• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Günaydın Anne adayları, diş ağrısıyla uyandım bugün :( bebişimin odasına tül halı avize almayı planlıyorum kısmetse bugün...

Pastörize sütten olmayınca aslında zararlı. Yani salmonella virüsü falan oluyor içinde. Yaw aç kalmak benim için sorun değil de bebişi besliyemiyomuşum gibi geliyor. Dün tokluk kan şekerimi ölçtürdüm kanımdan. 85 çıktı ona bile sevinemiyorum yiyeceğim bişeye dikkat edip seçip yiyorum. Yine de nir tane baklava yedim :KK66:

ben en son dün ölçtürdüm açlık 84 tokluk 114 gibi birşey çıktı,ben bir gün önceden dayanamayıp bir tabak pilav yemiştim,o halde iyi çıktı,bence iyicede kendimizi sınırlamayalım,arada kaçamak yapalım,benim bebiş 1377 grm ış,bende üzüldüm ben yemediğimden daha çok almadı diye :(

canım oyle sıkılıyokı..su yağmurda cam sılmeyı perde yıkamayı düşünüyorum cılgın gıbı:KK53:..hava acık olsaydı perdelerı yıkar asardım balkona hemen kururdu evde hem kokar hem nem yapar hemde usuruz kızım hasta olur..öfffffffff evlerımı temizlesem acaba..çokta kırlenmedıkı..:mad:napıyım benyaaa..uykum da geldı ama kız uyutmaz.:KK51:

ben doğum sonrası için kullanmayı düşünüyorum 5+5 aile hekimi verir sonra kendi doktorumuz verir zaten şubat 15 te doğum olursa mart 15 nisan 15 doğum sonrası mayısla haziranıda öyle kapatırız diye düşünüyorum...

Bana da şu rapor olayını açıklar mısınız? Anlamadım da.

Benimki de yumuşak düşünmemiştim ama hafif sert olsa daha mı iyi ki. Off nasılsa var diyorum oturuyorum bir bakayım bakalım ben de ona.
Bilmiyorum yatak konuşuluyordu ondan dedim. Bebek kuş kadar zaten yattığı yerde İz bile oluşturmuyor yine de alt kısma sünger mi kestirsem diye düşündüm.

is yerinde...ozel sirketler hamile falan dinlemiyo.hafta ici yetmezmis gibi pazar gunude diktiler bizi

Üzüldüm canım bu insanların şuursuZluğu deli edecek beni. Ülkemizde insana ufacık bir saygı yok ne yazıkki. Insanlar saygıyı parayla veya mevkiye kazanmaya çalışıyor. Allah yardımcımız olsun inşallah.

Bilmiyorum yatak konuşuluyordu ondan dedim. Bebek kuş kadar zaten yattığı yerde İz bile oluşturmuyor yine de alt kısma sünger mi kestirsem diye düşündüm.

Bana yumuşak geldi de uyurken dönmemezse falan diye düşündüm. Krizantamcikin araştırdığı tarzda birşey mi alsam ki içine ben de.

ben en son dün ölçtürdüm açlık 84 tokluk 114 gibi birşey çıktı,ben bir gün önceden dayanamayıp bir tabak pilav yemiştim,o halde iyi çıktı,bence iyicede kendimizi sınırlamayalım,arada kaçamak yapalım,benim bebiş 1377 grm ış,bende üzüldüm ben yemediğimden daha çok almadı diye :KK43:

Ben fındık badem ceviz de yiyemez oldum :( ara öpün yapamıyorum meyveyle geçiştiriyorum insallah besleyebiliriz sağlıkla kavuşuruz inşallah Bebişlere.

mersin içel 2015 anneleri mersinde hangi doktor iyi bilginiz varmıdır

Ben imc ayfer hanima gidiyorum randevu alması zor cok bekliyorsun ama digerlerine gore daha ilgili bilgili. Ayni hastanede ceren hamima da gittim onu tavsiye etmem hicbiseyden haberi yok gibi. Yenisehir hastanesnde pinar hanima da gittim o da orta karar iyi fena sayilmaz ilgili birisi. Bicok dr gttim hicbiri benm kafamdaki kriterleri tam karsilamiyor hepsi sezeryanci ama en donanimlisi ayfer hanım

Bana yumuşak geldi de uyurken dönmemezse falan diye düşündüm. Krizantamcikin araştırdığı tarzda birşey mi alsam ki içine ben de.

