana kaldi:kk77::KK9::KK9::KK9:
tulum ceviz bnm favori ikilimdir :)

Yani Gravyer başka oluyor. Şu delikli olan değil mi o? Yani bildiğin eski kaşar işte. Daireden kesilmiş küflü.

Başka almışım îşte :( bir de tadına bakıyım diye bir parça yedim gravyer peynirî pastörize sütten yapılmıyormuş :( acayip tedirginim şimdi.

:

Beni doktor diyetisyene yönlendirdi,sabah öğününde 3 dilim esmer ekmek,peynir-, tane zeytin,1 yumurta bol söğüş yağsız salata 09:00
2 saat sonra ara öğün süt ceviz olabilir mesela

saat 14:00 1 kepçe çorba,8-10 kaşık sebze yemeği ama susuz,1 kase yoğurt,3 dilim ekmek

16:30 ara öğün meyve olabilir ama en kocamanından değil

19:00 akşam yemeği 1 kepçe çorba,4-5 kaşık sebze yemeği ama susuz,1 kase yoğurt,3 dilim ekmek

20:30 ara öğün meyve
çok acıkırsan yarım çay bardağı leblebi yada 1 bardakpatlamış mısır yiyebilirsin demişti,

3 köfte kadar tavuk balık yiyebilirmişiz öğünlerde sebze yemeği yerine mesela,aklımda olduğu kadar böyle,ekmek tam buğdaylı ekmek,uno ekmekler var ya kare onlardan 3 dilim....
Sagol canim bu iki hafta bende yapiyimda insallah kontrolde suyum azalir

Sl kizlar bende bugun kas ve agdaya gittim annemlrre geldim birazdan eve geceriz esimin gelmesini bekliyorum
cimcimesultan cimcimesultan cok gecmis olsun cnm vaktinde gelir bebisin insallah bolndinlen
S Sond ve krizantemcik krizantemcik kapinsusleriniz cok guzel gule gule kullanin kizlar
bende bugun bi iccamasirciya girdim siradan bi magazaydi elimi bi pijama takimina attim fiyatina bakim dedim 140 yaziyodu ya bide lohusa icin degil normal onden dugneli pijama takimi cok oahali geldi haftabici bakicam uygun bulurim insallah 2 takim alim

Bana dua edin kizlar. Tasiniyoruz. Cok zor geciyor. Her ne kadar bisey yapmayayim desem de olmuyor.

bugün bebek bakım ürünleri aldık onlarda aradan çıkmış oldu..dışarda dolaşmak artık çok zorlaştı hemen yoruluyorum
eve zor attık kendimi sol kasık tarafında iç kısımda kemiğim çok ağrıyor çatı kemiği diyorlar genişlemeden dolayı diye ama kafama takılıyor özellikle ayaga kalkarken sağa sola dönerken yatakta zorluyor normal oldugunu düşünmek istiyorum...
migrosa uğrayıp peynir alacaktım tamamen aklımdan çıkmış sizin konuşmaları okuyunca hatırladım yarın giderim belki değişik peynir ne var ne yok almak istiyorum önereceğiniz bi çeşit var mmı?

cimcimesultan cimcimesultan çok geçmiş olsun inş zamanını bekler bebişin acele etmez

Başka almışım îşte :KK43: bir de tadına bakıyım diye bir parça yedim gravyer peynirî pastörize sütten yapılmıyormuş :KK43: acayip tedirginim şimdi.
Olsun ye onu sonra diğerini alırsın. O kadar da canın çekmişti ya sizin Merkeze iletişiminiz ne kadar zor.
Ben doğayı seviyorum ama elimi uzattığımda da her şeye ulaşmalıyım merkezi olmayan bir yerde yaşayamıyoruz.

o ne kiz, izmir tulumu peynirmi : )) yeniyormu :-)
Yarin turk marketine gidicem bakayim varmi
tadi nasil çok tuzlu deil demi,tuzlu da yasak bana kilo yapiyormus :KK42:
Çok tuzlu değil ama öyle tuzsuz da değil.
Senin yazılarını başka yerlerde de görüyorum. Her yere yetişiyorsun maşallah.
Başka yerde görünce akrabamı görmüş gibi oluyorum.:-)

