• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

ben gece uykudan uyandım midem ağzımda geç de yemedim yemeği anlayamadım gecenin köründe soda içtim ama işe yaradı mı uyuya mı kaldım bilmiyorum ya birde ben yatağa gidince uyuyamıyorum deli gibi sağa dön sola dön içim geçene kadar yatakta dönüyorum eşim bu gece düşecekmiş :) koca yatağa sığamıyorum ki göbeğimin çok büyümediğini söylüyorlar
Yemek yedikten 4-5 saat sonra oluyor yeni farkettim.öğlen yemeğini yiyoruz azıcık bir şey bile yesem akşam altı gibi başlıyor ağrı ve sabah geçmiş oluyor.
Gecem zehir.

Yemek yedikten 4-5 saat sonra oluyor yeni farkettim.öğlen yemeğini yiyoruz azıcık bir şey bile yesem akşam altı gibi başlıyor ağrı ve sabah geçmiş oluyor.
Gecem zehir.

Canim gaviscon icmiyon mu ya da mide icin olan çiğneme tabletinden falan.gece hic dayanılmıyo ona bosa cekme

Slm kızlar inşallah herkesler çok iyidir.öğretmenlik yapan arkadaşlar aranızda 37. Haftaya kadar çalışmayı düşünen var mı?ben kararsızım geç çıkış saatlerinden dolayı:s

Oy senin hikayen acıklıymıs gercekten oyle yapsalar ben kaldiramazdim sanirim. Bizimkilerin merhametszlikten degil oyle bi ihtiyacim olacagini dusunemiyorlar. Herseyle tek basina mucadele etmeye aliskinim bunu basarabiliyordum da gurbette hep tek tabanca alısık nasilsa diye yorgunum gucsuzum dedgmdeki halim onlrda gercekten zorda oldugum izlenimini vermiyor. Bir de hamielik oyle nazik birsey gelmiyor galiba anneme.buyuklerle bir oturmus ömrü hizmetle gecmis o araya gebelik dogum sıkıstrmıs o yüzden öyle özel bir ihtimam gosteremiyor sanırım. Allah var dogumumda lohusaligimda cok iyi baktılar hak yiyemem simdi. Ama iste bekliom inceden dusunseler cocukla is gucle cok zor oldugunu bir sozle bari gelsek mi deseler diye:KK43:
benım oyle ıcımde kaldıkı heveslerım..ne anlatılır ne anlaşılır annecıgımın sayesınde.. bazen ımrenıyorum nıce analar var kızlarından heveslı çocuğa..benım görümcem yattı kv gece saat kurup kalktı bebegne baktı..kızının altına tam 1 ay pansuman yaoptı onune tepsiyle yemek taşıdı yeterkı yerınden kalkmasın dıye..kv kp ımın 3 . hanımı gun gormemıs ıs yapmaktan eskı kadınlardan demezkı hıc suram agrıyo..oda ana ..haa kendısını asla sevmem bu ayrı:KK70:ama yıgıdı öldurur hakkını yemem:KK51:
ya havuc sert ya bnmde makınem yoktu o yuzden
bacım kendıne bır sıkıcı al evladından onemlımı.. :KK66:

gercekten bizi cok mutlu etti doktor.su an için tehlike sınırında bi azalma yok dedi.ama her ihtimale karsi erken dogarsa ciğerleri gelişsin diye igne vurulyrm.sadece takip edckler 15 gunde bir.neyseki kızım cok hareketli teyzesi bni korkutmuyor
Allaha emanet minnoşlarımız :nazar: Sen de hiç korkma canım her şey yolunda gidecek inşallah.

e
Slm kızlar inşallah herkesler çok iyidir.öğretmenlik yapan arkadaşlar aranızda 37. Haftaya kadar çalışmayı düşünen var mı?ben kararsızım geç çıkış saatlerinden dolayı:s
esımın okulunda varhamıle bayanlar..anlatıyor bazen oyle zorlanıyorlarkı merdıvenınerken çıkarken hertarafları sıs mıs dıyor.. ızne ayrılmıyorlarmı dedım gecen doğum sonrasına kalsın dıye dişlerını sıkıyolar dıyo..

