• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

him sen gir o odaaya o zman : )
onumde kocaman 3 ay var nasil 5 kilo alicam ki
sanki her gun tartim artiyor , 75 i gozden çiakrdim ben
su an 68 im :KK43:(
Hala inanamıyorum bende ben hep en az 90 la grerim dyodum 67 yle hamile kaldm ilk 2 ay 65 e düştüm şimdi 70 oldum 75 le biter umarım ,ama sen zayıf başlamşsıınn 75 te gayet iyi sende gireblirsin o odaya biraz :kk77:

idrar yaptıktan sonra rahatsızlık hissi oluyor alt tarafta sabah bi idrar tahlili vereyim inş enfeksiyon falan cıkmaz:KK61:

Kızlar bakın ben bunlardan yapıcam şişeleri ve kurdeleyi aldım başladım etiketleri özalitçiye yaptırıcam sizede fikir olur belki isteyene şişeleri aldığım yeri söylerim

tşkler canım.
Kızlar cam şişelerden arayanlar, istanbulda olanlar eminönüne şarkhana baksın. Irda çeşit çeşit boy boy var. Eminolun internetten almaktan daha hesaplıya gelir. Ben mevlüt zamanı almayıdüşünüyorum. Hele şarkhana gidince kendimi kaybediyorum. Mesela girişte çeşit çeşit incili boncuklu taçlar var, lohusa tacı olarak kullanılabilir gözüm kalıyo. Tesettürlüyüm, kızımda taç takmıyo maalesef ama tokalrıda var. Gidersniz ne demek istediğimi anlıcaksınız:)

tşkler canım inş gidip bakmak lazım.

İşte Beşîğimiz Bu :D

Çok güzel olmuş dünürüm gelinimin yatağı elleriniZe sağlık :)

size birşey soracam şimdi benim göbek deliğimin sol tarafı biraz acıyor genelde ayakta durduğumda oluyor sizde de oluyormu bu durum. sanki orada kas yırtılmış gibi bir acıma var elleyince falan da acıyor. dinlenince geçiyor acaba karnım büyüdüğünden mi oluyor

benimde göbek deliğimin sağ tarafına doğru olan hemen yanı ağrıyordu içerden acıyordu yırtılıyor geriliyor gibi oldu perşmbe cuma günüydü. Cumartesi akşamı gece 23 gibide yatmadan önce kasıklarımda adet olcakmışım gibi hafif bir ağrı vardı yattık eşimle yatakta ikende tam 20dk- 30dk olabilir saate bakmadım ama tahmini o kadar vakitte bir alttan batma ağrıda hafif artış oluyordu sanırım merak ede ede sonunda yalancı doğum sancısı yaşadım gece kaça kadar devam etti bilmiyorum bacaklarımı sıkı sıkıya sanki çocuk çıkacak die kapatmışım bacakları kasmışım, sanırım geçince ağrı uyumuş kalmışım. Ve artık dışarda fln çok ayakta kaldıysam yada evde eğilip doğrulmalı çok iş yaptıysam karnımn altı kısmı sertleşiyor garip bişiler oluyor alttan ağrı değil kasılma değil garip bişi çişimde gelio gibi oluyor ve göbek deliğim gerim gerim geriliyor daha dr.uma gitmem var 12 aralıkta gitcem kızlar korkuyorum inş bişi yoktur. Bazılarıız hareketlerinde dışarı doğru tekme atmalarında azalma var die sormuş ya bnmde bu 3 gündür fln dışarı tepiklemiyor içerlerde geriniyor bnim canım yanıyor kıvrım kıvrım dolaşıyor ufak pıtlar yapıyor yer değişiyor aşağı yukarı karnımda. Sola yattığımda ise sol yanıma kasıklarıma doğru aşağı iniyor taa yanıma boşluklarıma kadar bişiler yapıyor okadr yana doğru gelir mi ki şaşıyorum cidden kızlar değil hareket ediyor ama böle değişti garip oldu hareketleri içeiçe vuruyor :)
Pazar günü hızla bebiş kıyafetlerini yıkamaya başladım biran önce çantayı hazırlamak lazım fikrini iyice hissettim :) bebişin kıyafetleri bitsin bnm pijemalarıda yıkıcam bir emzirme sütyeni aldım 3 yeni külot aldım 3 yeni atlet aldım hastabezi alıcam külot gibi giyilenlerinden almayı düşünüyorum depend olanınkine baktım ama orta mı büyük mü alalım bilemedik eşimle bel çevresi cm mı yazıyor üstünde. benim için başka ne koyulması lazım kızlar çantaya kendime 1 yelek koycam 1 temiz yemeni koycam. Terlik nasıl bişi almak lazım plastik gibi olanlardan mı tüylü peluş gibilerden mi sizce.? 2 çorap koycam patikte koyalım mı ? :)

