• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

benım eşimde kıbrısta yapmış 99 da . çok memnun hıc gelmesem de olurdu dıyor.

ona sorarsan eşimde aynı şekilde memnundu canım :D bir kere çarşı iznine çıkmıştı internet kafede cam açtı ilk zamanlar anam ne göreyim arkada cıbıldak karılar girip girip çıkıyor tamam dedim bir daha sen çarşıya çıkma oncuk oldu yasaklandı çarşı izni bu mavi marmara olaylarından ötürü :) bana hatta dedi uzman çavuş olarak kalayım burada yaşayalım dedi bende başka şehirde yaşayamam diye vazgeçti :)

köy yerinde olsam yarasaları yakalar kargolardım size :KK45:

başımdan geçen yarasayla ilgili bir anım var orta okuldaydım ama hiç unutmam

birgün mahallede sokakta arkadaşlarla oturuyoruz
karşı komşunun evinden çığlıklar yükseldi
şükürler olsun ya rabbim allahım sen büyüksün falan sanki bir mucize yaşıyordu karşı komşumuz
camı açıktı hemen camı kapattı
kadın yalın ayak soğaka yanımıza çıktı
hem ağlıyor hem mucize diye bağırıyor
noldu dedim kadına
cimcime evimize çok mübarek bir kuş girdi daha önce hiç görmemiştim öylesini Allahım bize misafir gönderdi dedi
merak ettim bakabilirmiyim bende dedim
kadın bak ama kaçırma sakın akşam kocam gelsin ona yakalatacağım dedi
neyse biz arkadaşlarla eve girdik
bi baktım tavanda floresanın yanında baş aşağı bi karartı duruyor
abla ne mübarek kuşu bu bildiğin yarasa dedim kadına
hayalleri yıkıldı neee yarasamı dedi kendini sokağa bi attı kocası gelene kadar eve girmedi :KK45:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

aynen annemde ablamınkini göbeği düşünce yıkamıştı sonrasında ablam yıkadı sık sık ama göbek düşene kadar yıkamadılar
bunlarda tam tersi göbek düşsün diye yıkamışlar heralde
valla doktorlarada güven yok nerde doğursak anlamadımki

aslında en iyisi doktoru hemşireyi ayarlıyacaksın evde doğuracaksın kafan rahat oh mis :D ama bu devirde kimse evde doğurmaz herhalde :D

meryem suresini öneriyorlarmış kolay doğum için. ben de ara ara aklıma geldikçe okuyorum.

evet meryem suresi ve onun bir secdesi var yanlış hatırlamıyorsam 58. ayette
ben kayınvalidemden meryem ana otu istemiştim hacdan getirdi
sancın başladığında otu suyun içine koyup üzerine meryem suresi okuyacaksın o ot açıldıkça rahminde açılır dedi annem
sancım geldiğinde ben onu nerden hatırlayacağım sen al sen oku dedim bende

aslında en iyisi doktoru hemşireyi ayarlıyacaksın evde doğuracaksın kafan rahat oh mis :D ama bu devirde kimse evde doğurmaz herhalde :D

bizim karşı komşumuz evde doğurmuştu
mutfakta bulaşık yıkarken şalvarına düşmüş çocuk
ama 3. çocuğuydu
annemi çağırdı kocası hanım doğurdu gel diye
annemle gittik kadın doğurmuş
hastaneye gidinde kordonu kessinler ebemiyim ben beni neden çağırıyosunuz dedi annemde
artık nasıl alıştıysa doğurduğunu bile anlamadı kadın

ama 3. çocuğuydu
hastaneye gidinde kordonu kessinler ebemiyim ben beni neden çağırıyosunuz dedi annemde

ay koptum okurken yahu :KK70::KK70::KK70::KK70:

evet meryem suresi ve onun bir secdesi var yanlış hatırlamıyorsam 58. ayette
ben kayınvalidemden meryem ana otu istemiştim hacdan getirdi
sancın başladığında otu suyun içine koyup üzerine meryem suresi okuyacaksın o ot açıldıkça rahminde açılır dedi annem
sancım geldiğinde ben onu nerden hatırlayacağım sen al sen oku dedim bende

sancı gelmiş kimin aklına gelir bunu yapmak ya da bu sakinlik bizde olmaz herhalde. :KK57:

ama 3. çocuğuydu

yok daha neler. doğurduğunu nasıl hissetmez ya. benim mi vücudum çok nazik ya :KK43: bi yerim azcık ağrısa olay oluo.

sancı gelmiş kimin aklına gelir bunu yapmak ya da bu sakinlik bizde olmaz herhalde. :KK57:

yok daha neler. doğurduğunu nasıl hissetmez ya. benim mi vücudum çok nazik ya :KK43: bi yerim azcık ağrısa olay oluo.

o kadın ve çocukları kar diz boyu olur ayağına çorap giymezdi
biz sobanın başında üşürdük onlar sokakta gezerdi
bende düşünüyorum bazen bizmi çürüğüz yoksa nazlımıyız millet 40 ı çıkmadan tarlaya gidiyor diyorum ama yok anam devir değişti artık

o kadın ve çocukları kar diz boyu olur ayağına çorap giymezdi
biz sobanın başında üşürdük onlar sokakta gezerdi
bende düşünüyorum bazen bizmi çürüğüz yoksa nazlımıyız millet 40 ı çıkmadan tarlaya gidiyor diyorum ama yok anam devir değişti artık