Allah yardım etsın hepınıze

bebegı ağlatan yıkayan kışı degılkı :) kımı bebek suyu cok sever kımısı hıc sevmez sırtınızdan ter akar 5 dk bebegı yıkayana kadar hatta oyle aglarkı etı kopuyo sanarsınız..tamamen bebekle alakalı yanı :KK66:

Öbür videoda sanki bebişe masaj yapıyor gibi geldi. Ilkinde şampuanı döküp çitiledi bebişi resmen. O yüzden sanki ilk bebek çok rahatsız gibiydi.

Öbür videoda sanki bebişe masaj yapıyor gibi geldi. Ilkinde şampuanı döküp çitiledi bebişi resmen. O yüzden sanki ilk bebek çok rahatsız gibiydi.
valla bız soktuk camasır legenıne köpürttük yıkadık 2 dk da ..sız ılk analar pek dıkkat edıyonuz böyle seylere..benım hıc aklıma gelmedı mesela sızın dıkkatınızı ceken seyler..

zamane annelerı sızı:KK70:kendımı moruklamıs hıssedıyorum yaaa:cool:

benım oyle ıcımde kaldıkı heveslerım..ne anlatılır ne anlaşılır annecıgımın sayesınde.. bazen ımrenıyorum nıce analar var kızlarından heveslı çocuğa..benım görümcem yattı kv gece saat kurup kalktı bebegne baktı..kızının altına tam 1 ay pansuman yaoptı onune tepsiyle yemek taşıdı yeterkı yerınden kalkmasın dıye..kv kp ımın 3 . hanımı gun gormemıs ıs yapmaktan eskı kadınlardan demezkı hıc suram agrıyo..oda ana ..haa kendısını asla sevmem bu ayrı:KK70:ama yıgıdı öldurur hakkını yemem:KK51:
bacım kendıne bır sıkıcı al evladından onemlımı.. :KK66:
haklısın cnm ama katı meyve sıkacagım yoktu.ama tabi smdi alcm.havuc suyunun onemini bilmydm gercktn

Am
e

esımın okulunda varhamıle bayanlar..anlatıyor bazen oyle zorlanıyorlarkı merdıvenınerken çıkarken hertarafları sıs mıs dıyor.. ızne ayrılmıyorlarmı dedım gecen doğum sonrasına kalsın dıye dişlerını sıkıyolar dıyo..

Allah yardım etsın hepınıze
Amin.bende İstanbul trafiğinde yoruluyorum git gel yoksa izni sonraya saklamak mantıklı.

Off günlerdir beynimi kemiren konu bu iste:( dayanamıyorum artik ciddi manada surunuyorum okulda düsüp kalcam diye korkuyorum o yorgunluk evde beni enksza cevriyor cocuguma bakamaz oldum niyetim 37de ayrilmakti ama artik inceldigi yerden kopsun dedim gidisat belli cunku amma velakin tam 32.hfta raporumu alabdgm zaman ortak sınavlar başlıyor dahasi yiginla performans ödevi teslim alacagim tarih biraz ertesi malum karne not zamani olcak.yerime hemen birini bulamazlarmis diğerlerine yıkıcak gibi duruyolar ona da gönlüm razi değil bana yapsalar ben de bozulurum bilmiom vallahi napicami sastim araligi bitirmeye caliscam en azından yazililarimi okur notlarmi girerim belki:(

Evet orda da tarihte yolculuk yapıyorsun.orası da eski üniversite mi? Cahilim biraz ankara Üniv.hakkında.
Babamda ankara Üniv.ukumuş.

Burası daha kırk yıllık ben bu laboratuvara ilk 97 yılında gelmiştim o zaman da böyleydi. Aslında bölümün tüm laboratuvarları yenileniyor bu da sırada bugün yarın yenisi yapılır :)

Back
X