• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

bende park yatak alacağım
gittigidiyordan beğendim bi tane akşam eşim gelsin göstereyim alacağım​
Ben şimdi çocuk odası yapmadığım için yanımda yatıracağım için aldım canım. Oda yapacağım zaman güzel bi mobilya takım alırız uzun yıllar kullanabileceğimiz şekilde. Seninkinin modelini görebilir miyim ?

benimde park yatak beşiğimiz. boyutunu bilmiyorum papetto markası, içine yatak alıcam daha henüz çıkmadık yatağını almaya çarşıya,sizler pamuk,yün filan demişsiniz ben şu mağazalarda satılan pamuk olan yataklardan almayı düşündüm. elledim baya yumuşak ve güzel geldi fiyatı da 100 tl gibi birşeydi.

benimde park yatak beşiğimiz. boyutunu bilmiyorum pepetto markası, içine yatak alıcam daha henüz çıkmadık yatağını almaya çarşıya,sizler pamuk,yün filan demişsiniz ben şu mağazalarda satılan pamuk olan yataklardan almayı düşündüm. elledim baya yumuşak ve güzel geldi fiyatı da 100 tl gibi birşeydi.
Ya ben de park yatak alıcam ama içine yatağı için dışardakiler hiç içime sinmiyo. Yumuşak iyi değil diyolar, sertlik dereceleri falan diyolar. Kafam karıştı :/ Bi de yerimiz küçük bizim küçük park yatak bulduk 60X100 ona uygun pek bi şe de yok :/

bende park yatak alacağım
gittigidiyordan beğendim bi tane akşam eşim gelsin göstereyim alacağım
Ben şimdi çocuk odası yapmadığım için yanımda yatıracağım için aldım canım. Oda yapacağım zaman güzel bi mobilya takım alırız uzun yıllar kullanabileceğimiz şekilde. Seninkinin modelini görebilir miyim ?
ben oda yapmayı düşünmüyorum 4 yaşına kadar
zaten kiracıyım
ablam mobilya beşik al desede ben yanaşmıyorum çünkü alsamda koyacak yerim yok
crest beğendim
yatak odam da salonumda beyaz olduğu için beyaz düşündüm
yatak odamda perdelerim pudra ve yatak başlığım uçuk pembe
en çok bunun uyacağını düşündüm
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/crest-cr-107-besik-oyun-parki-beyaz-70-x-110-cm-135532888

benimkının yatağı şu eskiden yünden döşek yaparlardıya o şekilde. yumuşak ve ınce geldı bana ondan değiştirmek ıstedım. bir de cok derın egılıp ıcınden bebegı almak zor ve bebek ıcıne gomulur ondan dert ettık .
hoş o olmasa başka bır sey dert ederız. ikinci üçüncü anneler bızı atacak yakında burdan :)
yok be canım sert olduysa ozur dılerım ama dukkan dukkan gezıoz masallah hepımız ıllakı gormusunuzdur dıye dedım neyse bısekılde halledılcek nasılsa.. oval besıgede yıne dıkdortgen alınır heralde basına ucuna bıslr tepılır zaten bebek 5 6 aylık olana kadar donemıyoo bı sorun olmaz sanırım...

Kilo varsa önceden alınması gerekmez o kdr. Bmi durumuna göre kilo alımı takip ediliyor.. mesela benim19 du ben 12 ile 17 arası alabilirim ama almasam iyi olur. Yine de bu gerçeği duyunca biraz saldım yeme işini :D mesela Şu anda YARIM paket eti karam çan fıstıklı bitter yedim :))​
Bence önceden kilo olsada gerekir 7-8 kilo. Gününde doğan bebeğin kilosunu ortalama 3 kg,kan artışı 1 kg,plasenta 1kg, bebeğin suyu 1kg, büyüyen rahmin ağırlığı1kg etti 7 kilo. Vücudun topladığı ödemi ve büyüyen göğüsleri saymadım bile.
bu arada afiyet olsun,yarasın bebişine :)​
Demek ki ilk başta tartıldığımızda şişkinlik falan vardı ya da arada kilo kaybettik.

Bugun kontrole gittim 30 haftalik 1500 kg dedi doktor ama ters dedi cok uzgunum ya sezeryan olurmusum egerbdonmezse.sizinde boyle bi durumunuz oldumu? Yuruyus yap dedi doktor aslinda evde cok hareketliyim ama bi akil verin ya :KK43:

Dur panik yapma henüz erken bunun icin drlar hep oyle direk sezeryan der hic oyuna gelme sanciyla bile donduruyo mevlam örnekleri var. Ilk dogumum bu yuzden sezeryan olmuştu sonradan öğrendim ki deneneblir beklnebilir değişebiir durummus. Onun icin egzersizler var yercekiminden destek alinan. Merdivenleri yan yan inip cik demisti bana doktorum sırtını duvara verip yengec gibi yanlamasina inip cikican gunde iki uc kat. 15 dk kadar oryantalde kalca hareketlerini hafifce yapican. Kedi deve hateketiydi sanırim birkac hareket daha var ben bu konuyu takipteyim ilkinden sebep ogrenip derleyip toprlndikca yazarim buraya insallah​
Yemeyle icmeyle yurumeyle bi alakasi varmidir acaba bu durumun bilmiyorumki.kilosu nasil peki haftaya gore

