• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

bir şey soracağım sizlere. şimdi benim karnım baya büyük sayılır,ben ne giyersem giyeyim bunaltıyor sanki göbeğimi sımsıkı bağlamış gibi hissediyorum. o yüzden bir tişört ve üstüme hırka ile yetiniyorum eskiden atlet giyebiliyordum ama bu bir kaç gündür böyle hissediyorum sizler de bunalıyormusunuz. atletlerim en büyük beden bu arada sıkı birşey giymiyorum eşimin tişörtlerini giyiyorum evde.

ayrıca anacım bu hastalık ne kötü etti beni başım çatlıyor :( genizlerim berbat erkenden yatmayı planlıyorum nasıl atlatıcam bu hastalığı bilmem.

İi akşamlar kızlar butikbebeden alışveriş yapan varmı nasıldır kaliteli bide teslimat kaç gün sürüyor.saglıcakla kalın kızlar

Canım hareketleri nasıl değişti tarif edermisin bende döndü die tahmin ediyorum ama bilmiyorum ben haftaya gidicem dr.a daha var.

doktor kafası yukarıda dediğinde kalbime daha baskı oluyordu ve kasığıma doğru vuruyordu. şimdi vuruş yeri değişti; göbeğimin üst tarafından vuruyor; hatta eğik oturuyorsam göğsümü kımıldattığı bile oluyor :)
bu haftalarda rahat dönebiliyormuş daha ama... önemli olan 36da doğum pozisyonunda olmasıymış.

1 ay önce doğum yapan arkadaşımla konuştum bugün. Hastane çantasına sütyen ve atlet koymaktanda emzirme atleti koy çok rahat oluyo dedi. Sizlerede yardımcı olur belki.

Ya atletten memişlerin ucu belli olursa sütyensiz giyileceği için ben hiç sevmiyorum bez sütyenleri bile uçları belli oluyor die :) o yüzden ben bez almyn emzirme sütyeni alıcamda 30-35 tl oluyor fiyatları uygun bişi bulamadım daha.

bir şey soracağım sizlere. şimdi benim karnım baya büyük sayılır,ben ne giyersem giyeyim bunaltıyor sanki göbeğimi sımsıkı bağlamış gibi hissediyorum. o yüzden bir tişört ve üstüme hırka ile yetiniyorum eskiden atlet giyebiliyordum ama bu bir kaç gündür böyle hissediyorum sizler de bunalıyormusunuz. atletlerim en büyük beden bu arada sıkı birşey giymiyorum eşimin tişörtlerini giyiyorum evde.

ayrıca anacım bu hastalık ne kötü etti beni başım çatlıyor :KK43: genizlerim berbat erkenden yatmayı planlıyorum nasıl atlatıcam bu hastalığı bilmem.

geçmiş olsunn...
benim karnım da haftama göre büyük bence canım zaten normal kilomun üzerine kilo alıp onu veremeden hamile kalmıştım :)
ben de aynıyım atlet giymiyorum evde sıcak basıyor bunalıyorum(dışarı çıkarken giyiyorum ama); hatta şu an sadece kısa kollu tişörtleyim hırkayı da attım ... eşim hasta olacaksın diye kızıyor.

doktor kafası yukarıda dediğinde kalbime daha baskı oluyordu ve kasığıma doğru vuruyordu. şimdi vuruş yeri değişti; göbeğimin üst tarafından vuruyor; hatta eğik oturuyorsam göğsümü kımıldattığı bile oluyor :)
bu haftalarda rahat dönebiliyormuş daha ama... önemli olan 36da doğum pozisyonunda olmasıymış.

