• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

canım bilgin var mı ben kepek ekmeği yediğim zaman vücudumda kaşıntı oluyor geçen yıl kepek ekmeği yerdim düznli bağırsak çalıştırsın diye vücudumda acayip kaşıntım oldu bacaklarım yara olmuştu kaşınmaktan hala izleri durur o gün bugündür yemedim geçen hafta bi alayım belki kaşıntı olmaz dedim yediğim gün başladı kaşıntı alerjim mi var acaba kepeğe karşıo_O

Alerjin olabilir canım. Hem kepek ekmeği Demir emilimini azaltıyor. Onun yerine tam bugday ekmeği yemek daha iyi gibi.

Yahu nasıl bir şey 4-5 kişi taşındı hamileyken nasıl denk geldi bu zamana.
Yani duramaz insan istesede.
Ayakta kalma çok bence.
2 odalida yasiyorduk. Onceleri ev bulamadik. 7aylikken aradigimiz evi bulmak kismet oldu. Simdi 3 odaliya geciyoruz. Artik bebisimizin de odasi olacak. Karnim sertlesti. Insallah erken dogum olmaz. Allah korusun bebislerimizi.

Kars kaşarı küflü mü? Benim penisiline alerjim var küflü peynir yiyemiyorum.
Küflü peynir hastası karslılar,çeçil peyniri yapıp küflendirirlerdi,içinde kalan hayvan kıllarıyla yerlerdi.. Her peyniri küflendirir onlar =))
1 yıl karsın bi dağ köyünde görev yapmıştım,gözlemim bu :)

gunaydınnnnnnnnnn:KK3:

esım ve 5 arkadaşı 80 tene ogrencıyı ıstanbulu gezmeye götürdüler sabahın nurunda..:KK14:bız kızımla ve cücük pipiliyle basbasa kaldık yağmurlu bır pazar sabahında..:KK51:

aldım kupama cayımı elıme ayvamı serdım camasırımı topladım yatağımı yorganımı..eee fılmın dıbıne vurma zamanı:KK15:

esım ve 5 arkadaşı 80 tene ogrencıyı ıstanbulu gezmeye götürdüler sabahın nurunda..:KK14:bız kızımla ve cücük pipiliyle basbasa kaldık yağmurlu bır pazar sabahında..:KK51:

aldım kupama cayımı elıme ayvamı serdım camasırımı topladım yatağımı yorganımı..eee fılmın dıbıne vurma zamanı:KK15:
Gunaydin e kizin da mi izliyo film
Biz de bicir bicir ahtapot kitabini anlatan oglumla uyandik. Cocuklarin sabah enerjisine bayiliyorum

Gunaydin e kizin da mi izliyo film
Biz de bicir bicir ahtapot kitabini anlatan oglumla uyandik. Cocuklarin sabah enerjisine bayiliyorum
yok ay o hıc ızlermı..sabah a kadar 3 kez kalktıgene en son yanıma geldı babası gıderken bana masal anlat dedı..1 gozum acık 1 gozum kapalı uyku arasında masal anlattım..bızım yatakta uyuyor sımdı..

erken kalktığımda mıde aşıdı salgılanmaya başladığı ıcın uyumam ımkansızlasıyor..bende ıslerımı yapıp oturdum ne yapayım :KK51:

hadı bana fılm onerısınde bulunun..
alt yazı olmasa ıyı olur..turk yapımı romantık veya korku tercıhımdır :cool:

Küflü peynir hastası karslılar,çeçil peyniri yapıp küflendirirlerdi,içinde kalan hayvan kıllarıyla yerlerdi.. Her peyniri küflendirir onlar =))
1 yıl karsın bi dağ köyünde görev yapmıştım,gözlemim bu :)
Kıl mı? Yaa sabah sabah gözümün önüne getirdim. Hay seni ne yapayım gözlerim yaşardı midem kalktı.

Sabahın kör vakti kız daha çayı ne ara demledin. Bizim yine pazarlar eziyet en fazla iki saatimiz var kahvaltı hazırlıklarına. Başına oturmaya 3-4 saat.

Sabahın kör vakti kız daha çayı ne ara demledin. Bizim yine pazarlar eziyet en fazla iki saatimiz var kahvaltı hazırlıklarına. Başına oturmaya 3-4 saat.
dun esım yarım saat gecıktı trafikten dolayı..sinir katsayılarım oylebır yukseldıkı anlatamam açlıktan..oglende yemek yememıstım aksam güzel yıyebıleyım dıye gecıstırmıstım.elım ayağım boşaldı adeta ıcım tıtredı beyfendı evetesrıf edesiye kadar. sofradada yıyemedım sınırden o derece delırdım.
degılkı sabah kalkıp 2saat bekleyebıleyım..ımkansız otesı..

