• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

ay ben geçen gün hamile kalmadan bikaç ay öncesinin fotolarından buldum da, resmen evrim geçirmişim. o fotoğraf x 2 olmuşum :)))

e o kadar fark olacak canım , bende eski elbiselerime bakıyorum da ne çıtırmışım be diyorum, geçen eşimle eski fotolara baktık , vay be incecikmişsin diyor, unutmuş hemen o günlerimi hain domdom : ))) bebek olsun hemen eski fit ben olacam

e o kadar fark olacak canım , bende eski elbiselerime bakıyorum da ne çıtırmışım be diyorum, geçen eşimle eski fotolara baktık , vay be incecikmişsin diyor, unutmuş hemen o günlerimi hain domdom : ))) bebek olsun hemen eski fit ben olacam
aynısını ben de taktım kafaya eskisinden ince olcam diyorum :) dar elbiselerimi çok özledim :)

kızlar trendyolda avent, mustela falan indirimdeymiş, ilgilenenlere duyrulur

Günaydın tatli göbüşler:) hepinize kocaman bir maşallah cok sekersiniz
okulda dersim az ama eşim getrdigi icin erken geldim oturuyorum yari uykulu. Bogazim fena hala. Okula da yeni müdür geldi henüz görmedim ama hızlı giriş yaptigi söyleniyor bir gergin havalar bir hareketliliktir gidiyor hic ugrasamiycam valla eksik gedik neyim var onu bile kafami toparlayip hatirlayamiyorum artık yasa ve gör ne diyelim;)

GÜNAYDIN KIZLAR ,
yağmurlu bir sabah kasfetli bir hava karnımda bir ağrı içimde dönüp duran bir çocuk şimdiden bitsin gün istiyorum.

işte ben bu kadar iddialı olamıyorum. çabuk kilo vermeyen biri olarak.
ayrıca şu lohusayken "tatlı ye sütün olsun" muhabbeti külliyen yalanmış. burada da bahsedildiği gibi, süt yapıcı faktörlerin en önemlisi su... şekerli ye demelerinin sebeplerinden biri de şekerli bi şey yiyince bol bol su içilir ya, o yüzdenmiş.

Kızlar başıma gelenleri anlatayım salı günü sabah vc ye gittim baktım kanama adet olmuş gibi.oyle korktum ki hemen hastahaneye gittik. Doktor baktı erken doğum başlangıcı var dedi rahim ağzı biraz düzlesmis dedi.hemen yatış verdi bi gün yattık şükür düzeldi. Dua edin şu 9 ayı tamamlayalim

SAĞOL CANIM. markafonide indirimde var ama benim bedenim indirimde değil. ben de limangoda başka bi yerden aldım ik tane bakalım gelince deniycem beğenirsem alırım olmazsa yine iade. :KK43:
limangodan aldığım elbise çok ince geldi bnm bacaklarımı gosteriyor öğle arası terziye gidip sorucam astar dikilir mi içine diye

günaydın kızlar..
gece 2 makıne camasır yıkadım sabah kalkınca ıpe asarım kurur dıye son 2 gundur havanın guzelleıgıne aldanarak..ama suan evım cingan çadırına dönmüş vazıyette :KK70: her tarafta kurumayı bekleyen camasırlar asılı..barı ogleden sonra falan hava ruzgarlansa bırazda yağmur kesılsede dışarı assam..

ana saglıga gıttık sabah kan ,bıyokımya ve guatr a bakılacakmış..1 saat boyunca ıskence adeta.. Allah ellerine dusurmesın herkeste bır hava sanarsın karsındakı pratısyen degılde doç. :63::63::63:

neyse dünden berıdır anlamsız ağrılar var karnımda bugünde devamedıyor ..eve geldık karnımı doyurdum az dınleneyım..

bugun yıne maklube sıparısım var,Allahtan eşime dun etlerı doğrattım yoksa mahfolmustum..

sabah sabah olabıldıgınce yorgun ve sıkıntılıyım..:KK12:

Back
X