Y
Bana dua edin kizlar. Tasiniyoruz. Cok zor geciyor. Her ne kadar bisey yapmayayim desem de olmuyor.
Yahu nasıl bir şey 4-5 kişi taşındı hamileyken nasıl denk geldi bu zamana.
Yani duramaz insan istesede.
Ayakta kalma çok bence.

canım cok sıkılıyorrrr:KK47:..esım ve kız velı zıyaretıne gıttıler..ben oturdum once paso bı ağladım sımdı cay ıcıyom :KK53::KK14:

Kars kasari hic yememisim yahu merak ettim marka onerir misiniz alayim.
esım kars ta calısırken getırmıstı.. babam falan normalde severler degısık peynır..ama kokusundan kımse yıyememıstı..sız nasıl yıyonuz kızlar ya.. esım bıde cok pahalı demıstıo zaman ama bız cope atmıştık

sen çalisiyormuydun canim
bu ikinci çocugundu demi karistirmiyorsam
gerçi evdede olsak evde çocuk olunca biraz zor yatip dinlenmek
ben az once koltukda bi yarim saat sekerleme yaptim bi buyuk gelip durttu bi kuçuk gelip durtttu sirayla
ama oyle agir bastiiryorduki uyku gozumu açamiyordum

aksam oldu , acikdilar mecbur kalkdim simdi yemek hazirliyorum ..

Calisiyorum canım ondan da böyle tükendim hergün gitgel okul ev cocuk toprlanamiyorum:( is olmasa bir nebze dinlenirim yine kız kreste nasılsa da iste calismak zorundayım biraz daha elmahkum. Ben de bir saat kwstreyim dedim bir cene dustu bizim cadıda te icerden sesinden uyumak ne mümkün iki taneyle muhakkak cok daha zordur allah yardımcın olsun

Oyy cok cok kolay gelsin rabbim yardimcin olsun dikkatli ol

bugün bebek bakım ürünleri aldık onlarda aradan çıkmış oldu..dışarda dolaşmak artık çok zorlaştı hemen yoruluyorum
eve zor attık kendimi sol kasık tarafında iç kısımda kemiğim çok ağrıyor çatı kemiği diyorlar genişlemeden dolayı diye ama kafama takılıyor özellikle ayaga kalkarken sağa sola dönerken yatakta zorluyor normal oldugunu düşünmek istiyorum...
migrosa uğrayıp peynir alacaktım tamamen aklımdan çıkmış sizin konuşmaları okuyunca hatırladım yarın giderim belki değişik peynir ne var ne yok almak istiyorum önereceğiniz bi çeşit var mmı?

cimcimesultan cimcimesultan çok geçmiş olsun inş zamanını bekler bebişin acele etmez

o dedigin agrilar bende de oluyor ozellikle dönerken falan. Bakim urunlerini ben de netten sipars verdim pazartesi elimde olur nasipse saglikla kullanalim insallah;)

Çok tuzlu değil ama öyle tuzsuz da değil.
Senin yazılarını başka yerlerde de görüyorum. Her yere yetişiyorsun maşallah.
Başka yerde görünce akrabamı görmüş gibi oluyorum.:-)
ahahah alemsin kiz, kahkaha attim son cumlene : )))
bi buraya bide bdv ye takiliyorum genelde , bu arada heryer dedigin kk yi diyorsun demi ?
baska forumlarda varda ama nerden bilicen ben oldugumu demi:KK45:

esım kars ta calısırken getırmıstı.. babam falan normalde severler degısık peynır..ama kokusundan kımse yıyememıstı..sız nasıl yıyonuz kızlar ya.. esım bıde cok pahalı demıstıo zaman ama bız cope atmıştık
Ben severim kokulu peynirleri. Genzimi yakacak kadar keskin olmadiktan sonra yerim de marketten alinmaz sanirim dogal olmaz. Alinir mi bilen soylesin

Back
X