Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendin için iç çamaşırı atlet falan da koy. ayrıca örme yelek , hırka tarzı ve çorap koy ne olur ne olmaz diye çantanda bulunsun üşüyebilirsin. ben birde bir gözüne makyaj malzemesi koymayı planlıyorum D: malum normal doğum sonrası şaftın kaymış olarak çıkabiliyorsun o yüzden insanlar korkmasın diye bir rimel bir pudra birde allık koyacağım
bebek için: bir ince battaniye,2 takım 5 li takım,1 tane 10lu hastane çıkışı,ağız mendili,yelek,çorap,ıslak mendil,bir paket bez.
kendim için : bir takım alt üst,bir takım uzun gecelik,bir hırka,2 çorap,bir terlik,2 külot,2 atlet,bir paket hasta bezi,bir paket orkid,bir ıslak mendil,havlu kağıt.
benim koyacaklarım bunlar şimdilik akılma bunlar geldi. aklıma geldikçe fazlalaştırabilirim :)
Bu haber beni çok ama çok üzdü
27yi doldurmak şartmış , benim eşim 25ini doldurdu. Bizde dört gözle bekliyorduk ama yok yine olmadı(((
Kesin seneye de şafak sayarım ben(
Ya yaş büyütme olayını bilen var mı ? Yaşını büyütse olmaz mı acaba
benimde düşündüğüm takımlardan biri 10 lu biri 5 li zaten. ağız mendili çorabı şapkasıda var ıslak mendil ve bezi hazır
kendime bak hırka ve çorap düşünmemiştim
pijama takımı ve gecelik takımı koydum hasta bezi yerine hasta kilotu almayı planlıyorum
makyaj işine gelince doktorumun beni acil durumda yönlendirdiği hastane ebeleri hakkında hiç iyi şeyler duymadım moralim bozuldu dua ediyorum bebeğim zamanını beklesinde kendi doktorumda doğurayım diye
zaten hastane doğumdan sonra kuaför fotoğrafçı ve loğusa şerbetini kendisi gönderiyormuş odaya
Benmde vardıı gözümAy evet ya nihayet çıkmış bi de çoluklu cocuklu asker yolu gozleme derdim vardı bnm
hstane çkışı içiin kalın battaniye bide sütün gelmiyebliyomş bi süre biberon koy dedi hemşire Birde kendin için terlik gbi bişyçok şükür kazasız belasız yıkadım kıyafetleri
kayınvalidem banyo havlusu bez ve şampuan almış
çantaya bebek için 2 tk hastane çıkış 1 pk bebek bezi 1 pk ıslak mendil
kendim için hasta bezi bir gecelik bir pijama takımı koyacağım
başla neler koyulacak
o hasta külotlarına baktım bende sanki ondan çıkar gibi duruyor canım böyle naylonumsu bir şeydi ben de o yüzden canpedin orta boy hasta bezini alacağım. o zaman hastane konusunda uamrım doktorunda doğurursun bizim öyle kuaför gibi bir durumumuz yok üni hastanesinde yollamazlarkız kardeşim yapacak zaten ben getirmesem o getirir kesin o yüzden sen şanslısın bu açıdan.
Benmde vardıı gözüm
hstane çkışı içiin kalın battaniye bide sütün gelmiyebliyomş bi süre biberon koy dedi hemşire
Benmde vardı gözm ne yaa yanlş yazmşımkalın battaniyemiz var zaten. ama biberonu şimdi aklıma geldi ablama minik suluklardan aldırmışlardı
ben biberon almadım daha :) şartmı bu kadar hepiniz yazmışsınız ?Benim bebek için koyduklarım ve koyacakların :)
3 tulum, 2 şapka eldiven, 3 çıtçıtlı body, 2 yedek altlık, 1 ince takım, battaniye, hastaneden çıkarken giydirmek için ismini bilmiyorum kocuk gibi tulum. + emzik, biberon, bez, şampuan havlu :) yelek 1 tane.
Ben de ayni hissediyorum. Oglunda da sadece dogunca giyeceklerini almistin fazlasina elim gitmemisti. Bizde de genetik risk var. Dogmadan emin olamiyorum amniyo fln da yaptirmadimCanlarım benim bizim özel durumumuz var biz erken alamıyoruz biz önceki bebişimiZi kaybettik o yüzden sonraya bıraktık siz alın ben de inşallah sizin izinizden gelicem. Tek düşündüğümüz bebişe sağlıkla kavuşabilmek geldiğinde birkaç parça bişey olsa da yeter alırız sonra da yeter ki Allah bu sefer tamamına erdirsin kavuşalım inşallah sağlıkla.
zor durum valla canım ben evli filan değildim eşim 15 ay yaptı askerlik hemde kıbrısta onu beklemek işkenceydi. öyle çarşı izni veya eve gelme izni filan yoktu totalde 1 sene görmedik birbirmizi sadece günde 2 defa arardı oda aynı saatlerde olurdu hiç biryere gitmezdim o arıyacak diye ay hatırlayınca içim bir kötü oldu :) umarım hakkınızda hayırlısı neyse o olur. yaş büyütme ile olacak bir durum olduğunu sanmıyorum o şartı koyduysalar yaş büyütme olmaz içinde sanırım.
Tedbir Amaçlı, mecbur burda 3 gün yatıyorsun. Bebek emiyor ememiyor ben ikinci gün sağdım mecburen. :)ben biberon almadım daha :) şartmı bu kadar hepiniz yazmışsınız ?
Canım çok üzüldüm sizin adiniza çünkü nasıl bi duygu çok iyi biliyorum geçen sefer 1 ayla kaçırmışti bnm eşimBu haber beni çok ama çok üzdü
27yi doldurmak şartmış , benim eşim 25ini doldurdu. Bizde dört gözle bekliyorduk ama yok yine olmadı(((
Kesin seneye de şafak sayarım ben(
Ya yaş büyütme olayını bilen var mı ? Yaşını büyütse olmaz mı acaba
inşallah emer canımda gerek kalmazTedbir Amaçlı, mecbur burda 3 gün yatıyorsun. Bebek emiyor ememiyor ben ikinci gün sağdım mecburen. :)
günaydın kızlar herkese hayırlı günler
bişey soracağım
ben akşam kıyafetleri bebek programına attım ama çalıştırmamıştım
annem programın çok fazla olduğunu söyledi
bebek programı 90 derece ve 2 saat 35 dk sürüyor
30 derecede en kısa programa ayarla onu dedi
ben hemen programı iptal ettim ama hala iptal olmadı
siz kaç derecede yıkadınız
makinanın fişini çekeceğim artık hala iptal edemedi programı
zor durum valla canım ben evli filan değildim eşim 15 ay yaptı askerlik hemde kıbrısta onu beklemek işkenceydi. öyle çarşı izni veya eve gelme izni filan yoktu totalde 1 sene görmedik birbirmizi sadece günde 2 defa arardı oda aynı saatlerde olurdu hiç biryere gitmezdim o arıyacak diye ay hatırlayınca içim bir kötü oldu :) umarım hakkınızda hayırlısı neyse o olur. yaş büyütme ile olacak bir durum olduğunu sanmıyorum o şartı koyduysalar yaş büyütme olmaz içinde sanırım.