• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

hepinize selamlar. hasta olmaktan nefret ediyorum hele hamileyken hasta olmak 10 kat daha zor :KK43: genizlerim,ellerim ,bacaklarım her yanım ağrıyor. geçmişi okumak bile zor geliyor :D
evet gerçekten zaten zordayız bır de rahatsızlık mahvediyor ınsanı. bende gece ağladım mide ağrısından neysekı gectı sımdı.
sende tez zamanda ıyıles. parol ıyı geliyor aslında once terliyorsun sonra bıraz toparlanıyorsun.

Günaydın kızlar. Bu gece doğru düzgün uyuyamadım. Ne tarafa dönsem o taraftaki kasığımın üst kosmında çekilme gibi ağrı oldu, ama nasıl bir ağrı:KK43: nasıl yatacağımı şaşırdım. Göbeğimin altına denk geliyor. İnşaAllah geçici bişeydir.
Bi ara uyumuşum rüya gördüm. İki tane bebek doğurmuşum, ama bebekler civciv gibi yumurtadan çıkıyor:) bi tanesi bi çıkıyo pipisi var:) aaa bu erkek diyorum. Biri kız biri erkek miş.

bu günlerde pek bebeklı rüyalar gorur olduk. senınkıde guzelmıs. hayrolsun.
seni hiç şikayet ederken görmemıstım.
nazar mı degdı ne oldu.
yoruluyorsun tabii yerınde durmuyorsun. artık bıraz dınlen bence.

Ben de her gece arkadaşlarımın yeni doğum yapmış olduklarını, bebelerini görüyorum. Doğuma taktım ama kendim korktuğumdan kendimi hiç görmüyom galiba o_O

evet gerçekten zaten zordayız bır de rahatsızlık mahvediyor ınsanı. bende gece ağladım mide ağrısından neysekı gectı sımdı.
sende tez zamanda ıyıles. parol ıyı geliyor aslında once terliyorsun sonra bıraz toparlanıyorsun.

sağol canım valla yemeden içmeden kesildim :S oysa ki çikolatalar tatlılar beni bekliyor :D cuma doktora gidicem iyileşmem zaten büyük bir ihtimal. ona sorarım o verirse içerim bişiler.portakal mandalinaya talim ediyorum şimdilik :)

ben de mesela bu sene ank da çok kar yağmaz inşallah diyorum sancı falan gelir onun paniği yerler buz muz allah korusun kaza falan.. yazıyorum kafamda senaryolar
bayaa yazmışssın sen.
yollarda kar olmuyor artık bır sey olmaz merak etme.

Kızlar burda herkes normal doğum mu yapacak merak ettim. Ben cesaret edemiyorum gerçi daha doktorumla konuşmadık ama epidüral sezeryan düşünüyorum. 20 şubatta tam dolduruyo ama bana da 10-11 şubat gibi geliyo :D

ya siz öyle dedıkce ben ne kadar özeniyorum. hele bırde haberın yoksa ve camı açıp o manzarayı görmüşsen. offf sorma zevkını.
daha 1,5-2 ay var cıdden bız nasıl yatarız bıraz daha buyununce. otururuz heralde o pozısyonda uyuklarız.
kesin yazmışsındır da ben kaçırdım sanırım hangi şehirdesin esoba

Ocak 23 te okul kapaniyor. Az kaldi okulda hep hizli gecer son haftalar. 1.donem bitince de 37 oluyorum oturup dogumu bekleriz artik. Bitti gitti saglikla gecsin bundan sonrasi da ins
evet 23 ocak uygun bana. o sırada işleri bıtırırım . sonra haydı doğuma. okulda tatıl olur.
sız ızınlı olackasınız karnelerı kım verecek.

kiz sen benim karnimi gorsen hastaneye gonderirsin valla
gun içinde bi kaç saat sakin duuryor
bazen uzaniyorum tam diyorum heah duurdu uyudu ehrhalde, yine basliyor vurmaya
iki uç yerden bi yerden vuruyor,ultrason icat edilmemis olsa ikiz mi diye dusunurdum valla : ))))

aynen canım benimkinin de vuruşları bi kaçyerden geliyor aynı anda :)

evet 23 ocak uygun bana. o sırada işleri bıtırırım . sonra haydı doğuma. okulda tatıl olur.
sız ızınlı olackasınız karnelerı kım verecek.
Notlari sisteme gireyim de karneyi veren bulunur. Lise ztn karneyi umursamiyorlar. 37+0 a kadar calisirsam karne de veririm de nasip artik

günaydın kızlar herkese hayırlı günler

bişey soracağım
ben akşam kıyafetleri bebek programına attım ama çalıştırmamıştım
annem programın çok fazla olduğunu söyledi
bebek programı 90 derece ve 2 saat 35 dk sürüyor
30 derecede en kısa programa ayarla onu dedi
ben hemen programı iptal ettim ama hala iptal olmadı

siz kaç derecede yıkadınız
makinanın fişini çekeceğim artık hala iptal edemedi programı

ben hassas programda yıkadım. 30 derece sıcaklık 600 devir sıkma. bence 90 çok fazla. ben 30'da yıkamama rağmen yine de şekli şemali bi acayip olmuştu kıyafetlerin. ütüleyince düzeldi hepsi de 90 derece bozar diye düşündüm.

Bugün alışveriş günüm bebişime hastane çıkışı almayı planlıyorum :) heyecan yaptım birden...

ben gorurum iste : ))))
mart dan once dogumu aklimdan ç_iakrdim iyimi kotumu bilmiyorum ama aklimda hep subatin bitecegi var
dogum tarihine beynimizden kendi kendimize dusundugumuzun de katkisi var demisti bana bi ebe
ilk hamileligimde dogum kursuna gitmistim orada soylemislerdi

yani aklina koyyorsun ben su gun digurcam diye,baskada bisey dusunmuyorsun
bebegon o gun gelme ihtimali varmis

bende 3 mart a takdim kafayi : ))))))))))))

Ben de hep Şubat diyorum bakalım hayırlısı :)

Ben de ruyamda tam gununde dogdugunu gordum. Ama ogluma dr ilk 21 demisti sonra gc dollenme diye tarihi degistirip 18 yapti. Oglan yine de ilk soylenen tarihte dogdu.
Bunda da once 17 subat dedi dr sonra 14 subat dedi. Ruyamda tam dr.un soyledigi gun dogdu diyordum ama hangisiydi 14 mu 17 mi bilmiyorum. Birinden birinde dogcak ama oyle hissediyorum inaniyorum.
Hatta ben surekli hayal kuruyorum dogumu fln. Sabah hastaneye gidip oglene dogurdugumu fln dusunuyorum. Ilk hamilelikte de hep hayal kurdum hayalime baya yakin sekilde dogurdum. Beynimiz sandigimizdn daha etkili. Sonucta dogumu baslatan hotmonlar da beynin etkisiyle calisiyor.

Benim kendi doğum günüm 17 Şubat :) bakalım kimin bebişi o tarihte gelicek diyodum belki seninki olur ;)

Back
X