Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım keseleri kendin mi yaptın yoksa hazır boş satılan keselerden mi aldın ayrıca içine ne koydun toplamda keseler kaça maloldu sana öğrenebilirmiyim?ekledim canım inşallah işine yarar
Ya ben de park yatak alıcam ama içine yatağı için dışardakiler hiç içime sinmiyo. Yumuşak iyi değil diyolar, sertlik dereceleri falan diyolar. Kafam karıştı :/ Bi de yerimiz küçük bizim küçük park yatak bulduk 60X100 ona uygun pek bi şe de yok :/benimde park yatak beşiğimiz. boyutunu bilmiyorum pepetto markası, içine yatak alıcam daha henüz çıkmadık yatağını almaya çarşıya,sizler pamuk,yün filan demişsiniz ben şu mağazalarda satılan pamuk olan yataklardan almayı düşündüm. elledim baya yumuşak ve güzel geldi fiyatı da 100 tl gibi birşeydi.
ben oda yapmayı düşünmüyorum 4 yaşına kadarbende park yatak alacağım
gittigidiyordan beğendim bi tane akşam eşim gelsin göstereyim alacağım
Ben şimdi çocuk odası yapmadığım için yanımda yatıracağım için aldım canım. Oda yapacağım zaman güzel bi mobilya takım alırız uzun yıllar kullanabileceğimiz şekilde. Seninkinin modelini görebilir miyim ?
yok be canım sert olduysa ozur dılerım ama dukkan dukkan gezıoz masallah hepımız ıllakı gormusunuzdur dıye dedım neyse bısekılde halledılcek nasılsa.. oval besıgede yıne dıkdortgen alınır heralde basına ucuna bıslr tepılır zaten bebek 5 6 aylık olana kadar donemıyoo bı sorun olmaz sanırım...benimkının yatağı şu eskiden yünden döşek yaparlardıya o şekilde. yumuşak ve ınce geldı bana ondan değiştirmek ıstedım. bir de cok derın egılıp ıcınden bebegı almak zor ve bebek ıcıne gomulur ondan dert ettık .
hoş o olmasa başka bır sey dert ederız. ikinci üçüncü anneler bızı atacak yakında burdan :)
bilmem ki canım :S sen nasıl ayarlıyacaksın yumuşaklığını filan :s o zaman yarı ortopedik alabilirsin. birde park yatağı ufak alma benim 70e 110 öyle çok çok büyük değil. bu tür park yataklara daha uygun yatak bulursun.Ya ben de park yatak alıcam ama içine yatağı için dışardakiler hiç içime sinmiyo. Yumuşak iyi değil diyolar, sertlik dereceleri falan diyolar. Kafam karıştı :/ Bi de yerimiz küçük bizim küçük park yatak bulduk 60X100 ona uygun pek bi şe de yok :/
haklı biraz park sorunu çok,kalabalık .karşıdan Eminönüne mi geleceksin?
evet ama eşim gelmiyor ctesi gidebiliriz anca oralarda tıklım tıklım olur hsonu diye ikna olmuyor :)
Seninkinin markası neydi? 10 cm fazla görünmüyo ama yanlarında zımbırtı falan filan oluyo iyice büyüyo :/ bi bakayım seninkine de.bilmem ki canım :S sen nasıl ayarlıyacaksın yumuşaklığını filan :s o zaman yarı ortopedik alabilirsin. birde park yatağı ufak alma benim 70e 110 öyle çok çok büyük değil. bu tür park yataklara daha uygun yatak bulursun.
papetto canım istersen birde o modellere bak yanlarındaki zımbırtılar çıkıyor bende ister tak ister çıkar. bilmiyorum ben beğendim öyle abartı bir büyüklüğü yok normal beşikler gibi.Seninkinin markası neydi? 10 cm fazla görünmüyo ama yanlarında zımbırtı falan filan oluyo iyice büyüyo :/ bi bakayım seninkine de.
ama artık bı doktora karar vermelisin zaten bunda sanra göreceğin 3-4 kez olacak doktoru, oda senı cok hatırlamayacak... bedne ılk bebeğimde aynı şeyı yaşadım aşağı yukarı 5 aylık olana kadar bulmadım kafama göre bı doktor...işte kısmet mi denir ne denir bılmıyorum. şansıma kacıncı doktor bakalım bu hafta başkasına gıdecegım.
sen yazmayalı aylar olmuştur ama senın sımdıye kadar hakkında yazdıgın her seyı bılıyorum mesela .
seni tanımıyorum bıle ama karşındaki her ınsanı önemsedi mi hakkındakılerı de hatırlıyorsun. bundan yola cıkarak bu dr hastalarını onemsemıyor sonucuna vardım.
güzel söz söylesın, gülücük atsın demıyorum ama içeri gırmeden hakkımdakılerı okusun baska bır sey ıstemıyordum.
Sevindim Canım Ya Bide Ben Başlıyaydım Şu Yıkama Ütüleme İşine Bu Hafta Sonuda Beşiğin Süs İşleriyle Uğraşdım Çalışınca Hafta Sonları Hep Bişeyler Çıkıyo Kalıyoteşekkür ederim canım iyiyim yatıyorum evde
annem gelecek akşama
dalinin sıvı deterjanı ve yumuşatıcısını istedim akşam kızımın kıyafetlerini yıkayıp çantayı hazırlayacağım