bebek içinde 2 takım hastane çıkışı bir peluş battaniye (iki tane hast. çıkışında penye battaniye var) 2 bady ayağına çorap patik koycam emzik biberon koycam yenidoğan prima prime care bez. başka neler koyulmalı kızlr ?

kızlsr foxta şuanda 1 kadın 1 erkek 1 bebek programı var çok komik kız sancı çekiyor doğurmak üzere gülmk isteyenler açıp izleyin biz eşimle izliyoruz :)

benimde göbek deliğimin sağ tarafına doğru olan hemen yanı ağrıyordu içerden acıyordu yırtılıyor geriliyor gibi oldu perşmbe cuma günüydü. Cumartesi akşamı gece 23 gibide yatmadan önce kasıklarımda adet olcakmışım gibi hafif bir ağrı vardı yattık eşimle yatakta ikende tam 20dk- 30dk olabilir saate bakmadım ama tahmini o kadar vakitte bir alttan batma ağrıda hafif artış oluyordu sanırım merak ede ede sonunda yalancı doğum sancısı yaşadım gece kaça kadar devam etti bilmiyorum bacaklarımı sıkı sıkıya sanki çocuk çıkacak die kapatmışım bacakları kasmışım, sanırım geçince ağrı uyumuş kalmışım. Ve artık dışarda fln çok ayakta kaldıysam yada evde eğilip doğrulmalı çok iş yaptıysam karnımn altı kısmı sertleşiyor garip bişiler oluyor alttan ağrı değil kasılma değil garip bişi çişimde gelio gibi oluyor ve göbek deliğim gerim gerim geriliyor daha dr.uma gitmem var 12 aralıkta gitcem kızlar korkuyorum inş bişi yoktur. Bazılarıız hareketlerinde dışarı doğru tekme atmalarında azalma var die sormuş ya bnmde bu 3 gündür fln dışarı tepiklemiyor içerlerde geriniyor bnim canım yanıyor kıvrım kıvrım dolaşıyor ufak pıtlar yapıyor yer değişiyor aşağı yukarı karnımda. Sola yattığımda ise sol yanıma kasıklarıma doğru aşağı iniyor taa yanıma boşluklarıma kadar bişiler yapıyor okadr yana doğru gelir mi ki şaşıyorum cidden kızlar değil hareket ediyor ama böle değişti garip oldu hareketleri içeiçe vuruyor :)
Pazar günü hızla bebiş kıyafetlerini yıkamaya başladım biran önce çantayı hazırlamak lazım fikrini iyice hissettim :) bebişin kıyafetleri bitsin bnm pijemalarıda yıkıcam bir emzirme sütyeni aldım 3 yeni külot aldım 3 yeni atlet aldım hastabezi alıcam külot gibi giyilenlerinden almayı düşünüyorum depend olanınkine baktım ama orta mı büyük mü alalım bilemedik eşimle bel çevresi cm mı yazıyor üstünde. benim için başka ne koyulması lazım kızlar çantaya kendime 1 yelek koycam 1 temiz yemeni koycam. Terlik nasıl bişi almak lazım plastik gibi olanlardan mı tüylü peluş gibilerden mi sizce.? 2 çorap koycam patikte koyalım mı ? :)

bebek içinde 2 takım hastane çıkışı bir peluş battaniye (iki tane hast. çıkışında penye battaniye var) 2 bady ayağına çorap patik koycam emzik biberon koycam yenidoğan prima prime care bez. başka neler koyulmalı kızlr ?

