• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Aslinda kan hapini iciyorum duzenli ama ferritin cok dusuk benim o yukselmiyor bir turlu. Hergun kirmizi et yemek, yemek yapamayan biri icin cok utopik degil mi kuzum:KK66: disardan takildigimizda da gerci kebap vb hep o tur sey yiyoruz hani hic yemiyor da degilim ki bilemiom valla bir gelip halimize aciyanimiz olaymis iyiymis de yok iste o da anca telefonda yorma kendini demeyii biliyor herkes:KK66:
Gerçekten su "yorma kendini" lafı beni de kıl ediyor. Yorma kendini diyene kdr yardım edecek olsa o kdr dik dökmesine gerek kalmayacak kişinin =)

kızlar bi şey sormak istiyorum.

biz birinden beşik bulmuştuk içindeki yatağı yıkamak istedim makinenin narin programına attım ama sanırım içi pamukmuş toplantdı top top oldu, acaba ben onu nasıl yapsam. tekrar makineye atıp güzelce yıkatıp söksem, içi kuruyunca didiklesem tekrar doldursam olur mu ki?​
Benimkinin de içi pamuk bak büyük olasılıkla ben de yıkayınca öyle olucak. Ne yapsak ki içine yeni pamuk mu doldursak dışını yıkayıp o_O
hallaç yok mu, gotür attırsın pamuğu :)

Litchi Litchi
Bacaklarım neden dolma gibi oldu ona anlam veremiyorum :)) karnım o kdr büyümedi haha iki kalem dolma üzerinde yürüyorum

Al benden de o kadar.Günleri saymama bu topic çok yardımcı oluyor, iyi ki varsınız kızlar.Bir an önce - tabi ki vaktinde gelsin- bebeğimi kucaklamak,emzirmek, popuşunu koklamak istiyorum.:nazar::nazar:
dıkkat et popişi koklarken suratına işevıvermesın :KK70:yınede mesafeyı koru derım nacızane tecrubelı bır anne olarak..pok temizlemekten gına geldı yavv dıyecegın günler cok olacak :KK70:
Ben de ayva çok seviyorum ve tüketiyorum.Ancak çiğ seviyorum bu da beni tabii ciddi sıkıntıya sokuyor kabızlık açısından.Sen nasıl tüketiyorsun iremguzum önerin var mı?Ayva yemek istiyorum ama yiyemiyorum artık.
ben sadece cıg olarak yıyorum..hergun en az 1 en fazla 2 ..cumartesiden carsambaya 3 kılo carsambadan cumartesiye 3 kılo ayva yıyorum ..hamdüsenalar olsun kabızlık sorunum yok..;) cok ekmek hamur ısı falan yemıyorum belkı ondandır

kan sulandırı iğne yapanlar,ben göbeğime yapmayı bıraktım artık eşim kolumun arkasını tutuyor ben de vuruyorum. çünkü hem göbeğimi tutmak zor oluyordu büyük olduğundan yan taraflarını tutarken zorlanıyordum ,hem de aşırı bir acıma ve kanama olmaya başladı .bende artık koldan yapıyorum sizler hala karnınıza mı devam ediyorsunuz?​
Yandan devam ediyorum bele doğru. Hep öyle vurdum zaten.​
Sizin iğne 1cm var mıdır canım?​
1.5 2 civarıdır canım.

Bende insülin vuruyorum ya benim iğne 1 cm anca vardır, bende göbeğe yaparken çekiniyorum ondan sordum. Rahatlıkla vurabilirim yani, teşekkürler ;)

Sabah benimde göbek deliğimin sol tarafı biraz acıyodu ama geçti. Bende 2 gündür göbek deliğime taktım kafayı sanki göbek deliğimin ve çevresi morarmış gibi geliyo eşim yok diyo ama öncedende böyle azıcık koyu renktemiydi acaba hatırlayamıyorum
Benimki de mosmor. Okudugum kadariyla normal

dıkkat et popişi koklarken suratına işevıvermesın :KK70:yınede mesafeyı koru derım nacızane tecrubelı bır anne olarak..pok temizlemekten gına geldı yavv dıyecegın günler cok olacak :KK70:
ben sadece cıg olarak yıyorum..hergun en az 1 en fazla 2 ..cumartesiden carsambaya 3 kılo carsambadan cumartesiye 3 kılo ayva yıyorum ..hamdüsenalar olsun kabızlık sorunum yok..:KK66: cok ekmek hamur ısı falan yemıyorum belkı ondandır

:KK48: Çişinden,kakişinden nasibimi her türlü alırım gibi geliyor.Erkek bebeklerde hemen önünü kapamak gerekiyormuş anladığım kadarıyla değiştirirken.Ben senin kadar tecrübeli değilim tabi ki öğreneceğiz bakalım:KK6:

Ayva konusunda da ne zaman yesem oldum, kaçarı yok.Ama belki de dediğin gibi hamur işiyle alakalı olabilir çünkü tükettiğim zamanlarda çok oluyordu bir ara açıkçası kahvaltıda falan tam o aralar yemiş olabilirim ayvaları.Yarın deney yapacağım inşallah bu sefer olmam çünkü çok seviyorum ayvayı , sen de ayva canavarı çıktın ama iremguzum afiyet olsun yarasın bebike de sana da.

