• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

benimkinin normal olmadığı kesin
az önce aradı nasıl oldun diye
yatıyorum aynıyım dedim
bizde kahvaltı ettik bi arayalım dedik diyor
gülermisin ağlarmısın
şaka gibi yaa
ben burda açım kadın kahvaltı ettik diyor
sonra bişey olsa ben suçlu olurum

Ay hepimiz mi aynı şeyden yakınıyoruz..
Bende bu sabah dedim eşime aklında bulunsun kimse gelmesin doğuma , biz bize yeteriz die.
Öncesinde 3 düşüğüm var benim ya , ne yaşadığımı neler atlattığımı bi ben bi eşim biliyor. Annem kardeşlerim ne zman arasa kendileri için arıyorlar , yada konuşma arasında kötüyüm desem yat iş yapma diyor. Oldu! Koltuk mu kemiricez biz. Çok şükür durumumuz normal düzeyde. Hep der sen iyi besleniyorsun diye , yapan mı var da iyibesleniyim. Bi gel kal , 33 haftaya girdim bugün daha bir kere süpürge tutmaya gelmediler evime.
Hergün gözüm dolu . Annemle kavga ettim zaten konuşmuyorum bu sebepten. Kardeşim de her mesaj attığında heyecanla açıyorum merak etmiş mi diye. Ama yok yalnızca birşey istemek için mesaj geliyor.
Geçen kv e gittik. Eşim kızdı annesine , nasıl babaannesin sen bi gel temizlik yap , yardım et kıza dedi. Oda e benim de küçük oğlum var dedi(9 yaşında)
Güldüm dedim teşekkürler gerek yok.
Allah bizim yardımcımız olsun

Ben de netten hesapladm haftami. Takvimden saydim 32+0 da raporu almak lazim cunku

sizin bırde mınıcık çocuklarınız var. onlar ıcınde guclu olmanız gerekiyor. daha zor tabii. calısıp hamıle olmak zor. calısıp çocuklu hamıle olmak kat kat zor olsa gerek.
oyle doğru dedınkı..kızım 3 yasını gectı..sureklı kendısıyle oynamamı ılgılenmemı ıstıyor.. anne benımle konuş neden susuyorsun dıyor cok kere..ne ağrıdan anlıyor ne sancıdan..ev temızlıgı sosyal hayat es ve +sorunlar oyle gerıyorkı olmadık yerde çocuğa çıkışıyorum..vıcdan azabından da ölüyorum sonra..

bılmıyorum ya karmakarışık hersey..:KK51:

Ben de netten hesapladm haftami. Takvimden saydim 32+0 da raporu almak lazim cunku

Evet ben bugün 32+o ım. Doktor çağırdı rapor için. Ben eşimin şirketinde çalışıyor gözüküyorum o yüzden bugün rapor yazdırmaya gidicem

Bende bu sabah dedim eşime aklında bulunsun kimse gelmesin doğuma , biz bize yeteriz die.
Öncesinde 3 düşüğüm var benim ya , ne yaşadığımı neler atlattığımı bi ben bi eşim biliyor. Annem kardeşlerim ne zman arasa kendileri için arıyorlar , yada konuşma arasında kötüyüm desem yat iş yapma diyor. Oldu! Koltuk mu kemiricez biz. Çok şükür durumumuz normal düzeyde. Hep der sen iyi besleniyorsun diye , yapan mı var da iyibesleniyim. Bi gel kal , 33 haftaya girdim bugün daha bir kere süpürge tutmaya gelmediler evime.
Hergün gözüm dolu . Annemle kavga ettim zaten konuşmuyorum bu sebepten. Kardeşim de her mesaj attığında heyecanla açıyorum merak etmiş mi diye. Ama yok yalnızca birşey istemek için mesaj geliyor.
Geçen kv e gittik. Eşim kızdı annesine , nasıl babaannesin sen bi gel temizlik yap , yardım et kıza dedi. Oda e benim de küçük oğlum var dedi(9 yaşında)
Allah yardımcın olsun canım.
Benim annem kardeşlerimde sürekli arar yapılacak bişey varsa bak gelelim diye. Hatta sağolsun kayınvalidemde kızım geleyim kalayım yapayım işini gücünü der. Ama ben dik kuyruk kimseyi çağırmıyorum. Ben henüz iyiyim ihtiyacım olunca doğumdan sonra yaparsınız diyorum:) şimdide annemdeyim, bikaçgün burda kalcam.

bi gün k.validen banada eşlik etse keşke :)
bilen birine ihtiyacım var öle ara ara sor sor vallahi haşatım çıkar az yürüyünce oğlum kasıklara baskı yapmaya başladı benim :KK43:

canım işte bunlar bnm istediğim gibi penye değil içinde sünger var boş bez gibi değiller bunları mı aldın tanesi 15 tl ye nerden aldın yav süpermişler :D

canım içinden broşür çıktı kargomun üstünde bişi yazmıyor bayi fln internet sitesini yazmışlar ürünler var birde 31 aralık son kullanım diyor. Bende anneme almak istiyorum kadının ütüsü bozuldu süpürgede bozuldum bozulcam diyor. Ütülerini pek beğenmedim ama süpürgelerini sevdim :) tşk ederim yorumlarınız içinde ayrıca
Ewt canımonlar 15 liraya aldım. Oraya gidince zaten haşatın çıkacak onu göze al bi kere :) çok büyük bi yer çok mağaza var. Sabah erkenden gitsen akşama anca çıkarsın. Eşinde listeyle git bide. O zaman biraz daha kolay olabilir.

dün burda birileri banyo videosu paylaşmıştı. ben de iş yerinde izleyemediğimden evde izledim ama çok kötü oldum. yani "bizim de bebeğimiz olacak da bi de banyo da yaptıracağız" diye ağladım durdum. hıçkırarak ağladım hem de, içim katıldı.