çok nazlı buyutmek ıyı değil malesef. yapabilir miyiz bilmiyorum ama çok pinpirikli olmicam. annem bana bebekken herseyı blenderdan gecırıp vermıs. kocaman cocuktum hala yemek yemeyı bılmıyordum. herseyı blenderdan gecırıodular hala. böyle yapmak istemiyorum kendi çocuğuma. ben nasıl yiyorsam ona da öyle vermeyi planlıyorum. inş. düşündüklerimizi uygulayabiliriz.

ona sorarsan eşimde aynı şekilde memnundu canım :D bir kere çarşı iznine çıkmıştı internet kafede cam açtı ilk zamanlar anam ne göreyim arkada cıbıldak karılar girip girip çıkıyor tamam dedim bir daha sen çarşıya çıkma oncuk oldu yasaklandı çarşı izni bu mavi marmara olaylarından ötürü :) bana hatta dedi uzman çavuş olarak kalayım burada yaşayalım dedi bende başka şehirde yaşayamam diye vazgeçti :)
yok neysekı bızımkı ıznıne hıc cıkmamıs parası yokmuş garıbımın.
sen öyle dedın bak sımdı 15 sene oncesını kıskandım. yaşanacak bır yermiş cidden memnun kalmış çok.
gitsek mi acep? ben de ıstanbul dışında her yerde yaşarım.
senın memleketın orası bızım burası degıl maalesef

eslaa eslaa sen mi bakıyordun bir siteden kilo aralığına. 30.haftada hangi kilo aralığı normalmiş bakar mısın?
herkesin bebeği ideal kiloda benimkinde gariplik mi var?

çok nazlı buyutmek ıyı değil malesef. yapabilir miyiz bilmiyorum ama çok pinpirikli olmicam. annem bana bebekken herseyı blenderdan gecırıp vermıs. kocaman cocuktum hala yemek yemeyı bılmıyordum. herseyı blenderdan gecırıodular hala. böyle yapmak istemiyorum kendi çocuğuma. ben nasıl yiyorsam ona da öyle vermeyi planlıyorum. inş. düşündüklerimizi uygulayabiliriz.

aynen bende karşıyım nazlı büyütmeye
ama kendi çocuğu olunca insanın değişiyor heralde

mesela arkadaşın 2 yaşında kızı var
3. katta oturuyorlar ve kız merdivenlerden çıkmıyor
ya kendisi çıkarıyor kucağında ya babası
babası işteyken bile çağırıyolar gelsin çıkarsın diye
kız hamileydi hala kucağında çıkarıyordu kızı
mesela ketçabı elle yemeye bayılıyor
döküyor tabaya parmağıyla yalıyor
yemek konusunda çatal tutmaz herşeyi annesi yedirir
alıştırma böyle çocuk olunca nasıl baş edeceksin ikisiyle derdim
daha çok küçük yiyemez derdi

eşime hep derdim öyle bir çocuk yetiştireceğimki görecek herkes diye
ben çok kuralcıyım ama eşimde öyledir
yani ben izin versemde o vermez
inşallah Allah yüzümüzü kara çıkartmaz da akıllı uslu çocuklar yetiştiririz

ah canim ya
uyyabilsen geçermiki
uykuyada zor dalinir ama ben uyyunca sabaaha rahatlamis oluyorum baya
ben gece uykudan uyandım midem ağzımda geç de yemedim yemeği anlayamadım gecenin köründe soda içtim ama işe yaradı mı uyuya mı kaldım bilmiyorum ya birde ben yatağa gidince uyuyamıyorum deli gibi sağa dön sola dön içim geçene kadar yatakta dönüyorum eşim bu gece düşecekmiş :) koca yatağa sığamıyorum ki göbeğimin çok büyümediğini söylüyorlar

cerrahpaşanın odalarına benziyor aynı.

Masanın diğer tarafında cam malzemeler de var da fotoğrafta çıkmamış. Bir de en az kimyasal bu laboratuvarda var diye buradayım şimdilik. Aslında okulda diğer laboratuvarlar yenilendi bu hala eski ondan oraya benzetmiş olabilirsin :)

aynen bende karşıyım nazlı büyütmeye
ama kendi çocuğu olunca insanın değişiyor heralde

mesela arkadaşın 2 yaşında kızı var
3. katta oturuyorlar ve kız merdivenlerden çıkmıyor
ya kendisi çıkarıyor kucağında ya babası
babası işteyken bile çağırıyolar gelsin çıkarsın diye
kız hamileydi hala kucağında çıkarıyordu kızı
mesela ketçabı elle yemeye bayılıyor
döküyor tabaya parmağıyla yalıyor
yemek konusunda çatal tutmaz herşeyi annesi yedirir
alıştırma böyle çocuk olunca nasıl baş edeceksin ikisiyle derdim
daha çok küçük yiyemez derdi

eşime hep derdim öyle bir çocuk yetiştireceğimki görecek herkes diye
ben çok kuralcıyım ama eşimde öyledir
yani ben izin versemde o vermez
inşallah Allah yüzümüzü kara çıkartmaz da akıllı uslu çocuklar yetiştiririz

ıns cnm. kendının olunca soz gecıremıosun sanırım. yaşayıp görcez. ama belli kurallar da olmalı yoksa daha zor oluyor. annem de bana ben yiyemem diye öyle vermiş. sonra normal yemeğe geçene kdr ilkokula gidiodum.

Back
X