yalancı doğum sancısı değil benim dediğim. ben doktora sordum yalancı doğum sancısını o da karnın sertleşmesi demişti günde 7 8 defa filan olması normalmiş. bu dediğim alt kısımda ağrı sancı batma hissi değil sadece göbek deliğim de acıma var. çok ayakta durursam oluyor bu cuma doktor kontrolüm var onu da sorarım artık ne demek diye. ayrıca hareketlerinde sürekli değişmeler olması da normal ha alt tarafta ağrı sancı olursa evet doktora sormakta yarar var bence. benim kimi zaman içeri vuruyor kimi zaman geriniyor kimi zaman ise resmen karnımı hoplatıyor :) yeter ki tepişsin ne şekilde olduğu çokta önemli değil sanırım :) kasıklarda hareket etmesi benim genelde yatağa yattığımda oluyor ve hep sol tarafımda yatarsam oluyor. ama sürekli değil.

Kizlar hep okuyom da türkiyede dogum yapinca bebegin esyalarini bezini kendi bezinizi evdenmi götürüoysunuz dikkatimi cekti.

• [QUOTEARMAGAN, post: 38079430, member: 292487"]Kizlar hep okuyom da türkiyede dogum yapinca bebegin esyalarini bezini kendi bezinizi evdenmi götürüoysunuz dikkatimi cekti.[/QUOTE]

Evet canta hazirliyoruz... Bazı hastanelerde veriliyor bazilarinda verilmiyor yani bir standart yok

Kızlar yarın anneme gidiyorum cumartesiye kadar ordayım inşaAllah:) bebişin kıyafetleri yıkandı ütülenmeyi bekliyor. Bikaç eksiğim var onlarıda halledicem inşaAllah. Hastane çıkışı alıp süslicem daha:)
Birde ben ne zaman yer fıstığı yesem midem bulanıyor kötü oluyorum. Eşimin yerfıstığına alerjisi var, bîraz fazla yesin fenalaşıyor. Bana noluyor anlamadım, benden sanadamı geçti diyo dalga geçiyo:( birsz yedim bu akşam kötü oldum, hepsi çıktı zaten.

Birde bugün arada sol kasığıma batmalar oldu. Ama iğne batması gibi. Canımı yaktı. Ordaki damarların gerildiğine yoruyorum, inşaAllah öyledir yani:(

• [QUOTEARMAGAN, post: 38079430, member: 292487"]Kizlar hep okuyom da türkiyede dogum yapinca bebegin esyalarini bezini kendi bezinizi evdenmi götürüoysunuz dikkatimi cekti.

• Evet canta hazirliyoruz... Bazı hastanelerde veriliyor bazilarinda verilmiyor yani bir standart yok
[/QUOTE]

Dikkatimi cektide burda cünki bebegin kiyafetinden biberon emzigine kadar hastanede veriyolar. Bizim burda da öyle hastane ikrami süsler Filan kimse yapmiyo türkiye de ne güzel ya imreniyom valla.

Hepinizi alıp (esla hariç) bir odaya kapatıcam. Dünya sopa çekicem. Bakayım siz neden kilo almadınız. Önünüze baklava,börek doldurcam yemeyene sopa.
Eslaa kac kilo almisti 2. Sirada senden sonra ben varim diye biliyorum yarin doktora gidicem kesin belli olur ama suana kadr 20 kilo aldim:))

ıyı bır bakıs acısı da bıberon alan bebeklerın anne memesını cokkısa bır surede bırakacagıda Allahın emrı.. o yuzden mumkun mertebesagılan sutun deepfreez de bekletılıp ılk 6 ay sadece memeden emzırırlıp sonrasnda bıberona gecırılmesı taraftarıyım oda calısan anneler ıcın..

deepfrez de 12 aya kadar kalabıldıgını bılıyorum sutun

işe dönünler için (mesela kendim) malesef anne sütünü biberonla vermek zorunda kalacaklar. ben de istemiyorum ama kaşıkla falan da çok zor olur. hava yutar gaz sorunu olur bu sefer de. :KK43:

Back
X