eşin bir tekerleklı sandalye kiralasın senı getırsın dolaştırsın dıyecegım ama yol problem . artık doğumdan sonra yazın gelırsınız başka fuarlara.bu arada ben aralıkta ve ocakta bebek fuarına giderim diyordum herşey yalan oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşin bir tekerleklı sandalye kiralasın senı getırsın dolaştırsın dıyecegım ama yol problem . artık doğumdan sonra yazın gelırsınız başka fuarlara.bu arada ben aralıkta ve ocakta bebek fuarına giderim diyordum herşey yalan oldu
Benim de hep pantolonacaba elbise mi alsam ben de. Ne ara alıcam onu da bilmiyorum.
Cimcimem nasılsın canım?Dinleniyorsun değil mi?İşlere kalkışmıyorsundur umarım,kızarız bak.valla ben bebek konusunda çok cahilim alt değiştirmeyi bile bilmem ama burda siz varken korkmuyorum tecrübeli anneler var yardımcı olurlar anneme bişey sormak içimden gelmiyor bu yzden
eşin bir tekerleklı sandalye kiralasın senı getırsın dolaştırsın dıyecegım ama yol problem . artık doğumdan sonra yazın gelırsınız başka fuarlara.
Cimcimem nasılsın canım?Dinleniyorsun değil mi?İşlere kalkışmıyorsundur umarım,kızarız bak.
çok ettım cıdden. su senın bebenın kafasındaki de guzelmıs. :))
geçmiş olsun canım iyimisin bari şimdi nasılsın ne dedi dktorrun üzme kendini stres daha çok tetikler sakin olmaya çalıuşHanimlar merhaba iki gundur hastanedeydim benim oglan gelmeye niyetlendi sancilarim artti smdi evdeyim ve yatis verildi dua edinde biraz daha dursun oglum
Çok geçmiş olsun canım umarım hemencik iyi olur karnın, maşallah kızcenede.iyiyim canım yok valla hiçbişey yapmıyorum dün akşam biraz rahatsızlandım hala karnım taş gibi ama Allahtan maşallah elhamdülillah kızım çok hareketli
bende dahil olmak üzere psikolojimiz bozuldu ama seninkide fazla anormal bacımYa şimdi küfür gibi gelecek ama sizin her gün bir yeriniz ağrıyor sızlıyor duygusallaşıyorsunuz falan filan ben kendime anlam veremiyorum.İlk üç ay midem bile bulanmadı sonra ağrılar başlar dediler tık yok sapasağlamım kemikler kaslar açılır dediler o da yok hiçbir yerimde ağrı yok uykusuzluk yok iştahım da aynı 7 kilo aldım ama hiç ağır değilim çalışırken falan hiç zorlanmıyorum dr a her gidişimde şikayetim yok diyorum.Fazla güzelleştin diyor o daAnlamadım ben, hamileleğe dünden razıymış vücudum. Çok da aktifimdir ders saatim çok öğrenciler diyor birdiniz iki oldunuz hakikaten iki canlısınız hocam
üstüne her gün 1 saat yürüyorum yorulmuyorum bile.Ama tabi kafam oldukça rahat huzurlu acaba diyorum tüm sorunlar zihinsel mi?
konuyu değiştirelim hepiniz ağlayacaksınız.
bir şey soracağım bebeklere yünlü ya da polar şapka falanda alacakmıyız. gecen bırısı yazmıştı hastaneden çıkarken takmak ıcın. lcw de örgü bere vardı ınce ama hoşuma gıttı ama batar dıye almadım
siz ne dersiniz?
derde bak bee
Allahın ıznıyle bı doğursaydınya benle dalga gecıyor herkes . bebek hastaneden çıkıp kartopu oynamaya gıdecekmıs gıbı davranıyormuşum. aslında cok usuyen bırı degılım ama nedense bebek konusunda üşüme meselesine cok taktım.
Hanimlar merhaba iki gundur hastanedeydim benim oglan gelmeye niyetlendi sancilarim artti smdi evdeyim ve yatis verildi dua edinde biraz daha dursun oglum
Ya şimdi küfür gibi gelecek ama sizin her gün bir yeriniz ağrıyor sızlıyor duygusallaşıyorsunuz falan filan ben kendime anlam veremiyorum.İlk üç ay midem bile bulanmadı sonra ağrılar başlar dediler tık yok sapasağlamım kemikler kaslar açılır dediler o da yok hiçbir yerimde ağrı yok uykusuzluk yok iştahım da aynı 7 kilo aldım ama hiç ağır değilim çalışırken falan hiç zorlanmıyorum dr a her gidişimde şikayetim yok diyorum.Fazla güzelleştin diyor o daAnlamadım ben, hamileleğe dünden razıymış vücudum. Çok da aktifimdir ders saatim çok öğrenciler diyor birdiniz iki oldunuz hakikaten iki canlısınız hocam
üstüne her gün 1 saat yürüyorum yorulmuyorum bile.Ama tabi kafam oldukça rahat huzurlu acaba diyorum tüm sorunlar zihinsel mi?