Iyi akşamlar herkese keyfim yok bogazin yanıyor arada sıtma tutuyor gibi:KK43: is cıkısi yemeği dısarda halletmemize ragmen eve girer girmez solugu yatakta aldım sürekli bir uyku hali var bende yine cocukla ilgilenemedim üzülüyorum artik cok. Araligi cikarip izne ayrilcam galiba olmuyor bu böyle çünkü:KK43:

Geçmiş olsun canım ben de aynı durumdayım.. boğazım çok fena öksürük desen aldı başını gitti. ben ilaçla bile çok zor iyileşirim şimdi doğal yollarla nasıl iyileşecem bakalım :( sarımsaklı süt çok faydalıymış ama tam olarak nasıl yapılır bilmiyorum araştırıyotum şimdi.

Yorumlariniz için tesekkur ederim arkadaşlar.benim haftamda kontrole giden varmi bebislerinizin pozisyonu nasildi ne dedi doktorlariniz?

kolunun neresine arka kısmına mı vuruluyordu,bide göbek kadar mı acıyor?

evet kolun arka kısmına vuruluyor canım kasa değil yumuşak yere vurulmalı. ilginç olacak ama benim göbeğim hiç acımıyordu şu son zamanlar çok acımaya başladı yani aşırı kasıyordum kendimi buda bebeğe etki eder diye kola geçtim kol birazcık acıyor :)

ben hala göbekten yapıyorum kolumdan yapamam birinin tutması lazım o satte eşim yok bacağada cesaret edemiyorum doktor göbekten yapmanın sınırlaması yok yapabildigin kadar yapabilirsin dedi ama acısı aynı bende bazı yerlerde kanama yapıyor o canımı sıkıyor bacağa geçsem iyi olacak ama bakalım
ben 18:30 19:00 arası yaptığımdan eşim gelmiş oluyor eve,eğer olur da gelmez ise göbeğe vururum. dediğim gibi tamamen kendimi kastığımdan bebeğe zararı olur diye kola geçtim çünkü aşırı acımaya başladı nedense.

iğneden mi oluyor acaba,ben 2 gündür çok zorlanarak vuruyorum,iğne girmiyor göbeğime,zar zor giriyor,senin nasıl,nereden vuruyorsun iğneyi?

yok canım iğne yeri ile göbek deliğimin arasında çok fark var. tamamen büyüdüğünden acıyor sanırım.

Hastaneye gelenlere dusundugunuz bir hediye var mi kizlar ve tabii eve gelenlere
Hastane için çikolata (sepet aldım , pastanede çikolatası konup süslenecek, nazar Boncuklu arılar, ev için de kokulu taş düşündüm kese içerisinde ve çikolatası olur tbi

• Beğen
Reactions: ydm
Canim yeni gordum yazini bugun girebildim evet suyum fazla iki kontroldur .sekersiz ye dedi pohaca borek yasak dedi bebiste iki hafta onden gidiyormus ama benim seker yuklemem normal cikmisti
bende de oyle oldu canim oglumda
seker yuklem normal çikdi,suyum fazlaydi bbek iki hafta ilerideydi
ben hamileyken sehur degistirdim buyuk bi bolge univesite hastanesinin oldugu sehire geldim 8 aylikken, ogluma ultrasonda 3.5 kg dediler o zaman,seker testinin sonucunu umursamadilar direk seker im var kabul edip diyete sokdular beni

sonuç suyum azalmadi ama oglani 4 kg dogurmayi absarabildim
senin yerinde olsam baya baya bi diyete sokardim kendimi, keke pogaacyla bitmiyorki, çay kahvedeki seker, pirinç pilaci,patatesin her turlusu, ekmegin her hali, hazir biskuvi vs, çikilota .. dediigm gibi suyun sorun olmayabilir ama kilolu çocuk dogumda seni zorlar daha dogrusu dr kiloyu bahane edip seni direk sezeryana alir, tabi bide yeni doganda hipo glisemi sorunu var o bambaska ve onemli bi sorun ..

Geçmiş olsun canım ben de aynı durumdayım.. boğazım çok fena öksürük desen aldı başını gitti. ben ilaçla bile çok zor iyileşirim şimdi doğal yollarla nasıl iyileşecem bakalım :KK43: sarımsaklı süt çok faydalıymış ama tam olarak nasıl yapılır bilmiyorum araştırıyotum şimdi.
geçmis olsun canim
balli limon iç,gece yatarken vicks sur gogsune, sicak buhar da iyi gelir oksuruge
yastiginida yukselt,bu meret uyutmaz seniii

benim etrafimda herkes grip, her an hasta olcam korkuusyla yasiyorum
ve bunyemi biliyorum ben, eger bi yakalnirsam doguma kadar geçmez : ((

Back
X