Kuzum hemen donemiyolar zaten en azından uc ay olana kadar sen yön veriyorsun ki

canım oyle sıkılıyokı..su yağmurda cam sılmeyı perde yıkamayı düşünüyorum cılgın gıbı:KK53:..hava acık olsaydı perdelerı yıkar asardım balkona hemen kururdu evde hem kokar hem nem yapar hemde usuruz kızım hasta olur..öfffffffff evlerımı temizlesem acaba..çokta kırlenmedıkı..:mad:napıyım benyaaa..uykum da geldı ama kız uyutmaz.:KK51:

Kız valla yapacak bişey bulanıyorsun ya şaşırıyorum yaw. Hafta sonum benim koşturmacayla geçiyor akşam yatağa yattığımda şok yorgun hissediyorum. Cumartesi ne ara geçti anlayamadım zaten bugün yapacak birsürü iş var. Apartmanda da piyanistimiz yine serenat veriyor hava burda da kapalı ama müzik iyi geldi ;)

Banyoları balkonlari bitrdim iki tur camasr astim üçüncüsü sırada. Arada iki dk kahvaltı yaptim simdi sirada süpürge yer silme var supurgeyi esim yapcakti ama o hala keyif kahvaltısında onu beklersem bitmez bu isler yiginla utu var pöffff bitmiyorrr işler yaa illet oluyorum:( bebegin ütüler kalır bugun sira gelmez bile onlara

Ben imc ayfer hanima gidiyorum randevu alması zor cok bekliyorsun ama digerlerine gore daha ilgili bilgili. Ayni hastanede ceren hamima da gittim onu tavsiye etmem hicbiseyden haberi yok gibi. Yenisehir hastanesnde pinar hanima da gittim o da orta karar iyi fena sayilmaz ilgili birisi. Bicok dr gttim hicbiri benm kafamdaki kriterleri tam karsilamiyor hepsi sezeryanci ama en donanimlisi ayfer hanım

Kuzum hemen donemiyolar zaten en azından uc ay olana kadar sen yön veriyorsun ki

Yani yattığı yer yumuşak olsa sorun olmaz mı?

Hayirli pazarlar

bisey sorcam benim ilk hamileligimde kizim Cok döndü en son popo üstü Kaldi ve mecbur sezeryan oldu bu kizim hic dönmedi 3 ayliktan sonra hep kafa asagi hala daha öyle sence yine dönermi aslinda dönmesini istemiyorum cünki normal dogum istiyorum. Ama böylede 1 aYdir erken dogum riski var ve Agri tabi.

Kız valla yapacak bişey bulanıyorsun ya şaşırıyorum yaw. Hafta sonum benim koşturmacayla geçiyor akşam yatağa yattığımda şok yorgun hissediyorum. Cumartesi ne ara geçti anlayamadım zaten bugün yapacak birsürü iş var. Apartmanda da piyanistimiz yine serenat veriyor hava burda da kapalı ama müzik iyi geldi :KK66:
bacım sızınhafta sonuna bıraktıgınız tum ıslerı ben hafta ıcı yapıyorum zaten..o yuzdende yapacak bısey olmuyo..

bebegın kıyafetlerını aylar oldu utuleyıp kaldıralı.. :)
ev sılsupur desen ev de temız..
sadece perdelerı yıkamadım taa yaza gırerken yıkamıstım doguma yakın hallederız dedı esım kaldıbaskada ıs mıs yok..

şu koca kişisi gelsede gezmelere goturse..:KK19:

S Sond bacım sen onun ıcıne yatak falan alma..zaten en fazla 3 ay yatıracaksın..aynısı ablamda vardı..bebek hareketlenınce olmuyor ıcınde..

Back
X