• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

şuan ağlamak istiyorum :KK43:
iş yerinde 2 hmileyiz beni doktorum normalde 19 aralıkta izne ayıracağını söyledi fakat iyi olursam çalışacağım dedim. diğer arkdaşta 19 haftalık hamile patron iki tane eleman almış yerimize çünkü bölümde ikimiz tekiz ve yeni gelen sabahın köründe bana ne dese beğenirsiniz sen aralıkt gitmiyomuydun dedi daha 1 aralık bugün düşünün yani içerde geçen görüşmeyi. nasıl görüştüyse patron nasıl gözden çıkardıysa iki günlük adam kalkmış bana ne diyo.sinir oldum çok
Aynı sıkıntıyı ben de yasadım ... Bir sabah bir baktım bir kız geldi ben yeni hamileydim daha beklemediler bile, cok üzülmüstum.
İsten ayrildiktan sonra 2 ay her gun aradilar o nasil oluyo bunasil oluyo diye ne ugrastim o kızla. Sıkma canını az kalmıs zaten kendini d yorma madem cok biliyo yapsın bütûn isleri sen gununu doldur. Ben kızıyorumsimdi kendime son dakikama kadar parcaladim kendimi isleri toparlıyım diye...

Slm kizlar benimde disari cikmam lazim insallah kizcemide hasta etmem hava cok soguk bende yarin gidiyorum bebisimi girmeye bir ayi bir haftabgecti meraltayim:)

Ben de hayatta silmem. Bir kez leke olmuştu sildim çıkmadı.
Ablamın üç çocuğu var 8-9 ve 14 yaşlarında. Çok fenalar. Ablam da ceza veriyordu yine ceza bitince aynı yaramazlık.
O da sorun çıkarana ceza olarak duvar sildiriyor. Duvarları her daim tertemiz bir taşla iki kuş.
Onlarda hiç itiraz etmiyorlar garibanlar görev bilmişler
aa ne guzel bi cezaymis hiç aklima gelmemisti
ama benimkilere pek guvenmiyorum siliyim derken daha beter edebilirler:eek:

Ben de yarın gidicem kontrole:) bi de kan vericem değerlere bakılacakmış -kurtulamadım kan işinden arkadas- neyse minik ağızı görim bana yeter. Bi de böbrek damarında genişleme var, kaç mm olmuş onu meraktaym geriyor beni bu konu bi hayli :/

park yatak alan yok mu :110:
park yatak alan yok mu :110:
Canim ben alacaktim ama bir tanidik hic kullanmadigi park yatagini verdi mothercare 70x100 olcusu ben alsaydim kraft alacaktim ama bu geleni cok begendim.
Pamidor ve civil maazalarina bakiyordum park yatak cesiti cok internet satısı da var istersen bir goz at...

geçmiş olsun çok ,geçer inşallah,bu arada sana bişey sorucam,sabahları aç karna ferrum sanol duadenol içiyorum,bide doktor suda eriyen kalsiyum verdi aç karna,
Sorum:1- İkisini aynı anda kullanabilir miyim?
2- Kalsiyumu içince ağzım zehir gibi oluyor,meyve falan yiyebilir miyim? 2 saat süt ve süt ürünleri içmesin,yemesin demişler eczaneden,meyveye bişey dememişler...
Demirle beraber alma bence kalsiyumu. Bende sabah kalsiyum alıyorum kahvaltıdan yaklaşık 2 saat sonra yada başka bir öğünden ferro sanol u alıyorum. . Ben kadın doğum dayken bu ferro sanolun ilaç temsilcileri tok karnina alınabildiğini söylüyorlardı hemekten2 saat sonra alınsın diyorlardı bende oyle yapıyorum.

Kalsiyumu alınca niye ağzın oluyor bilmiyorum inan ama bi tatli kaşığı bal alsan daha iyi sanki meyvedeki vitaminle etkileşimi nasıl bilmiyorum

Kizlar ben simdiden geceleri yatamiyorum sola yatiyorum sol tarafim agriyo ama Nasil, Saga yatiyorum aYni, sirt üstü yatsam bu sefer benim cadi yerinde durmuyo napcam simdiden uykusuz geceler basladi. Sizdede öylemi?
Dhn gece 1.30 da uyandım wcye sonra tam dalıyorum uyaniyorum tam rüya görüyorum uyaniyorum boyle 1.30 saat geçirdim yatakta. Sonra kalktım tv açtım birazda öyle 3.30da yatağa girdim biraz daha oturdum sonra uyudum neden oldu anlamadım

en az alınması gereken kılo 7-8 diye bılıyorum.
Kilo varsa önceden alınması gerekmez o kdr. Bmi durumuna göre kilo alımı takip ediliyor.. mesela benim19 du ben 12 ile 17 arası alabilirim ama almasam iyi olur. Yine de bu gerçeği duyunca biraz saldım yeme işini :D mesela Şu anda YARIM paket eti karam çan fıstıklı bitter yedim :))

ya kızlar bişey soracam bu mevlütte vereceğimiz hediyelerin üzerine yazı yazacak mıyız ? yazacaksak ne yazmak lazım ?

ya kızlar bişey soracam bu mevlütte vereceğimiz hediyelerin üzerine yazı yazacak mıyız ? yazacaksak ne yazmak lazım ?​
hoşgeldin ayse falan yazıyorlar genelde..tarih de yazıyor bazılarında

Dhn gece 1.30 da uyandım wcye sonra tam dalıyorum uyaniyorum tam rüya görüyorum uyaniyorum boyle 1.30 saat geçirdim yatakta. Sonra kalktım tv açtım birazda öyle 3.30da yatağa girdim biraz daha oturdum sonra uyudum neden oldu anlamadım

bende tam tersi bi yatıyom sabaha kadar deliksiz aslında gece bi ara kalkıp wc ye gitsem iyi olacak çünkü sabaha karnım ağrımış oluyor, bi ara uyuyamıyordum ama şimdi son günlerde yine iyiyim ne pozisyon ne karın ne dönme kendimden haberim olmuyor valla

Back
X