Ay bilmiyorum ki:) değildir ya
Eşime söyleyen arkadaşının da bir yıl önce bebişi oldu. Yaw bilen birisi söylese süt sağma makineleri nereden kiralanıyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bilmiyorum ki:) değildir ya
32 olmadan al brz rapor dinlen bari canım daha 32 olmamissin takviminde gördüğüm kadarıylaOffff ya kizlar, krizantemcik ve serefnaz85...ben resmen can cekiserek okula gittim kac haftadir, gece acil gunduz okul. Sirf raporu sona saklayayim diyecok sagolun beni bilgilendirdiginiz icin.
kiz duvarlar silinince noluyor ?Duvarları niye siliyorsunuz çok mu sigara içiliyor? Bir de bezle mi siliyorsunuz yoksa fırçayla mı? Duvar boyaların kurşunsuz mu? Su bazlı boyaysa kurşunsuzdur. Ufff bebiş beklerken badana boya yaptırana zaten simir oluyorum sen de sildirmişsiniyice havalandırın bari. Aslında birkaç gün orda kalmasan.
Canim ya aktarmaya ugrasma kotuysen. Simdi rapoz al 32de de dogum iznine cik.Offff ya kizlar, krizantemcik ve serefnaz85...ben resmen can cekiserek okula gittim kac haftadir, gece acil gunduz okul. Sirf raporu sona saklayayim diyecok sagolun beni bilgilendirdiginiz icin.
eczanede yokmu orda ?Eşime söyleyen arkadaşının da bir yıl önce bebişi oldu. Yaw bilen birisi söylese süt sağma makineleri nereden kiralanıyor?
hastanelerden kiralanmiyor mu ben öyle okumuştumEşime söyleyen arkadaşının da bir yıl önce bebişi oldu. Yaw bilen birisi söylese süt sağma makineleri nereden kiralanıyor?
32 ye merdiven dayadim zaten ben erken alma işi geçti benden :) ama zaten sonrasına aktarmak isteyene mantıksız o işSatı değiştiriyorlarmış işte. Uff herkes de bişey diyor kafamıza takmıyalım bari![]()
Boyanın cinsini bilmiyorum canım. Bürün duvarları sildi kayınvalidem sigara hiç içilmedi evimizde ama kayınvalidem duramıyo siliyo. Eşimin alerjisi var toza oda dayanamıyo temizlik yapıyo bana dip köşe oğlu için. Bezi yıkayıp fırçaya sardı öyle sildi tepeleri yetiştiği yerleri eliyle sildi. Annem hiç yapmaz öle bişi ben bilmem duvar silmeyi ama kayınvalidem sık sık kendi evimde siler. Banada ilk defa yaptı.Duvarları niye siliyorsunuz çok mu sigara içiliyor? Bir de bezle mi siliyorsunuz yoksa fırçayla mı? Duvar boyaların kurşunsuz mu? Su bazlı boyaysa kurşunsuzdur. Ufff bebiş beklerken badana boya yaptırana zaten simir oluyorum sen de sildirmişsiniyice havalandırın bari. Aslında birkaç gün orda kalmasan.
Eşime söyleyen arkadaşının da bir yıl önce bebişi oldu. Yaw bilen birisi söylese süt sağma makineleri nereden kiralanıyor?
kiz duvarlar silinince noluyor ?
silmeyle boyami kokar ki
ya bisey itirfa edicem ben hiç evin duvarlarini komple silmedim, mutfagi sildim sadece
salon ve koridior uda leke olan yeri silerim, bastan sona hiç silmediù
ama millet kirkliyor evi duyyorum, acaba bende mi bi terslik var
evimde sigara içen yok, gelen giden misafirler dahil ..
simdi benim ev temiz deilmiki acaba
konu komsuya sorsam dalga geçer benle o yuzden size sorayim:)))))
inek memesi ile bizimki benzemiyor ki aynı makine olmasi saçma geldi banaInek diyince aklıma geldi esimin bir arkadaşı süt şapka makinası kiralanan yerde aslında bunların inekler için kullanıldığı söylemiş. Ben hastaneden kiralanıyor dedim. Arkadaşı başka biryerden kiralandığını söylemiş bunun doğruluğu var mı?
yagli boya deilse zaten silinmezkieskî duvar boyalarında kurşun vardı. Özellikle yeni boyandığında çok tehlikeli. Silinme sırasında boyada aşınma olabiliyor kurşunu ortaya çıkarabiliyor.
Ay yapmayin olur mu oyle sey hic hastanlerin dogum servisinden yonlendriyolar bir iki firma var kiralama isini yapan hastaneler bir nevi aracı oluyor.zaten kiralanan sey sagim yapmya yarayan makine bir tür motor. Sagım aparatlarini yeni aliyorsun kisisel o tek size ozel kullanimlik. Inekleri sagan makineler de var tabi ama onlarinkiyle bizimkinin hiiic alakasi yok iyi sallamislar valla![]()
Boya falan kokmadı canım. Valla kayınvalidem duvarları kapıları yıkıyor suyla şapır şapır kendi evinde. Ben abartı buluyorum. Annem çok kirlenirse badana yaptırırdı. Ama kayınvalidemler çok kirletiyo öyle yapması normal. Torunları elinde yemeklerle geziyorlar 40 lamasa ayıp yani. Ama ben yer kirlenir kirlenmez silerim duvarda leke olmasına izin vermem bile. Herkes farklı anlıycan. Eşim ben nişanlıylen hep alerji oluyordu ne zaman evlendik 1 sene hiç alerji olmadı. Ben hamile kaldım saldım ev işlerini başladı alerji olmaya. Öyle yani canım.kiz duvarlar silinince noluyor ?
silmeyle boyami kokar ki
ya bisey itirfa edicem ben hiç evin duvarlarini komple silmedim, mutfagi sildim sadece
salon ve koridior uda leke olan yeri silerim, bastan sona hiç silmediù
ama millet kirkliyor evi duyyorum, acaba bende mi bi terslik var
evimde sigara içen yok, gelen giden misafirler dahil ..
simdi benim ev temiz deilmiki acaba
konu komsuya sorsam dalga geçer benle o yuzden size sorayim:)))))
yagli boya deilse zaten silinmezki
eski dedigin nasil oluyor, yagli boyalar yenidir he
rhalde
ben tasinirsam anca yeni ev boyanmis olur, oda kagit daha mantikli sanki
Boya falan kokmadı canım. Valla kayınvalidem duvarları kapıları yıkıyor suyla şapır şapır kendi evinde. Ben abartı buluyorum. Annem çok kirlenirse badana yaptırırdı. Ama kayınvalidemler çok kirletiyo öyle yapması normal. Torunları elinde yemeklerle geziyorlar 40 lamasa ayıp yani. Ama ben yer kirlenir kirlenmez silerim duvarda leke olmasına izin vermem bile. Herkes farklı anlıycan. Eşim ben nişanlıylen hep alerji oluyordu ne zaman evlendik 1 sene hiç alerji olmadı. Ben hamile kaldım saldım ev işlerini başladı alerji olmaya. Öyle yani canım.
Teşekkür ederim canım iyi gecelerduvarda kurşun varsa kokusundan anlamazsın zaten. Neyse Allah'a emanet olun.
Bana da saçma geldi ama eşim inanmış Birkere arkadaşınainek memesi ile bizimki benzemiyor ki aynı makine olmasi saçma geldi bana