Çok geçmiş olsun canım umarım hemencik iyi olur karnın, maşallah kızcenede.![]()
kelımesı kelımesıne katılıyorum..azıcık aşım ağrısız basım..Ananem vefat etti annem gelen gidenle dedemle mesgul. dogum SOnrasi daha onemli cagirmam annemi simdi. Kv kp gelir oglumu sevmek adi altinda cocugun huyunu degistirirler onlar evdeyse yarim saat oyun oynayamam oglumla. Her dk her istedigini yaparak benden uzaklastirma politikasi. iyi dusunursem cok sevdiklerinden dusunemiyirlar derim gecerim. Kv yemek yapacak olsa ne corbasi yapayim diye sorar bn de sormasindan bikip ben yaparim derim. Dogumun ertesi gunu iykumdan uyandirdi beni yayla corbasi mi yapayim sehriye corbasi mi diye. Sorarak is yapnak gonulsuzluktur bence. Sorma da ne yaparsan yap dedim. simdi dogum oncesi gelsinler agirlastin diyor esim. Dusunmek bile kotu ediyor beni surekli yatiyorum nasil yaticam babanin yaninda dedim.
Bu konularda dertli olmayan yok. Kendi kendime yeterim diyorsaniz en iyisi.
Yok kasilmalar devam ediyo ama eve gectim iki hafta kalkmadan yaticam ilaclarla durduyoruzgeçmiş olsun canım iyimisin bari şimdi nasılsın ne dedi dktorrun üzme kendini stres daha çok tetikler sakin olmaya çalıuş
cok gecmis olsn canim. habersiz birakma biziHanimlar merhaba iki gundur hastanedeydim benim oglan gelmeye niyetlendi sancilarim artti smdi evdeyim ve yatis verildi dua edinde biraz daha dursun oglum
cuma günü babamı hastaneye yatırdık yemek yiyemiyordu boğazında modül var dediler fakat doktoruyla bugün konuştuk yemek borusu kanseri olmuş.haftaya ameliyat edilecek doğum üstü bir anda oldu annem yanında doğuma az kaldı kv gelmez hayatta yanıma gelsede benim psikoloji bozulur napıcam bilemedim bir yanda babam bir yanda ben tek başıma mücadele edicem allah bana yardımcı olsun![]()
Hanimlar merhaba iki gundur hastanedeydim benim oglan gelmeye niyetlendi sancilarim artti smdi evdeyim ve yatis verildi dua edinde biraz daha dursun oglum
ılk hamılelıgım aynen boyleydı..konuş senkonus yarın bızım gıbı ağlarsın omuzlarımızdaYa şimdi küfür gibi gelecek ama sizin her gün bir yeriniz ağrıyor sızlıyor duygusallaşıyorsunuz falan filan ben kendime anlam veremiyorum.İlk üç ay midem bile bulanmadı sonra ağrılar başlar dediler tık yok sapasağlamım kemikler kaslar açılır dediler o da yok hiçbir yerimde ağrı yok uykusuzluk yok iştahım da aynı 7 kilo aldım ama hiç ağır değilim çalışırken falan hiç zorlanmıyorum dr a her gidişimde şikayetim yok diyorum.Fazla güzelleştin diyor o daAnlamadım ben, hamileleğe dünden razıymış vücudum. Çok da aktifimdir ders saatim çok öğrenciler diyor birdiniz iki oldunuz hakikaten iki canlısınız hocam
Allah sıfa versın..dua edın..ıyı dusunelım ıyı olsuncuma günü babamı hastaneye yatırdık yemek yiyemiyordu boğazında modül var dediler fakat doktoruyla bugün konuştuk yemek borusu kanseri olmuş.haftaya ameliyat edilecek doğum üstü bir anda oldu annem yanında doğuma az kaldı kv gelmez hayatta yanıma gelsede benim psikoloji bozulur napıcam bilemedim bir yanda babam bir yanda ben tek başıma mücadele edicem allah bana yardımcı olsun![]()