cayım 7/24 ocak ustundedır benım..
cayla ayvayı yedım birazdan kalkıp karnımı doyurcam ;)

bide size birsey soyleyımmı..
ılk hamışlıgımde ekım 21 dı doğum tarıhı..normalde ayın ortalarıydı yanı doğum zamanı kı ben ekım 19 da doğum yapmıştım..fakat en son doğuranlardan bırıydım..hepı topu 3 kışı falan kalmıştık..2 ay oncedenbaslamıstı doğumlar hele kı eylülde doğurmayan kalmamıştı :KK70:

sımdı de oyle olacakkı hep oyle olur zaten..benım muhtemel gunum subatın ılk gunlerı yanı subatın ılk haftası gunu dolanlar muhtemelen ocak ortası sonları gıbı doğurur da..sonra gerıye kalanların ısı kotu vallahı beklemek ölüm geliyor ınsana:KK51:

hadı bana fılm onerısınde bulunun..
alt yazı olmasa ıyı olur..turk yapımı romantık veya korku tercıhımdır :cool:
dun esım yarım saat gecıktı trafikten dolayı..sinir katsayılarım oylebır yukseldıkı anlatamam açlıktan..oglende yemek yememıstım aksam güzel yıyebıleyım dıye gecıstırmıstım.elım ayağım boşaldı adeta ıcım tıtredı beyfendı evetesrıf edesiye kadar. sofradada yıyemedım sınırden o derece delırdım.
degılkı sabah kalkıp 2saat bekleyebıleyım..ımkansız otesı..

cayım 7/24 ocak ustundedır benım..
cayla ayvayı yedım birazdan kalkıp karnımı doyurcam :KK66:
Ayva ve çay süpermiş.
Ya millet bıraksa ben çay delisiyim ama korkudan sadece sabahları içiyorum.onunda bir sürü vicdan azabıyla sanki sigara içmişim gibi geliyor.

Bebeği ters olan anişler benim oğlum da tersti 37. Haftada bas aşağı dönebildi.. Ben ekstra bişi yapmadım ama yapmak isteyenlere tavsiyem moxen diye bi tütsü var onu ayaklara yapıştırıp poponun Altınada iki yastık koyup beli yukarda tutun bebiş harekete geciyo.. Yurtdışında bu Hereketi öneriyorlar bizzat kendim Yaptım bi kaçkere ... Kafa ağır bastığı için hareketlendikçe kafa yönüne döner inş tabi kilosununda etkisi var.. Birde eğer ilk çocuksa Dönme birazdaha zormuş ama ikinciyse genelde dönermiş

aralık annelerinden bırı yazmış..

Ayva ve çay süpermiş.
Ya millet bıraksa ben çay delisiyim ama korkudan sadece sabahları içiyorum.onunda bir sürü vicdan azabıyla sanki sigara içmişim gibi geliyor.
ben hem sekersızhem acık ıcıyorum baya baya acık.. gun ıcınde rahat 10 kupaya yaklaşıyordur ıctıgım.. kasmıyorum relax takılıyoz pipiliyle bizz :KK70::KK30:

bide size birsey soyleyımmı..
ılk hamışlıgımde ekım 21 dı doğum tarıhı..normalde ayın ortalarıydı yanı doğum zamanı kı ben ekım 19 da doğum yapmıştım..fakat en son doğuranlardan bırıydım..hepı topu 3 kışı falan kalmıştık..2 ay oncedenbaslamıstı doğumlar hele kı eylülde doğurmayan kalmamıştı :KK70:

sımdı de oyle olacakkı hep oyle olur zaten..benım muhtemel gunum subatın ılk gunlerı yanı subatın ılk haftası gunu dolanlar muhtemelen ocak ortası sonları gıbı doğurur da..sonra gerıye kalanların ısı kotu vallahı beklemek ölüm geliyor ınsana:KK51:
Biz ocak 15 ten sonra tatilde doğururuz. Senin koca da yanında olur. Bizim işlerin en yoğun zamanı. Allahım yardım et.

Ben severim kokulu peynirleri. Genzimi yakacak kadar keskin olmadiktan sonra yerim de marketten alinmaz sanirim dogal olmaz. Alinir mi bilen soylesin
ben toprakana.com sitesinden büyük zavotlar üreticisinden siparis verdim canım organik olsun diye ama marketlerde de var internetten siparis vermem dersen

Biz ocak 15 ten sonra tatilde doğururuz. Senin koca da yanında olur. Bizim işlerin en yoğun zamanı. Allahım yardım et.
evet subat 9 da açılıyormuş okul..1 haftada babalık ıznı verıyolarmıs(dıyorum devlet bıle farkında babaların hıc bır ıse yaramadıgının dababaya 1 hafta anneye aylarca ızın verıyor:KK70:..)

bırde 42 haftaya kadar beklerse vay halımeee..:KK43:

Hergün yıkanacak çamaşırı nasıl buluyosun ? Kızının çamaşırları mı? Çok çay içme o da çarpıntı yapıyodur. Salep içelim artık zamanı da ;)

Hergün yıkanacak çamaşırı nasıl buluyosun ? Kızının çamaşırları mı? Çok çay içme o da çarpıntı yapıyodur. Salep içelim artık zamanı da :KK66:
yok ay haftada 2 3 kezcamasır yıkıyorum ama (gece yıkayıp sabah asıyorum normalde)sımdı de zıt gıbı her sabah kalktığımda yağmur oluyo ve salona serıyorum peteklerın ustlerıne falan.. esım aşırı terliyor sadece beyazlarda 20 ye yakın atlet fanıla oluyor bazen gecıyor bıle ..nasıl yıkamayım :KK51:

Back
X