Canım benimde öncekinde yukarıdaydı başı ve kaburgama batıyordu otururken dik oturmam lazımdı şimdi her zmn değil ara ara oluyor o mideme kaburgama batma işi sert bi yerini dayıyor , eskiye göre üstten rahatım şuan hep göbek deliğimin hizası ve altında oluyor hareketleri sağ sol bel boşluklarıma vuruyor ve yere eğilip kalkamıyorum kasıklarımda top gibi oluyor çıkacakmış gibi hissediyorum sanırım aşağıda kasıklarımda die düşünüyorum birde ara ara alttan baskı batma iğneleme gibi bişiler hissediyorum die döndümü die düşünüyorum. tşk ederim cvbın için canım :)

aynı msji iki kere göndermişim k.bakmayın kızlar :)

Ya atletten memişlerin ucu belli olursa sütyensiz giyileceği için ben hiç sevmiyorum bez sütyenleri bile uçları belli oluyor die :) o yüzden ben bez almyn emzirme sütyeni alıcamda 30-35 tl oluyor fiyatları uygun bişi bulamadım daha.

ben penti'nin nü serisinden yarım atlet tarzı olanlardan aldım 3 tane emzirme atleti almadım şimdiden kullanmaya başladım sütyenlerin telleri rahatsız etmeye başladı iyice...
çıkarılıp takılan o sünger midir nedir ondan da var onla da kullanabiliyorsun; uç belli olma sıkıntısı olmuyor... 25 liraydı 3 al 2 ödeydi 3 renk aldım ben de

Hastanede kim görcek ki ucunu canım ? Gerçi ben tesettürlüyüm babamlar yanıma gircek olsa hemen tülbentimi takarım. O dediğin sütyenden aldım ben 2 tane 15 liraya aldım tanesini eminönünden. Çok kaliteli. 2 tane de penye aldım. Ama o senin dediğin çok daha güzel duruyo kıyafetlerde

Canım benimde öncekinde yukarıdaydı başı ve kaburgama batıyordu otururken dik oturmam lazımdı şimdi her zmn değil ara ara oluyor o mideme kaburgama batma işi sert bi yerini dayıyor , eskiye göre üstten rahatım şuan hep göbek deliğimin hizası ve altında oluyor hareketleri sağ sol bel boşluklarıma vuruyor ve yere eğilip kalkamıyorum kasıklarımda top gibi oluyor çıkacakmış gibi hissediyorum sanırım aşağıda kasıklarımda die düşünüyorum birde ara ara alttan baskı batma iğneleme gibi bişiler hissediyorum die döndümü die düşünüyorum. tşk ederim cvbın için canım :)

rica ederimmm :)
ben de geçen gün evi süpürürken sanki sağ kaburgamın arasına bir şey girdi gibi oldu ayağını mı ittirdi ne yaptıysa :D benim hiç kasıklarımda toplanmıyor hep göbek deliğim hizasında toplanıyor okşuyorum açılıyor; ama hareket yerleri anlattığın gibi.

Benim yıllık izinlerim duruyor Ocak'ta yanıcak Dr zaten rapor veriyor ama raporumu kullanamıyorum illa ki okulda bulunmalıymışım. 32 den sonra aslında girdiğim ders bitecek ödev vericem. Raporumu kullansam mı diyorum onda da sıkıntı çıkarmazlar umarım. Insanlar işimiZ olsun da nasıl olursa olsun derdinde hiç bizi düşünen yok. Tuvalet de çok sıkıntı oluyor bana okulda :KK43:[/QUOTE evet gerçekten o da
bende yeni aldım 50 tl.bez olanlar uygun da bez olmayınca fiyat artıyor.tavsiye ederim.

kizlar ya hastanede refakatçimi kaliyor orda ?
ben Tr de olsam beni kurt kus yerdi herhalde : )
en az 4 gun ahstane personeline emanetim Allahin izniyle ..
bide çocuklara bakacak birini ayarlasma, herkes ben bakarim diyor ama en uygunu kim bilmiyorum : ( , herkes dedigimin hepsi konu komsu tabii ..

babamin karisi çalisiyor gelmez, esim baban gelsin diyor, adam gelip torunmu bakicak çok saçma deilmi
7 senedir nasil bakdiysam basimin çaresine yine bulucam bi yolunu, o gun bi gelsin bakalim hayirlisi olsun ins

Civil de vardi sanirim 17 tl diye hatirliyorum kapida odeme yapiliyor. Bi goz at istersen

Hastanede kim görcek ki ucunu canım ? Gerçi ben tesettürlüyüm babamlar yanıma gircek olsa hemen tülbentimi takarım. O dediğin sütyenden aldım ben 2 tane 15 liraya aldım tanesini eminönünden. Çok kaliteli. 2 tane de penye aldım. Ama o senin dediğin çok daha güzel duruyo kıyafetlerde
Ayy şu eminönüne gitmem lazım bnm ama eşimi beklersem akşam üzeri geliyor geç kalmış oluyoruz haftasonuda eşim dinlensin die ses etmek istemiyorum ama uygun orası galiba her konuda. Kimsemde yok bnmle gelecek eşim dışında. Ahh gurbet ahhh :(

bende yeni aldım 50 tl.bez olanlar uygun da bez olmayınca fiyat artıyor.tavsiye ederim.