Ya ben de park yatak alıcam ama içine yatağı için dışardakiler hiç içime sinmiyo. Yumuşak iyi değil diyolar, sertlik dereceleri falan diyolar. Kafam karıştı :/ Bi de yerimiz küçük bizim küçük park yatak bulduk 60X100 ona uygun pek bi şe de yok :/
bilmem ki canım :S sen nasıl ayarlıyacaksın yumuşaklığını filan :s o zaman yarı ortopedik alabilirsin. birde park yatağı ufak alma benim 70e 110 öyle çok çok büyük değil. bu tür park yataklara daha uygun yatak bulursun.

karşıdan Eminönüne mi geleceksin?
evet ama eşim gelmiyor ctesi gidebiliriz anca oralarda tıklım tıklım olur hsonu diye ikna olmuyor :)
haklı biraz park sorunu çok,kalabalık .
bir de kıyafet tekstil alacaksan bence de gelme ama diğer süs şişe vb içinse olabilir.
bize yakın ben bile gözüm yemedi gıtmeyı. anlamıyorsun gezerken akşam oluyor pert olmuşsun. şuna da bakalım buna da.

bilmem ki canım :S sen nasıl ayarlıyacaksın yumuşaklığını filan :s o zaman yarı ortopedik alabilirsin. birde park yatağı ufak alma benim 70e 110 öyle çok çok büyük değil. bu tür park yataklara daha uygun yatak bulursun.
Seninkinin markası neydi? 10 cm fazla görünmüyo ama yanlarında zımbırtı falan filan oluyo iyice büyüyo :/ bi bakayım seninkine de.

Seninkinin markası neydi? 10 cm fazla görünmüyo ama yanlarında zımbırtı falan filan oluyo iyice büyüyo :/ bi bakayım seninkine de.
papetto canım istersen birde o modellere bak yanlarındaki zımbırtılar çıkıyor bende ister tak ister çıkar. bilmiyorum ben beğendim öyle abartı bir büyüklüğü yok normal beşikler gibi.

ıyı aksamlar hatunlar..nettınız ne yaptınız..

kontrole gıden yokmu yaaa..ben 33. haftada gıdıcem yarın 32. haftaya gırıyorum gercı ama daha cokmus gıbı gelıyor sızı takıp edınce mutlu oluyorum ben :D

cok yorgunum yenı geldım programdan yarın bırdaha var..ve benım yarın 8 kısılık maklube sıparısım var:KK17:nasıl yetısecek hıc bır fıkrım yok..

işte kısmet mi denir ne denir bılmıyorum. şansıma kacıncı doktor bakalım bu hafta başkasına gıdecegım.
sen yazmayalı aylar olmuştur ama senın sımdıye kadar hakkında yazdıgın her seyı bılıyorum mesela .
seni tanımıyorum bıle ama karşındaki her ınsanı önemsedi mi hakkındakılerı de hatırlıyorsun. bundan yola cıkarak bu dr hastalarını onemsemıyor sonucuna vardım.
güzel söz söylesın, gülücük atsın demıyorum ama içeri gırmeden hakkımdakılerı okusun baska bır sey ıstemıyordum.
ama artık bı doktora karar vermelisin zaten bunda sanra göreceğin 3-4 kez olacak doktoru, oda senı cok hatırlamayacak... bedne ılk bebeğimde aynı şeyı yaşadım aşağı yukarı 5 aylık olana kadar bulmadım kafama göre bı doktor...
sonra buldum ve hala aynı doktora gıdıyorum
benımde doğumla ılgılı kaygılarım var..özel muayenesı var ya doğuma yetışemezse ya gelemezse dıye.. bu tur doktorlar pek normal doğumu ıstemıyor sankı işlerini bozduğu için zamanı-saatı yok ya... başında en az 1-2 saat kalması gerekıyor..
bakalım kısmet

sen hangı doktora gıdıyorsun bu arada

Kızlar bebe bakım ürünlerini mustela alacaksanız bugün n11 turuncu kasadan aldım. Fiyatlar diğer yerlere göre bayağı uygun geldi bana. Ürünler elime sorunsuz geçer inşallah :)

teşekkür ederim canım iyiyim yatıyorum evde
annem gelecek akşama
dalinin sıvı deterjanı ve yumuşatıcısını istedim akşam kızımın kıyafetlerini yıkayıp çantayı hazırlayacağım
Sevindim Canım Ya Bide Ben Başlıyaydım Şu Yıkama Ütüleme İşine Bu Hafta Sonuda Beşiğin Süs İşleriyle Uğraşdım Çalışınca Hafta Sonları Hep Bişeyler Çıkıyo Kalıyo

Back
X