Merak ettim nazil bi videomus canim hormonların elinde esiriz, duygusaliz her duyguyu dorukta yasiyoruz cidden.

Annenınde yapısı öyledir belki ama emin ol diğerlerinden fazla düşünür.sende anne olacaksın kendinden pay biç. Maddi durumu yoktur belki.
Benim neyseki ikintarafta çok düşünceli değilde dert etmiyorum.
Eşim düşünse yeter
Durumlar eşit olsa keşke bende de. Anne yine annedir. Ben bekarken hiç anlaşamzdım annemle ama evlenince değişti biraz düşkün olduk birbirimize. Annem sağ olsun da daha bişey istemiyorum.

Valla Senimi Benimi Acep :KK48: Facede Paylaşımlarım ve Konuştuklarım Yüzünden Çoğu İnsan Nefret Eder Benden Heee Umrumda Hiçde Değil. Haksızlık Karşısında Susan Dilsiz Şeytandır Demişler :KK62:
benım facebookla falan pek aram yok. bir şey paylaşmam da yazmam da . zaten öyle konularda yazsam bir tane arkadaşım olmazdı.

Benim annem kardeşlerimde sürekli arar yapılacak bişey varsa bak gelelim diye. Hatta sağolsun kayınvalidemde kızım geleyim kalayım yapayım işini gücünü der. Ama ben dik kuyruk kimseyi çağırmıyorum. Ben henüz iyiyim ihtiyacım olunca doğumdan sonra yaparsınız diyorum:) şimdide annemdeyim, bikaçgün burda kalcam.
zaten yapmalarından önemlısı düşünmeleri. bana da kuzenım dıyor gelıp evını supureyım ben yapabılıyorum sağol dıyorum ama soruyor en azından düşünüyor o bile dünyalara bedel.

Gerçekten çok ilgisizlermiş ama insanın eşinden başka da tutunacak dalı olmuyor böyle zamanlarda ben de onu anladım.Benim ailem de şehir dışında, annem çalışıyor ve çok yoğun bir programı var ama her gün arıyor konuşuyoruz.Şehir dışında olduğu için bir şey diyemem zaten, gelin görün ki kayınvalidem haftanın 2 günü eltimin bebeğine bakıyor o sebeple zaten dibimize kadar geliyor.Ancak ayda yılda bir tlf açıp hatır sorarsa hayret ediyorum.Aramız 1 dakika abartmıyorum yürüyerek bir arka sokağımız zaten, hasta oldum misal yap bir çorba getir değil mi hadi getirme bile ,gelirken eşim alsın neticede ben burda ailemden uzaktayım.Ama bu şekilde davrandıkça ben de anlıyorum kimin ne olduğunu, bana eşim yeter.Herkes hak ettiği değeri görmeli ve hak ettiği değeri görecek , görüyor.O yüzden boşvermek lazım en güzeli, doğumdan sonra da kalkıp torunumuz oldu diye sık sık gelemeyecekler çünkü samimiyetsizler bana göre.Ben de çok doluyum bu konuda hem de çok.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Amin inşallah .. Maşallah seninkilere de nazar değmesin. Ben hamile kalana kadar herkes attı tuttu , şimdi bir tanesi bile yok yakınımda.
Eğer işini gücünü yapabilecek gücü buluyorsan kendinde tabi doğumdan sonra gelsinler , o zman işin daha zor olucak :) daha çok işini görürler. E şimdide annendeymişsin daha ne olsun:)

hadı oturup hep beraber aglaşak..bu analara kv delere...:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

offf offf :KK51::KK51::KK51:

varlıkları ayrı dert
yoklukları ayrı..:mad:

Gerçekten çok ilgisizlermiş ama insanın eşinden başka da tutunacak dalı olmuyor böyle zamanlarda ben de onu anladım.Benim ailem de şehir dışında, annem çalışıyor ve çok yoğun bir programı var ama her gün arıyor konuşuyoruz.Şehir dışında olduğu için bir şey diyemem zaten, gelin görün ki kayınvalidem haftanın 2 günü eltimin bebeğine bakıyor o sebeple zaten dibimize kadar geliyor.Ancak ayda yılda bir tlf açıp hatır sorarsa hayret ediyorum.Aramız 1 dakika abartmıyorum yürüyerek bir arka sokağımız zaten, hasta oldum misal yap bir çorba getir değil mi hadi getirme bile ,gelirken eşim alsın neticede ben burda ailemden uzaktayım.Ama bu şekilde davrandıkça ben de anlıyorum kimin ne olduğunu, bana eşim yeter.Herkes hak ettiği değeri görmeli ve hak ettiği değeri görecek , görüyor.O yüzden boşvermek lazım en güzeli, doğumdan sonra da kalkıp torunumuz oldu diye sık sık gelemeyecekler çünkü samimiyetsizler bana göre.Ben de çok doluyum bu konuda hem de çok.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Hemde ne düşüncesizlik!
Ama bu da bizim kaderimiz ne yapalım.. Yavrularımıza bir sarıldık mı eminim herşeyi unutucaz. O yüzden ona kavuşacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum.
Amaan benimkiler gelir , kardeşim diyor tek teyzesi benim ona göre , ablanken ne faydanı gördüm , kızıma hayrın ne olucak diyesim var ama kalbini kırmıyım diye hiç ses etmiyorum. Şafak sayıyor hepsi , daha çok sayarlar...
Hadi senin annene hak vericek sebebin var, eminim kadın imkanı olsa çıkar gelir. Ama kayınvalide ? Of bunlar adamı krize sokarlar ya

Back
X