50 tl çok değil mi canım ya bir sütyene bana 30-25 tl bile çok geliyor.

ayrıca anacım bu hastalık ne kötü etti beni başım çatlıyor :KK43: genizlerim berbat erkenden yatmayı planlıyorum nasıl atlatıcam bu hastalığı bilmem.
Ah canım ya bende öyleyim, sadece karın var bende de ama eşimin tişörtünü falan giyiyorum hatta polardan bi bluzu var geçen akşam diyor ki, bi bu mu kaldı giymediğin :) günler sayılı idare ediyorum gerek yok bana göre. Yani bana göre diyorum ev Hanımı ne yapar :)

kizlar ya hastanede refakatçimi kaliyor orda ?
ben Tr de olsam beni kurt kus yerdi herhalde : )
en az 4 gun ahstane personeline emanetim Allahin izniyle ..
bide çocuklara bakacak birini ayarlasma, herkes ben bakarim diyor ama en uygunu kim bilmiyorum : ( , herkes dedigimin hepsi konu komsu tabii ..

babamin karisi çalisiyor gelmez, esim baban gelsin diyor, adam gelip torunmu bakicak çok saçma deilmi
7 senedir nasil bakdiysam basimin çaresine yine bulucam bi yolunu, o gun bi gelsin bakalim hayirlisi olsun ins
Allah yardımcın olsun canım, bende yurt dışındayım burda da herşey yolunda olursa 3 gün ciddi bişey çıkarsa bayağı kalıyorsun. Tabi refakatçi falan yok. Allah'tan, elti yada kaynana var bizde oğluma kaynanam bakar yatırır yemekleri eltide yerler, öyle böyle idare edecekler.

Allah yardımcın olsun canım, bende yurt dışındayım burda da herşey yolunda olursa 3 gün ciddi bişey çıkarsa bayağı kalıyorsun. Tabi refakatçi falan yok. Allah'tan, elti yada kaynana var bizde oğluma kaynanam bakar yatırır yemekleri eltide yerler, öyle böyle idare edecekler.
oo senin bakici çokmus canim , burda 5 gunde , dr a yalvar yakar 4 gune çikabiliyorsun iste ( oda çocuk dogum kilosunu yakalarsa tabi )

benim bi eltim var 45 dk uzaklikda ama 6 çocugu var kadinin en buyugu 12 yasinda :( daha once agzini yokladim gonulsuzdu, bakarim ederim falan demedi hiç : ( onada bisey diyemem, 8 çocuga bakmak her yigidin harci deil

o yuzden eltiyi eledim seçeneklerin arasindan
bide insallah okul tatiline denk gelir, okullar açik olursa o zaman ayvayi yerim iste,oglen çocuklari alicak kimse yok okuldan : (

tezi yazıyorum haftaya gidebileceğime göre bölümleri bitirmem lazım (düzenleme yapmıyorum daha kağıttakileri bilgisayara geçiyorum)
ben kendimi böyle motive ediyorum ya ne kadar dayanabilirsem artık :)
eşim yokken uyku pek tutmuyor zaten yorgunluktan uyuyakalmadan uyuyamıyorum gece maalesef...

Tamam ders diyince gerildim de ;) yardım istersen kağıtların fotoğrafını çekip yollayabilirsin bilgisayarda yazmana yardımcı olabilirim. Onun dışında da herşey sorabilirsin yapabileceğim bişi olursa yaparım.

Kızlar Titanic var Fox da.Filmin yapımının üzerinden 17 yıl geçmiş,şaka gibi.

Back
X